Spänd

Jag är lite spänd faktist.
Var o kollade på lägenhet i Jomala. Den var möblerad o kostade mindre. Ja o Sanna gjorde vad som är positivit med dom båda ställena o negativt. Det i Jomala var nog ingenting för oss. Fanns mkt nackdelar.. För mkt..
Huset..den enda stora nackdelen är att det är dyrt. O för så mkt pengar, inte får ett eget sovrum. Men jag ser inte det som något dåligt! Däremot gör mina päron det. Hmm.. Aja..
Får se vad Sannas föräldrar säger imorgon. Jag tror vi kommer klara av det! Så det så!
Jag har lite planer på om det sku skita sig me sovrummet. Men den dagen, den sorgen.

Nu ska ja försöka sova. Men ja e lite uppspelt faktist! :p hmm.. tror inte ja kommer kunna sova ^^ får slå igång nån film, lr öppna en bok så somnar jag på stört :p haha

Nej skriver imorgon hur det går :)

Puss o kram


Lägenhet

När jag steg upp imorse fixade ja vatten åt alla hästar, o fixade stallet. Sen for ja ut o red Basil. For till banan och red dressyr. Gick riktigt bra faktist :) Han gick jätte fint! Dock lite okoncentrerad. När det blåste så, o råddjur precis överallt!
Sen stressa hem o for till stan o körde morfar på simning. Mormors operation gick förövrigt bra :) Skönt! Men hon måste ligga på uppvaket hela natten :s
Så var jag o handlade o träffade Alex :) Sen ringde Sanna o sa att hon hittat en lägenhet! :O Så ringde hon dit, o vi sku få komma o kolla med en gång! Så vi for mot solberget, körde in på vägen, båtmansvägen lr nå sånt. Visste inte riktigt var det låg o vart vi skulle men :p Vi såg ingen lägenhet där.. Bara en massa hus. Så såg vi ett hus med altan, vilket det skulle vara på den vi ringt på. Det var ju ett jäkla ruckel! Tänkte, fan, inte kan det ju va det här.. Så vi ringde, o tur va, det var inte det :p utan ett jätte fint litet hus, med riktigt fin altan!
Inne i huset var dte riktigt fint! Badrummet fanns det bubbelpool och bastu, värmeslingor i golvet. I köket var det riktigt fint. Modernt. Fanns allt man behövde! Vardagsrummet, som var i samma som köket, var riktigt stort o luftigt. Så ljust o fräscht. Fanns en övervåning och en källare, men det hade han inte fixat nått på. Sen var det riktigt stor o fin gård. Det enda ja o mamma o pappa tänkte på. Olja måste vi betala. O det kan bli rätt dyr. Men om man tänker på det, o försöker att inte slösa, så borde det gå bra. O sen fanns det bara ett sovrum. Ska ja o Sanna orka med varandra? :p Ja tror det ja! Kommer ju troligen jobba lite olika, sen har vi båda hästar o andra intressen o saker o göra. O ta hänsyn det kommer vi göra. 650 e i mån. Sen kommer olja och el till. Så sku bli ca 400 e i mån per person. E inte så farligt! Me tanke på hur fint det är. Sen är det ju gång och cykelavstånd till stan.

Nu pratar Sanna me sina päron. Jag har redan pratat me mina. Dom va inte helt emot det. Dom grubbla bara på oljan och om vi ska tröttna på varann. O om ena vill ha värsta festen en helg, o den andra vill sova. Men ja tror vi kommer komma bra överens. O ta hänsyn!

Nej nu ska ja ut o rida, innan det blir allt för mörkt! :)

Puss o kram

Bäst <3


Bollnäs

Jag drömde inatt att jag flyttade till Bollnäs. Den var rätt sjuk drömmen faktist.
Jag flyttade dit, o flyttade in i Nathalies lilla rum :p Jag sa när ja kom dit att jag tänker flytta tillbaka, men att jag inte tänkte öva. Sen var det nått med Christer, men ja minns inte vad :p ja den var sjuk iaf!

Förövrigt har jag FULLSPÄCKAD helg. Igen.. Nu börjas det igen. Mitt gamla vanliga liv. Vet inte om ja ska gilla det lr inte..

Puss o kram


Många inlägg

Ja idag blir det många inlägg :) Har ändå inget annat vettigt för mig.
Var nyss ut i blåsten me Cherokee. Han var riktigt pigg! Vi har ökat havren, o sen var det så blåsigt. Basil skena som bara den i hagen. Han hade jag inte tagit ut o galopperat iaf :p Om ja vill behålla livet ^^

Nu har jag satt ihop Alandia Strings repertoar till fredag. Vi ska nämligen spela på Open by night. Jaa stå där på gatan o spela ^^ Tjoho! Ne inte vet ja var vi ska va.

Ja e sugen på glass. hmm. undrar om vi har nån hemma.

Imorgon ska ja in till stan. Skjutsa morfar, o sen träffa Alex :) Men först ut o rida Ch och Basil :)

Puss o kram

Cherokee II

            Cherokee 1.10-1.15   


Världens finaste <3

Skitväder

Fy tusan vilket skitväder! Ja blir deprimerad. Jag har inte varit ut o ridit än. För det har blåsit storm, ösregnat, t.o.m haglat. E askallt!
Men nu har det lugnat sig lite. Så ska bege mig ut nu.
Lagade plommonpaj idag igen :) Mums! Så gott!

