Sorry

Men jag har inte tid eller ork, eller vilja att skriva något här nu.

Kan bara säga att jag har världens finaste häst <3

-

Lite less på allt just nu....

Sööömn

Underbart med sömn! :) Är fortfarande väldigt trött. Sovit ca 12-13 timmar ihelgen. För lite för mig. Men jag klarar mig. Sov som en stock inatt. Vaknade dock lite för sent. Hoppas jag kan sova inatt sen.

Nu ska jag klä på mig o dra iväg till Bjärström. Ska pussa på finaste hästen, och kanske köra ett dressyrpass (: <3

Sen senare ikväll är det fiol hos Dan (: Ska bli skoj!

Puss o kram


Säng säng säng

Sova sova säng säng säng

Sängen har nog aldrig varit så här skön...

Helg. Vila. Eller?

Nä, inte för mig.

Igår var jag ledig från skolan. Skönt! Sov rätt länge. Sen for jag till gymmet och körde bara rehab övningar. Har fortf förkylning i kroppen, så ville inte köra nå kondis eller nå sånt. Fast jag borde. O har lite svårt o låta bli. Vart svettig och duktigt trött i musklerna. Ups... Tog ÄNNU mera vikter på en övning! :D Vadå små smala muskler.. Neee.. ;)
Har träningsvärk idag...Skönt!

Sen for jag o hälsa på mormor o morfar en sväng. Kollade bilden i Ålandstidningen från lagdressyren. Jag hamnade ju i båda tidningarna.
For efter Daniel och så for vi till mamma o pappa. Prata lite skit där, åt middag o sen for jag till Grållan o fixade henne.
Sen bar det av till aftonsol.
Startade 60/70 cm. Jag är så stolt och nöjd!! Felfri grundomgång. Hon lyssnade bra och gjorde fina språng. Sen va det omhoppning. Jag tyckte hon kändes bra, så jag tänkte, äh, jag satsar lite! :) Har kört hela hösten att det ska se fint ut, o snygga vägar, o kännas bra. Men nu tänkte jag att jag måste chansa lite o satsa. O testa! Så jag gjorde en liten rövarsväng från första till andra hindret. O ja vart så paff att hon svängde på en femöring, så jag glömde rida :p Jag tog för mycket i tyglarna, o för lite ben och säte, så hon rev. Mitt fel!
Jag är så sjukt nöjd! Vilka framsteg den där damen har gjort dom senaste månaderna. Otroligt!! Hoppas det blir fortsatt träning, så är vi laddade för en ny säsong sen :) <3

Sen åkte vi hem, snälla Erica och Sonja tog hem Grållan, så jag fick åka  till Bström o duscha o fixa mig för jobb. For sen på jobb till 21.30-03.30. Satt i insläppet. Alltså jag satt och tog betalt för inträdet. Har absolut inget emot att sitta där. Tycker det är roligt :)

Kom hem vid 04, hoppade snabbt i duschen, o sen ... kunde jag inte sova. Kul...  Låg vaken ett tag, o sen efter en bra stund somnade jag väl bort.

Klockan ringde 09.10. Trött, helt färdig, mådde illa, dåligt humör, va det bara o klä på sig o åka på fiollektion. Det gick inge vidare.. :p Jag hoppade mellan raderna, läste fel, kunde inte räkna, hon peka var jag skulle börja o ja börja nån helt annanstans.. Bra Jennifer...^^
Hon förstod mig iaf :p Nu har jag ett stycke o bita i iaf! Låter som vi ska spela den på konserten. Så nu jäklar måste jag öva ordentligt på den.

For till Emilia o Dexter sen. Var ut med han en sväng, o prata lite strunt.
Nu är jag hemma, o borde sova några timmar. Är jääätte trött, men får ingen ro i kroppen.
Vill o träna, men har ingen ork :s Borde gå ut o gå. Men först sova lite så jag får energi. O äta kanske...

Mormor fyller år idag. Grattis mormor! <3 Så det blir middag hos henne sen senare.