Nej nu ut till finaste :) <3

Puss o kram


Skönt o vara ledig

Det är skönt o vara ledig. Men lite långtråkigt o bara vara hemma. Förkylningen känns faktist liiite bättre idag! Skönt. Nu får jag luft iaf :)
Har lite grejjer o göra idag. Ut o rida i blåsten ska jag. Är riktigt kallt :s Håller på å fryser fötterna av mig! På med pälshalaren bara :p Ska bara diska först.
Ikväll får vi se vad jag hittar på.
Tusan nu spöregnar det ute! :O nooo! Jag som ska rida!! Skit.. Hoppas det slutar snart.

Idag ska ja skriva min CV som ja ska skicka in. Tänker inte berätta vad det är för jobb :) Gör det om det sku va så att jag mot förmodan skulle få det.

Skriver senare!

Puss o kram

hehe

Partyhumör

Hmm..jag är på partyhumör. Och det är måndag.. Visst, inget hindrar mig. Men kan bli lite ensamt. Eftersom vanligt folk jobbar imorgon^^ O fan o ha krappola imorgon :p näjj usch. Får nog hålla mig till fredag :) Då hoppas ja på partajj. Lät nog som det var lite folk som var sugna ;)

Jag är trött, men ändå inte.. hmm.. kanske skulle slå igång en film, så kanske ja sku somna lättare :p

Puss o kram

bäst

Trött

Trött o slut. Jäkla förkylning. E helt lam. Tusan blir ju anfådd o gå upp för trappan :p

Nå dagen.. Jobbade idag. Började 9, o slutade 16. Kul o gå runt o snuva ^^ Var en lugn dag. Har ringt runt till halva Åland känns det som :p hehe Nu ha ja bokat andra skedet iaf :) Ska göras här nu i oktober. Skönt o ha det överstökat sen! Sen har ja ringt o hört me ett jobb. Lät inte så där..tjoho..men ska skicka in på det iaf. Tror inte jag får det men.. Kan ju alltid hoppas :)
Sen åkte vi upp till mormor o morfar, o sa hejdå åt mormor. Imorgon ska hon till Finland o opereras. Hoppas allt går bra! Nu ikv ha ja inte gjort så mkt. Är så trött. Kanske träffar Sanna ikv, o pratar lite skit :) <3

Nu är jag ledig fram till lördag. Då är det Rosa bandet galan på Arken. Då jäklar blir det till o jobba! Förra året var det nått på 600 gäster. Dom trodde det sku bli nå sånt i år igen.
Får se vad ja hittar på imorgon. Ut o rida iaf, om jag inte är allt för slut. Så måste jag väl se efter Acke gubben :)

Nej om ja sku plocka upp lite i rummet nu.

Puss o kram



Förbannade förkylning

Åååh ja hatar o va förkyld! Så jäkla jobbigt. Usch. Tror hjärnan är på väg ut!

Förresten var jag ju på hundutställning idag. Var rätt intressant. Måste ju försöka bli intresserad o försöka lära mig lite, eftersom vi kommer ställa ut Acke :) Sen kom Sanna dit :) <3
Sen for jag hem o vila, sen lagade jag o wilma paj :) Så åkte ja efter Sanna o skjutsade henne till hennes bil :)

Nu ska jag gå å leta efter mitt nässpray, annars kommer jag INTE överleva natten :p

Puss o kram

Hoppträning

Alltså...jag har världens finaste ponny! Han gick helt helt perfekt idag på hopplektionen! Så duktig! Nä, ja kan inte beskriva hur nöjd jag är! Är så glad! :) Florian tkt han var en fin ponny :) Florian är förresten från Belgien. Och tillsammans med hon som var på Sleipner o höll dressyrlektioner. Han har lärt oss mkt den här helgen :) Riktigt duktig! Hoppas han kommer igen!

Annars idag då.. Jag är förkyld! För typ hundrafemtioelfte gången iår! Åååh.. Helt stock i hjärnan. Känns som jag har stegring :s känner mig inte alls pigg. Får se hur det ska gå å jobba imorgon. Ja får ju ingen luft! Ska jobba 9-16 imorgon. O ont i magen har ja också. Crap..

Ska jobba två dar nästa vecka. Skönt, men lite tråkigt.. Lr ja har rätt mkt här hemma som sku behöva göras.

Ne om man sku ta o gå ner o laga lite paj till mammas gäster.

Puss o kram

älskling



Damp!

Förbanna, ja får damp på internet! Va är det för fel???! Går ju inte o komma in nånstans! Har tagit mig 10 min o komma in på bloggen :s sen när ja ska publicera så står det bara webbsidan kan inte visas. Damp ja!

Idag var ja iaf på hoppträning på Sleipner, för Florian hette han :) Han har tydligen varit i Tyskland hos nån stjärna. Jätte duktig! Allt gick på engelska. Men det gick bra det me :) Hade egen lektion i 45 min. Lyx! Cherokee var riktigt riktigt duktig! I början gick det lite segt. Men sen släppte det för både mig och han. O han gick så fint! Mammas pojke :) Imorgon halv 10 (snark) har vi egen lektion igen. Ser ja framemot :) Fick ut mkt från idag. Snygg var han med... ;) haha Ne men han var riktigt duktig, o förklarade bra så man förstod.

Imorgon då... Träning, o sen vet ja inte. Sku borda fara ut o springa, men kommer va helt slut :O Var duktigt jobbigt idag, o så var det så jäkla varmt! Imorgon skulle vi va i Jeanettes ridhus ist, för att det inte finns nå mkt bommar på komposten på Sleipner.

På måndag ska jag jobba på Arken igen, 9-16. Så ska jag ringa bilskolläraren, o höra om ja får göra andra skedet, så jag har det gjort. Så ska ja ringa på ett jobb också.

Nej nu måste jag gå å sova, så jag orkar upp imorgon bitti kvart över 7. Me like. Not.. ^^

Nattinatti!

Puss o kram


Jobb

Jobbade idag igen, 8-16. Hade väldigt mkt idag! Fullt hela tiden! Men roligare när det finns o göra.
Ikväll tänker ja bara ta det lugnt. E väldans trött :s tror inte ja sover så bra på nätterna. Ha drömt helt sjuka drömmar nu dom senaste nätterna. Sen har ja vaknat o legat helt konstigt i sängen. Legat rätt över sängen..
Hade väldigt kul på jobbet idag iaf :)

För nån dag sen var ja med Gisse på en massa äventyr på stan. Ojoj säger ja bara.. :p hmm.. vi letade efter ömsen i en halv timme xD haha snacka om pinsamt! :p Ja jäkla kul hade ja iaf :)

Nej nu vankas det mat.

Imorgon är det hoppträning. O ja har förbannad träningsvärk från igår när ja hoppade Basil xD

Puss o kram

Trögt internet

Ååh ja blir tokig på internet!! Det bara trögar! Suck.

Imorse åkte ja på jobb till arken för att jobba lunch. Jobbade 10-16. Sen var det direkt hem o byta om, så väntade hoppträning för Cia. Red Basil, eftersom jag inte får ha min ifred..^^ hmm.. Men Basil var sååå duktig! Gick lite krackligt i början, men sen jäklar! Så duktig! Så faschinerad att han överhuvudtaget kommer över med sin kropp. Vi är taggade för tävling! :) Men blir o köra ett hopp pass nästa vecka, innan tävling.

Imorgon ska jag jobba igen. 8-16. Usch, hatar o stiga upp så tidigt! Menmen.. Behöver pengar så.
Imorgonkväll tänker jag bara ta det lugnt. Inge jobb, inge party. Nee ja orkar inte!

Sen på lördag och söndag är det hoppträning. Blev frågad o va med o träna för en svensk tränare, som varit hos nån tyskstjärna. Kan bli riktigt lärorikt :) Men lite nervöst! Har ju inte hoppat Ch på..över en månad!

Ihelgen sku ja gärna hinna åka å kolla på hundutställningen me. Får väl se. Hoppas :)

Puss o kram

Fullt upp

Idag har ja typ en miljon grejjer o göra. Allt i stan. Lägenheter, jobb, studiestöd, ansökan hit o dit.. Tur att ja ha skrivit ner allt. Ja o mitt minne ^^ Sen ikv är det ÅR möte.
Tror älskling får vila idag. Låter som det blir hoppträning hela helgen :) Me like!

Nej nu måste ja göra mig iordning!

Puss o kram

Barnvakt

Idag är jag barnvakt åt lilla Acke :) Aaw han e så sööt plutten :') Han har legat o sovit så gott som hela dagen. Vi e båda lite off. Snart ska vi ut o fixa i stallet å så. Gå ut o gå lite :) Om ja får liv i han.. ^^

Ikv ska ja rida dressyr. Miia kommer o rider Basil, så man får sällskap :)

Sen senare ska ja väl träffa Sanna :) <3

Nu ska ja o Acke ut :)

Puss o kram


Mystur

Jag o Cherokee, Wilma o Lisa, var ut på en riktig mystur :) Wilma körde Lisa, och jag red Ch. Så fint väder också. Sen rejjsade först W o Ch på stubbåkern, sen var det tydligen min tur. Har blivit lite kärring... :p Men jäklar va kul det var :D
Sen bytte vi lite, så ja fick köra Lisa. Det finns fan ingen finare shettis än Lisa! Hon e helt..jaa..
När vi gick hem, måsta vi gå på vägen, för vi kommer inte genom skogen med Lisas vagn. Såklart lyckades vi gå där när det var rusning till båten. Så kommer det en svenne jävel, i stor bil, i 160, o kör 20 cm från Lisas huvud!! Satans jävla idiot! (Ursäkta språket) Men förbanna va arg ja vart. Wilma fick nog höra många fina raderamsor då.. Förbanna om han hade stannat. Ojoj va det hade vart synd om den jäveln! När det gäller mina hästar, då är det inga nådigt kan jag säga! Skulle han ha så nuddat henne...! Usch. Blir så arg när ja tänker på alla idioter det finns. Som inte vet vad hänsyn är.