Sen ska ja på jobb igen, 20.30-ca 03.30. Yey :) Va riktigt roligt på jobbet igår. Fast det inte var så mycket o göra. Underhållande arbetskollegor ;)

Nu måste jag försöka sova så jag orkar hela dagen och natten.

Kom till arken ikväll, jag lovar att jag tar emot er med ett stort leende ;)
O mingla med IFK, woho... :p

Puss o kram

Vilken tjej!

http://www.youtube.com/watch?v=hGCl_XEjYBM


Jag säger bara vilken tjej!! JAg vill också!! Ha bestämt mig för att kunna nått i den stilen iaf :) Skithäftigt!!!!
Förövrigt missar jag fiolen ikväll. Skit!! Arg!!

Puss o kram

Glasögon

Förresten har jag väl inte berättat att jag beställt mina glasögon?? :) Det tar nog säkert en vecka till.
Ska bli skönt med lite avlastning för ögonen.

Puss o kram

Brr

Snart är vintern här! Usch! Jag blir deprimerad och ledsen bara o tänka på det :( Jag trivs verkligen inte när det är kallt. Det är verkligen pest o pina. Spelar ingen roll hur jäkla mycket kläder man tar på sig, så fryser man ändå. Skitvinter...
Är kallt redan nu ju! Uss!

Var i skolan idag, 8-16. Tack för att jag har underbara klasskompisar!
Jag är inte riktigt med i skolan. Jag har faktiskt svårt o lära mig, o ta in det som vi går igenom på lektionerna. Men det kommer lösa sig! Jag får hjälp nu :)

Efter skolan for jag hem, o sen ringde Kaisa, så for jag ut till Hammarland. Hon höll på å rida för Solveig. Så jag pussades lite med hennes hund, och sen gick vi en promenad med Vellu. Sen åkte vi till aftonsol o hon skodde två hästar. Jag började med ett evighetsprojekt.... :p Städa hennes bil!!! Men jag kommer inte bli klar på en vecka :p haha det kom ju fram en yta på golvet! ÅhÅ! ;)
Sen va vi i vår egna lilla värld, och så åkte vi till stan. Sen när jag skulle ha mitt bankkort, så kom ja på, det är ju i bilen... O BILEN ÄR I HAMMARLAND!! xD Smiiidigt :p Hur tänkte vi där riktigt? :p Inte alls antar jag... Som vanligt...
hihi bara o vända sen då o åka efter den.

Nu sitter jag i lägenheten. Ska duscha, hänga tvätt, o sen åka o sova till <3.

Imorgon då.. Jag är ledig från skolan! :D Woho! Ska kanske åka med Kaisa till Geta o sko hästar. Eller hon skor, o ja städar bil :p
Men det blir lite tajt i planeringen.. Hmm.. Vi får se lite när hon ringer imorgon. BOrde nog hinna bra.
För sen kl 18 är det hopptävling på Aftonsol. Ska va med me Grållan i 60/70. Sen måste jag snabba mig o åka på jobb 21.30-ca 04.

Blir middag hos mams o paps imorgon också.

Puss o kram

Va ha hänt då?

Jaa, lite bloggtorka ha jag haft. Har inte alls varit på humör och varit kry den senaste tiden.

Jag var ju fiollärare ihelgen. Fredag 14.30-18.30, lördag 10-16.10. Det var riktigt roligt! :) Lite nervös var jag allt. Men det gick bra :) Vart väldigt trött efter det. Men det kan jag nog tänka mig att göra igen. Var nog ingen som var jätte missnöjd. Hoppas jag! Jag gjorde ju mitt bästa, och ställde upp, när våra lärare är sjuka och inte kan komma.  Jag har ju ingen som helst utbildning eller nått.