Nej nu måste ja lugn ner mig.. Hungrig! :)

Puss o kram


Bakis

Bakis så det heter duga! Fy fan. Ja det är självförvållat så.. :p Kanske skulle hoppat över alla shot.
Kul var det igår iaf. Vart väl lite blandade känslor där men.. aja.. min vanliga tur bara! Det är väl så det ska va. Tydligen. Orkar inte skriva nånting idag^^ God mat, trevligt sällskap, sprit... Kan inte bli bättre :)

Ska försöka ta mig ut o rida nu. Lr om en stund. När jag står stadigt..
Sen får vi väl se vad som händer..

Nej nu måste ja gå å göra nånting.

Puss o kram


-

Full o förjävlig!!

O förbannat värdelös. Varför ska ja intala mig själv saker hela tiden... ååh va ja blir galen på mig själv!

Aja.. Ja visste från början att du är för fin o bra för mig.

Skit...

Personalfest

Jobbade som sagt igår, i insläppet med Tessi. Gick väl bara bra. Mkt o hålla reda på. Å va skärpt hela tiden. Men kul me omväxling. Slutade 04.30.
Idag är jag fruktansvärt trött. O har huvudvärk. Skit.. Hatar o ha huvudvärk!
Ska försöka hinna fara ut o rida, om nu ingen har farit ut me han än.. För sen är det personalfest :D kommer bli superkul! :D O många är det som kommer med också.

Nej nu ska ja äta frukost.

Puss o kram

Tjänat lite pengar

Blev väckt av Wilma o Acke imorse. Efter Ackes lilla besök fanns det inte en chans att ja kunde sova vidare :p ojoj vilken energi den där killen har! Men gud så söt han e! Ja steg upp o gick ut me Wilma o Acke, o hälsa på Cherokee nere på åkern. Aaw han va så gosig :) Sen drog ja o Acke några repor runt åkern ;p
In o äta lite. Sen...äntligen..for ja ut me älskling :D ååh så mysigt. Vursting fina vädret. Galoppera massor! Så underbart!
Efter det åkte jag in till stan o träffade Erika. Spelade lite o diskuterade. Sen gick ja en sväng på stan med Julia :)
Sen bar det av hemåt. Jag åkte till en gård här nära mig, där Bjärströms gänget hade försäljning, ponnyridning o körning. Så spelade jag lite. Tjänade lite pengar faktist :) Trodde jag inte :)

Nu ska jag just bege mig efter Sanna, sen ska ja till Arken på jobb. Jobba med Tessi i insläppet :) Slutar väl 04-05 nångång inatt.

Nej nu måste jag åka!

Puss o kram

älskling

Hemmaaaaa!

Yees, nu är jag hemmaaa :D SÅÅÅ SKÖNT!
Igår kom då alla tjejjer. Vi gjorde inte så där jätte mkt. Tog det lugnt :) Var till Max. O till tågstationen å boka Alex biljett. Mysig natt :)
Imorse steg vi upp vid 10 o packade. Åt sen lunch på skolan o sen var det o säga hejdå till alla. Tungt.. :/ Sen skjutsa vi Tomas till tågstationen, så sa ja hejdå till han.. :/ Men som sagt..jag hoppas ni kommer hit o hälsar på :) Å ja kommer o komma o hälsa på också! Det lovar jag!
Sen bar det av mot Norrtälje. Sen körde vi lite vilse där nånstans på vägen.. :p haha då ringde vi Sannas mamma så fick dom guida oss :p hehe vi hitta ju till ÖoB tillslut iaf. Shoppa loss ^^ Lr ja..bilen var HELT SMOCKFULL, så det var inte så mkt till o shoppa loss.. Sen åt vi goood kebab. Riktigt gott!
Tillslut kom vi fram till båten. O nu är jag hemma i sängen :) Det var resan i stora drag. Liten road trip :) Händelserik är det rätt ordet :p

Imorgon har ja fullspäckad dag. Hade tänkt försöka hinna rida innan jag ska till Erika (vår nya fiollärare i Alandia Strings) o få tid :) För jag börjar i Alandia Strings igen. Gud nej..skulle aldrig kunna sluta med fiol! Vill bara inte spela så mkt som ja gjorde i Swe. Iaf..ja ska träffa henne, sen ska ja o spela fiol på nån gård (skördemarknad). Efter det så hinner ja väl packa upp lite, o sen ska jag o jobba med Tessi i insläppet på Arken. Det ser jag framemot :) Det är min morgondag!

Sen söndag..rida..sen..PERSONALFEST :D Yey me like!

Nej nu ska ja prata färdigt me Nina :) iih längesen man träffade henne :/ Men jag ska få lära mig saxofon :D fan va kul :D

Nej nu måste ja sova..

Puss o kram

 


Hemresa

Nu är jag snart hemma! :) Sitter i bilkön o väntar på Eckerö.
Så är hemma om ca 2 timmar.

Skriver mer på båten sen :)

Puss o kram


Snart bär det av hemåt

Jaa... Snart är jag hemma! Bara 1 dag kvar.
Alex ringde nyss o sa att dom åkte av båten. Så nu är dom på väg. Dom borde va här om 2½ timme om allt går som det ska :)
Jaa va ska man göra fram till dess då..hmm... ja vet inte...

Imorgon är jag tillbaka på holmen. Känns skönt. Men kommer bli tungt o jobbigt å lämna alla man lärt känna här :/ Men som sagt..jag kommer o hälsar på! O alla är välkomna till Åland :)

Sen är det ju jag och min vanliga tur.. Förbanna säger jag bara. Varför ALLTID jag!? Aja det är väl så det ska va..


Jag längtar o få komma hem, o börja rida igen :) Saknar min skrutt så mkt! :( Få börja träna ordentligt igen. Och tävla! Har redan planerat va med 4.10 :D Bara vi kommer igång o träna!



Puss o kram



Jag har världens finaste ponny :) <3


Allting klart!

Då var allt fixat med skolan! Bara att tömma rummet, och städa. Nice!
Var ut på min dagliga joggingtur också. I regnet! Men det var det värt :) Skönt o röra på sig!
Ska redan idag börja plocka i rummet o fixa. O lite snabbstädning, igen (A) För imorgon kommer mina flicks :D yey. Ska bli så kul :) Usch, ha saknat alla så! Inte länge kvar nu :)

Va ska jag göra idag då..hmm.. har inte orkat vika min tvätt än, så det har jag kvar. Sen plocka lite. Sen senare ikväll blir det idol med folket. Sen blir det film. Troligen skräckfilm..hmm.. vi får väl se hur det går.. :p vem är det stackars utsatta som måste ha mig i sin säng? ;) fan jag o skräckfilm.. hmm ingen bra kombination ^^

Jaa.. nu ska ja väl gå..o göra nå vettigt...

Det har lättat en stor klump från magen..bara en kvar..:/

Puss o kram



Jag älskar dig :) <3 Snart är det du och jag igen!


3 dagar kvar

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag kommer hem. Bara 2 dagar tills Sanna, Alex och Henrika kommer :D iih me like! Vet inte än hur alla ska få plats bara :p hehe ja det löser sig väl :)

Idag har ja varit ut på min joggingtur. Sen har jag tvättat kläder, igen!! Haha ja förstår inte hur ja kan använda så mkt kläder :p hmm.. ja nu är allt tvättat iaf :) Sen har jag..inte gjort så jätte mkt idag. Spelade lite pingis med Tomas och Daniel^^
Nu sitter vi o kollar idol. En massa folk :)

Imorgon..vet jag inte vad jag ska göra.. Prata med Gunilla iaf. Så ska vi reda upp allt här på skolan.
Förresten mejlade jag folkis och lantis hemma. Lantis hade inget, men folkis. Hmm.. Hon jag mejlade med så sa att på musiklinjen var det fullt, men på dom andra fanns ledigt. Sku va idrott då.. Måste fundera lite. Sen har jag skrivit ner 3 olika jobb som jag hade tänkt skicka in på. Så får vi väl se :) Sen har Sanna satt in att vi söker lägenhet. Hon har ringt på en, som vi troligen åker o kollar på ihelgen. Hoppas :D

Puss o kram

 

älskling


Tungt

Nu känns det tungt...

Lämna alla ja lärt känna här. Spec Nathalie, som jag umgåtts massor med! Usch, inge kul :(

Komma hem känns lite tungt. Men förhoppningsvis ordnar sig allt. Förr eller senare...

Puss o kram

Jo...

Lite blandade känslor är det. Pappa och mormor förstod. Visst är dom lite besvikna. Men jag kan ju inte stanna för att dom vill det.. Mamma är helt emot det. Menmen..det löser väl sig. Får vi hoppas...
Kommer bli lite tungt o lämna alla man lärt känna här.. Men förhoppningsvis tappar vi inte kontakten! Jag kommer komma o hälsa på. Absolut!

Imorgon ska ja ringa runt lite o höra mig för..

Puss o kram

(Du och jag Sanna <3 Det kommer bli så tillslut ;))

Jag flyttar hem!

Nu har jag bestämt mig. Jag flyttar hem! Jag har pratat med Fröken nu. Jag berättade allt jag kände, tyckte och tänkte. Att jag har ingen motivation att öva varje dag, 5 timmar om dagen. Det låter som jag bara ger upp. Men jag sa från första början att ja inte ville åka. Men då tyckte alla att jag åtminstone skulle åka o testa. Nu har jag gjort det. O nej. Jag har hemlängtan, men det är inte det som väger mest nu. Det skulle jag klara av. Men allt övande... Jag har verkligen ingen motivation!! Fröken sa att har jag ingen motivation, är det ingen ide, då kommer det bara kännas tungt.
Jag har pratat med mamma också. Det var inte kul.. Men det är mitt liv, och det är jag som är här. Inte någon annan. Jag kommer iaf inte flytta hem..
Jag har lite alternativ jag ska ringa på. Antingen ringa folkis där hemma o höra om det finns plats på musiklinjen, eller så ringer jag Park. Där sökte dom servitör. Och barkunnig.
O boendet.. Har pratat med Julia. Så.. Får veta det på torsdag. Annars kommer jag ringa mormor. Tills jag hittat eget.

Har inte pratat me alla här än.. Kommer bli lite tufft :/

Nu ska ja lägga mig o fundera lite..

Puss o kram

Näej..