Sen på söndagen var jag ju jätte smart o var på lag dressyrtävling. Tog lite panadol och burana och for och tvättade Grållan. Mitt ena lag så var vi jag-Cherokee, Sanna-Steya, Andreas-Bobby och Tessa-dumle. För oss gick det väl inte så där jätte bra :p Men jag och Cherokee fick bäst procent! Jag som trodde vi skulle bli botten skrapet :p 56,4 %. Är väl inte helt nöjd. Han va seg. Han gjorde väl det han skulle, typ, men är jag inte nöjd, så är jag inte. Men det ha varit nått med han. Han är väldigt seg o så. Tror det har nått med pälsen o göra. Hoppas det! IGår när Wilma hoppade hade han varit väldigt seg och bara stod o flåsade.

I andra laget var vi jag-Grållan, Wilma-Cherokee, Elin-Martini, Tessa-Branicko. Och för oss gick det super!!! :D Fasiken va duktiga vi var!! Debut för mig och Grållan, och Elin och Martini. Det va jätte sträng bedömning med första domaren, många som inte ens blev godkända! JAg och grållan fick 57,8%! Är så sjukt nöjd med henne. Hon gjorde det hon skulle, men vart lite trött. Dock tyckte jag vi hade kunnat få lite mera poäng, det var ju ändå bara L:C. Tycker inte man ska ha så stora krav då. Sen höll jag inte riktigt med allt som stod i pappret. Men som sagt, spelar ingen roll vad jag får för poäng, huvudsaken är att jag är nöjd. Och det var jag! :) Så duktig tjej! Tessa fick samma procent som mig, och Wilma fick hela 60,0%!! Skitbra! :) Elin fick nått på 50, o lät väl inte så nöjd. Men det tycker jag hon ska va. Det var ju debut för dom :)
O vet ni? Vi slutade på en 2a plats med laget!!! :D HElt sjukt!! Det trodde jag aldrig!! Är så stolt! :D När man såg vilka som var i laget som vann, kunde man nästan lite ana det. Jätte duktiga tjejer och hästar i det laget :) Lite roligt att dom som kom på 3e plats, var BARA ridskoleekipage :) INte så jätte gamla heller var dom. JÄtte roligt! :) Grållan skötte sig utmärkt!!

Sen i måndags var jag till läkare, mådde riktigt dåligt. Tog blodprover, men allt såg helt okej ut. Hon tyckte inte jag skulle gå till skolan, utan sluta trycka i mig panadol och burana o tro att jag är frisk. Och va hemma o vila. Och det är precis vad jag gjort nu dom senaste dagarna. Har inte gjort NÅNTING. Ha nästan blivit lite för bortskämd :p Maten står alltid på bordet, får hjälp med allt, blir ompysslad, massa kärlek!! <3 :) Har världens bästa och finaste pojkvän!

Nu är han och tränar, och jag försöker mig på en skoluppgift. Går lite trögt....
Ha varit ut idag första gången sen i...förrgår?? Skönt med frisk luft.

Idag fick jag brev från ÅHS. En kallelse till Nordman. Tjaa, det är ju bara 7-8 månader sent. Ringde dit i mars-april nånting. O nu den 8 dec fick jag tid till läkare. Sen ska man ju vänta på operationstid också.. Tack, men nejtack! Min axel är redan opererad och bra nu! :)

Imorgon ska jag laga mig till skolan.

På fredag är det kanske hopptävling på aftonsol. Har strukit mig och Cherokee. NÄr han inte riktigt är på humör :/ Ingen ide o åka dit o bara bli besviken. O inte schysst mot han.
Sen är det jobb som gäller. Är omplacerad ihelgen! Ska sitta i insläppet 21.30-03.00. Sen vet jag inte om jag ska till garderoben den sista halvtimmen? Eller om ja går hem då. Återstår o se :) Kul med lite omväxling! Hoppas rösten inte ger med sig så mycket då. Det gjorde den när ja pratade med Erica nyss, hon tyckte jag lät hemsk :p tack! ;)

Skoluppgift var det ja..... hmm...

Puss o kram


Förlåt

Att jag är så sjukt dålig på att uppdatera.
Ska göra en skoluppgift nu, och sen ska jag  uppdatera!