Alltså..om det inte känns bra, o jag känner att..näej!! Då ska ja väl inte stanna? Eller? Känns ju inte så jäkla bra o va kvar mot sin vilja. O känna att det nästan är pest och pina! Jätte kul! Nej!
Det har gått 3 veckor. Å jag känner redan nu, att det här är inte min grej. Jag vill inte öva 3-5 timmar per dag. O lite till. Jag vill inte! Jag drar mig för att gå å öva. Jag tkr inte det e kul o öva så här jäkla mkt!
Jag tänkte ju faktist inte åka från första början. Men då sa alla, men åk o testa, så har du iaf testat. Annars kommer du ångra dig. Ja.. nu har jag testat. Å nä.. Jag gillar det inte. Jag trivs fruktansvärt bra med alla här, men att spela..nä..
Så..nu var det sagt.. Måste bara försöka få dom där hemma o FATTA! Det e inte det att det är svårt, det är det. Men det har jag övertalat mig själv att det kan jag klara. Det e är det att spela varje dag, 5 timmar om dagen! Det är det jag tkr blir för mkt! O man kan inte dra ner på övningen, då blir man duktigt efter!

Så..

Ingen bra rubrik...

Kommer inte på någon rubrik ^^

Igår kollade ja först film me Christer, sen gick jag till busstationen och mötte Tomas. Så spelade vi lite gh. Sen gick vi efter Nathalie, o så spelade vi lite kort, o pratade lite skit. Sen mittiallt dök Daniel upp :) Jaa ja kom i säng.. halv 2.
Imorse vaknade jag typ halv 12 (A) liiiite trött jaa.. Snart ska jag ut på min dagliga joggingtur, o sen ska jag öva lite. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. Får väl se vad dom andra hade tänkt göra. Blir nog o ta det rätt lugnt iaf.
Har liiite träninsvärk idag :p hehe Men det e bra, då känns det att man gjort någonting iaf :) tihi

Om bara 4 dagar kommer mina bruds :D <3 YEY Alltså om 5 dagar så kommer jag hem :D wiie


Ne om man sku pallra sig ut nu!

Puss o kram

syskon

Äntligen helg

Då var det äntligen helg! Skönt!

Igår vart det två joggingturer. En på morgonen, o sen for jag ut me Christer på eftermiddagen :) Riktigt skönt o röra på sig. Men idag har ja lite träningsvärk :p hehe det känns ju iaf att man gjort nånting. Sen satt jag o nathalie o lyssnade på dom stycken vi ska spela. Så man får lite uppfattning om hur dom ska låta. Sen kom Tomas o Daniel också.
På kvällen var det film hos Christer med massa folk. Såg först typ 28 dagar, nån zombie film. Sen den stora favoriten, Torkel i knipa ;) haha

Idag vaknade jag kvart över 11. Så skönt o sova ut! Gick o åt frukost med Nathalie :) Prata lite skit. Nu sitter ja i mitt dagrum, o gör typ ingenting. Det luktar gott iaf. Det står nämligen en å lagar mat :) mums.
Sanna ringde inatt. Haha ja lät precis som ja va helt klarvaken :p
O nu ringde hon o sa att hon har vunnit KN-special :D Grattis honey <3 Övning ger färdighet :) Så glad för din skull!
Nu tror jag att jag ska kolla film.
Kanske tomas dyker upp snart :)


Puss o kram



Fredag,igen...

Herregud, det är fredag igen! Vart tar al dagar vägen?! Det var ju nyss helg ju..
Ja inte ska man väl klaga :) Helg e alltid trevligt!

Klockan 9 imorse hade vi ensambleledning. Alltså dirigering. Rätt kul faktist. Stå å dirigera när gruppen sjunger.
Hade det i en timme, o nu har jag inte flera lektioner. Så nu ska jag ut o jogga, o sen är det lunch, sen hade jag tänkt öva på eftermiddagen, så har man kvällen ledig :) Sen kanske man måste gå å handla lite mat tills ihelgen.

Idag ska ja försöka att inte vara så negativ. Men det kommer såna perioder.. Inte kul.. Förhoppningsvis hålls humöret uppe idag.

Nu ska jag vika kläder, o så ut o jogga :)

Puss o kram

 

Bäst <3


SHOF

Ja ikväll var vi på SHOF, Södra Hälsinglands orkester förening. Jisses säger ja bara.. Ja hann inte med för fem penni! Fy tusan va svårt! Där kände man sig riktigt duktigt kass.

Sen gick ja me tomas o kolla film me lite folk.


Men iaf..
Allt det här nu.. Min dag har varit skit idag. Har inte alls varit på humör. Idag har varit en sån dag då jag saknat alla där hemma! Övningen har gått skit, humöret i botten, SHOF gick åt helsike..
Alltså.. öva varje dag, flera timmar om dagen, i ett helt år? Näe :s Känner mig redan trött på det! Då känns det faktist inte kul o gå å öva! Jag drar mig för att gå å öva. Ska det kännas så? Nä!
Men..ja trvis nå fruktansvärt bra med alla människor här! Alla jag lärt känna.

Då kommer den stora frågan.. Vad händer om jag skulle flytta hem? Har jag jobb? Var ska jag bo?
Där kom problemet..

Aja, nu ska jag sova på saken iaf, som Lasse sa.

Puss o godnatt

Neee

Blä alltså. Humöret är botten igen. Övningen gick SKIT idag. Usch.. SHOF låtarna är svåra! Riktigt svåra!
Kvartetten gick hyffsat iaf..

Nu ska ja iväg på SHOF..

Skitdag...

Duktig!

Jaa.. Det har nog slagit slint någonstans för mig. Imorse tog jag en liten sovmorgon. Sen steg jag upp och for ut o joggade. När jag kom in igen, städade jag badrummet, sopade lite o redde upp. Sen var det dags för tvättning av sängkläder o handdukar. Ojoj.. Ja känner mig lite duktig :)
Sen hade vi Storgemensam. Då spelade Fröken för oss, o sen satt vi o pratade.

Nu ska jag snart o öva med Nathalie och Karin, inför SHOF ikv. Ser jag inte framemot faktist.. hmm..
Men före det har vi kvartett lektion med Per.

Alltså shit, det e snart helg igen! Imorgon har jag bara en lektion. Sen har jag helg!

Men nu är det övning som gäller!

Puss o kram


fiol

Hemköp, fotboll och idol

Jaa hemköp, fotboll och idol är det som gäller ikv!
Har även städa lite också :) Känner mig lite duktig! tihi

Ja e helt tom på vad jag ska skriva. Såå.. hmm..

Kan säga att det går massa funderingar i huvve... Vet inte riktigt vad jag vill, och vad jag ska göra... jobbigt, jo..

Nu ska vi fortsätta kolla tv!

Puss o kram

Hungrig

Ja e as hungrig! Hoppas det blir något gott till lunchen.

Imorse hade jag min andra lektion med Fröken. Gick väl sådär.. Kunde kanske gått lite bättre. Fick mkt tips o hjälp iaf.
Har bara en lektion kvar idag. Har piano 13.40-14.00. Sen blir det o öva o städa (Y)

Har inte så mkt o skriva just nu.

Jo att Sanna fick ledigt om två veckor så då kommer hon hit :D <3 iiih!
Me like!

Ne nu städa sig lite

Puss o kram



Ja saknar dig... Men inte länge kvar :)



Trött

Lite ganska duktigt trött är jag. Somnade efter maten, sov typ 1½ timme. Sen var det dags för idol med Nathalie :)
Sen ha vi kollat lite tv, o nu är Daniel här också :)

Imorgon har jag två timmar. Lektion med Fröken och pianolektion. Sen blir det öva rätt mkt.

Så hoppas jag Tomas blir bättre tills imorgon, så han kommer hit :)

Puss o kram

En lektion

Idag hade jag bara en lektion! Kören var inställd, så var bara gehör som stod på schemat.
Efter gehörlektionen övade vår kvartett tillsammans. Gick väl bättre än förra gången iaf.
Sen efter det gick jag o karin in till stan en sväng. Sen tillbaka o öva en stund.
Nu vilar jag o väntar på att det ska bli mat. Lite smått hungrig joo..

Ikv blir det o öva lite till, sen kanske en promenad o sen blir det idol med tomas :)

Oj tusan, nu har min tvätt tid börjat!

Puss o kram

jo


Tillbaka i Bollnäs

Ja då var man framme. Resan gick bra, o jag hamnade inte i Malmö ^^ Lite långtråkigt blev det.. Trött e jag å. Nathalie var snäll o kom o mött e mig till tåget :) Sen laga ja lite mat o vi satt o snacka skit.
Nu ska ja kast mig i sängen o sooova

Imorgon har jag två timmar, börjar först 10.35 med gehör. Sen är det kör kl 13.

Puss o kram

Båten

Nu sitter jag på båten. Rätt mkt folk faktist! Dock inte en enda jag känner ^^ hehe
Nå ja har ju mina telefoner med, msn och facebook så ja klarar mig :)

Nathalie skulle möta mig vid tågstationen :) Jätte snällt! Skulle inte hon ha tid, övertalar jag Tomas ;)

Ne om man sku gå å kolla om man hittar nått i Tax Free.

Puss o kram



Bollnäs

Om 9 timmar är jag i Bollnäs igen. Det är lite blandade känslor. Men det ska nog bli kul! Få träffa alla :)
O om 10 dar så kommer ju Sanna upp till mig :) <3 O förhoppningsvis Henrika. O kanske Alex? :)
Aja nu ska ja packa klart. Skiver ikv när jag kommit fram!

Puss o kram

Hemma hela helgen

Jag det var då första helgen jag var hem sen jag började. Så skönt o komma hem!
Då ska vi se.. Vi börjar med fredagen. Begav mig med Nathalie till tågstationen vid 8 tiden. Tåget gick tjugo i 9. Åkte tåg direkt till stockholm, där hade jag lite över 1 timme på mig innan bussen gick. Vi behöver inte nämna att jag tappade bort mig.. :p haha fick ringa alex o fråga vart jag skulle xD ehm ja..
Så satte jag mig på bussen o så var det båtfärden kvar.. Fullt på båten o massa små skrikande fotbollskillar.. tjoho
Mormor kom o hämtade mig i hamnen :) så åkte vi hem, o ja o mamma for ut o red :) Efterlängtat!
Sen kom Sanna, Henrika o Melle efter mig. O vi åkte in till stan. Grattade Julia :) Sen gick vi till melles klasskompisar. Riktigt trevligt! Sen slutade det på Arken.
Vaknade på lördagen med en sjujäkla huvudvärk, usch. Men ja steg upp o åkte till Djurvik för att vara med på fiollägret. Kul o träffa alla igen! Var där till typ halv 5, sen åkte ja hem o bytte om o drog direkt till Karl-Ers, där mormor o morfar hade sin fest, dom firade nämligen 50 år tillsammans :) Jag var där o hjälpte till med det mesta. Serverade o skötte allt sånt, sen stod jag för underhållningen också! Tillsammans med Anders :) Hade skitkul! O bra gick det också :)
Sen när kalaset var slut vid typ 11 så kom melle o sanna efter mig o vi for till stan. Hmm arken? aarå :) riktigt trevligt! Umgås med Sanna var väldigt efterlängtat!! <3
Jaa inatt vart det inte så mkt sömn.. Åkte på fiolläger igen imorse (Y) lite tungt, men var piggare än jag trodde ^^
Trots dom få timmar sömn ja fick. Så var det läger hela dagen, sen hade vi en liten konsert i Alandica. Jag tror ja hamnar i tidningen, för dom kom o fråga efter mitt namn.. ^^
Sen åkte jag o hämtade upp Sanna o vi umgicks lite o prata skit :) Sen åkte jag o pratade lite med C :) Så skjutsa ja hem sanna, o så for jag hem o kollade tågtider å så.