Puss o kram

dålig

DÅLIG UPPDATERING. FÖRBLIR SÅ IDAG. SJUKSKRIVEN 3 DAGAR

-

Har inte mycket o skriva om idag. Är inte på skrivhumör. Faktiskt.
Är inte ladda för nånting just nu. Ska va fiollärare, och tävla på söndag.
Inte pepp alls.
O förkylning har jag i kroppen. Great. Trött och hängig. Hade riktigt ont i kroppen tidigare.

Förlåt att jag gnäller så mycket. Hoppas det känns bättre imorgon!
Har fått umgås med min underbara Kaisa iaf <3 Tänk om alla skulle ha en sån fin vän? Ställer alltid upp, lyssnar, och ger råd.
Har ju massor med fina vänner!! Ni är inte bortglömda! :) Men just idag fick jag träffa Kaisa o bli på bra humör!

Puss o kram

Konstigt

Mår jätte konstigt :s
Ont i kroppen och rösten försvinner ibland.

-

Har ingenting att skriva idag.
Har varit lite omtumlande.

Kan säga att jag har världens finaste kille, Cherokee <3


Depression?

Undrar om det är någon höst/vinter depression på gång? Humöret far upp o ner, vill inte riktigt göra allt egentligen. Skulle bara villa ligga under täcket hela dagarna.

Ha varit och zumbat. Det va nog roligt. Men inte som det brukar. Men jag tror det är för att jag har någgå skit i kroppen. Tappar rösten ibland, lite snuvig, och väldigt hängig. O där nös jag nu 3 gånger bara sådär.
INTE bli sjuk!!

Funderar om jag ska åka o pussas med min karl. Men just nu är han i Sund. Men förhoppningsvis kommer han väl hem ;)

Imorgon ska ja o rida finaste Cherokee :) <3

Puss o kram


Ingen träningsvärk

Hah ingen träningsvärk :D woho! Bara o köra hårdare. Igår tog jag ännu lite mera tyngder :D Kommer se ut som nån jäkla bodybuilder på överkroppen, o bara slattriga lår o ben ;) haha nä ;) det hoppas ja inte :p

Kan inte beskriva hur det kändes när jag vaknade imorse. Kunde knappt röra mig, jag fick inte upp ögonen?? skitasigt! Nånting är det som är fel. Maten kanske?

Fick helt plötsligt ett riktigt sug efter zumba! :) beroende hur det känns ikväll, så blir det nog zuuumba. Nu är huvudet bara tungt, och kroppen också för den delen.
Får sitta o lyssna på zumbalåtarna, man blir så glad :)

Tänkte kanske åka till mormor o morfar o va där ikväll. Men jag saknar <3 faktiskt... Är så kär!! (:

Puss o kram


Trött-Check!

Körde en timme zumba. Skitroligt! :D O jobbigt.
Sen åkte jag direkt till gymmet, och körde axlar mest. Körde även lite ben. Riktigt skönt! :) Fick sällskap av Emilia :)

Nu ska jag åka till <3, göra klart en uppgift till skolan, och sen se den nya serien som börjat på 4an!!

Skola 8-16 imorgon... -.-

PUss o kram

Skärpning!

Nej vettni vad dålig jag blivit på att blogga! :O
Är hemma så sent på kvällarna, å då har jag ingen ork eller lust o börja skriva om dagen.

Jobbet i fredags var laaamt. Umgicks med Emilia innan jobbet. Tog en timmes promenad med gulle Dexter :)

Vaknade klockan 09.00 på lördag morgonen! Fruktansvärt irriterad!! Tyckte synd om Daniel... For snabbt via torget, sen for jag o tog ut Dexter på promenad, och sen for jag till Bamböle o for ut med Erica, Grållan och Basil :) Basil va duktig! Men öm i tossorna :/ En mycket trevlig ridtur!
Sen for jag till stan, försökte sova lite, gick inte... Så jag o Emilia for till travbanan en sväng o hann se sista loppet. Yees :p Bra där! For sen hem, bytte om , och for till Maria som hjälpte mig o sminka mig :) Tack!!