Jag åker imorgon halv 2 med Eckerö. Så blir det buss till cityterminalen, o sen tåg därifrån till Gävle, o där byter jag o åker vidare till Bollnäs. Missar orkestern, menmen...

Ikv ska ja bara packa o fixa klart allt. Alex va å hälsa på ikv också :) <3

Lite blandade känslor är det väl. Ska ju bli kul o åka tillbaka o få umgås med alla. Men ja.. Ja fick faktist mess av Fröken idag.. Hon är faktist som en extra mamma! Jätte rar!

Nej nu ska jag packa!

Är i Bollnäs 20:20 imorgon!

Puss o kram


Bäst <3


Biljett

Nu är biljetten köpt :D Så om 23 timmar är jag hemma, tihi.

När jag kommer hem ska jag rida, o sen drar jag till stan för att fira Julia, och Emmi förhoppningsvis :)

Ses imorgon! Hoppas jag :)

Puss o kram

Miljödag

Igår övade ja lite på kvällen. Sen gick jag o tomas till hemköp, o sen kolla vi tv o dator^^

Idag är det en miljödag på skolan. Tjoho! Not.. såå boring.. FIlmen var dock rätt intressant. Tänk att så mkt håller på å förstöras! Usch, egentligen borde man bry sig o vara aktiv. Men.. hmm..
Lyssnade en timme, sen måsta vi på kvartett övning med läraren för första gången. Gick väl helt okej. Bara o öva öva öva...
Nu är det egentligen miljöföredrag å film o så. Men ja ska o köpa min tågbiljett :) FÖR IMORGON KOMMER JAG HEM :D iiih
O imorgon fyller Julia o Emmi år :)

Ikväll har vi SHOF. Kommer inte ihåg vad det var förkortning för.. Vi ska iaf iväg nånstans, så ska vi spela (Y)

Nu ska ja iväg o köpa biljett :) Yey

Puss o kram

Jag ger inte upp!

Jag ger inte upp än! Jag måste testa nån vecka, så får vi se om det ger något resultat..

 


Soft dag

Jaa idag blir det nog en soft dag.

Hade min första lektion med Fröken idag. Var riktigt intressant! Jag har mycket att lära, och lite att lära om. Ska öva etyder, skalor, typ hundra olika variationer, ne inte riktigt.. Men massa olika variationer. Sen lite stråk och fingerövningar. Ska göra s.k fingerövningar 100 per dag! hosch aja, bara ti o gör dom! Sen fick ja en låt av Bach. En kul låt! Så fyra böcker och 2 papper (Y)
Sen är det minst 2 timmars övning varje dag. Efter nästa onsdag är det 3 timmar som gäller, och veckan efter det 4 timmar.

Efter lektionen var jag ut på min promenad/joggingtur. Riktigt skönt! Tillbaka o i duschen. Sen träffa jag pianoläraren. Ska faktist ha lektion med henne idag, 13.40. Ska bli spännande :) Jag har ju trots allt spelat i typ 8-9 år så ^^

Ikv är det konsert här. Det är något nordiskt projekt. En finne e faktist med :) Tror det är jazz konsert. Ska bli intressant :)

Nu ska jag gå å öva lite, sen ha pianolektion, o sen blir det bara o ta det lugnt. Som vanligt... :p

Puss o kram

Bättre

Humöret är lite bättre idag. Trött är jag..
Har bara två lektioner idag. Om 1½ timme har jag gehör. Tror vi har det i 1½ timme :s Sen klockan 13 är det kör. Kan bli intressant. Är ju så många på musiklinjen, så det kan bli en stooor kör!
Sen är det något möte med hela musiklinjen. Sen är jag ledig (Y) Blir väl till o öva då. Blev inte så mkt öva igår så. Känner mig inte riktigt peppad bara.. Kanske kan bli..
Nja..
Iaf..
Nu ska ja fixa mig lite så ja inte ser så trött ut ^^ Så tänker jag bara ta det lugnt fram till gehöret.

Imorgon har jag bara 1 timme, som är 40 min ^^ hehe det är min egna lektion med Fröken. Då ska ja prata lite med henne. Om allt.

Puss o kram



Saknar dig <3

RSS 2.0