Åkte sen till Kaisa, o drack lite, prata massa strunt, och sen kom Tessa och Lene-maj efter oss. ÅKte till arken, och där var festen igång :)
O gud vilken sjukt rolig kväll! Maten var helt bra, speciellt varmrätten! Lite svårt o minnas efterätten ;) Underhållningen va sjukt bra! Babsan och Erik Linder! Skratta konstant, och dreggla efter Erik ;) Gud va snygg han var, och vilken röst! För er som inte vet, så var han med i talang förut. Hans första uppträdande så sjöng han i stämmor, med sig själv. Här är en låt jag bara älskar! http://www.youtube.com/watch?v=cIU_71ed1Es

Lite minnesluckor, men hade sjukt roligt! Dagen började inte alls bra, jag va irriterad på allt o alla, men den slutade så bra den bara kunde :) Tack alla!

Åkte till Emilia o sov. Vaknade upp med EMilia brevid mig i hennes brors säng :p haha trodde hjärnan var på väg ut, och rummet bara snurrade. Kändes som jag var på ett stormigt Ålands hav :P Helt klart värt det!!
Umgicks sen med Emilia, Sanna, och Kaisa resten av dagen. Sen åkte jag till <3 o myste, o sov där sen.

Idag ha ja varit i skolan 8-16. Förbanna va ja hatar 8-16 dagar.. Suck! O sjukt trött va ja imorse. Ha gjort två studiebesök idag. Va till Gullåsens rehab avd. Fasiken va ja skulle velat va dit! Låter jätte intressant.

Nu ska ja göra mig iordning för lite zumba, och sen blir det ett rehab pass på gymmet, med Emilia :) Najs!
Sen mys med <3.
Varit o hälsat på mormor o morfar idag också.

Puss o kram

inte okej

ALLTSÅ DET ÄR INTE OKEJ ATT VA KLARVAKEN 09.00 EN LÖRDAG EFTER NATTJOBB!!! JAG BLIR GALEN!! MÅSTE SOVA!! SKA O RIDA BASIL VID 12 MED ERICA. SKA BLI ROLIGT :) SEN MÅSTE JAG SOVA. SÅ JAG ORKAR MED KVÄLLEN. PUSS O KRAM

Världens finaste Cherokee

Vilken tur jag har som har världens finaste häst! :)
Red till banan idag o körde dressyr. Wilma och mamma var med me Lisa. Värmde först upp lite, och sen körde vi lite öppna. Gick helt ok! Sen lite galopp, och skänkelvikningar i galopp, trav och skritt. Även byten lyckades vi med :D Duktig älskling! <3 Sen fokuserade vi på att jag skulle va så lätt i handen som möjligt, o han ha en egen ordentlig bjudning. O jäklar! Killen kan! Så fin! <3 Jag blir lätt lite för hård i handen när jag blir lite frustrerad. Men idag bara funkade det. O han får jätte luftigt och fint steg. Helt annan häst! Wilma red sen en stund, och han rörde sig så fint och trevligt! Åh, jag blir så glad och rörd! :') Gud va jag älskar den där hästen!
Körde lite sen en stund.

Varit på stan med Emilia också :) Mycket trevligt!
Snart ska vi ut på promenad med Dexter gulle :) hihi tycker så om den där hunden. O Emilia sa att han blir alltid i så extas när jag kommer dit! ;) Konstigt. Inte livar jag ju upp han ;) hihi
Så höll han på å skälla mycket när ja kom, o for runt o va alldeles till sig, så kläcker jag ur mig: Inte behövber du skälla så högt Dexter, du kan bara lite "pip pip pip" xD
Ibland måste jag ju göra skäl för min hårfärg :p håhå

Ska hänga upp skjortan ordentligt nu, o sen promenad!

Jobb 23-04.30

Puss o kram


Dålig uppdatering

Nu ha ja varit lite dålig på att uppdatera igen. Sorry! Är ju ändå rätt många som läser :) Är mitt liv så intressant ? ;)
Tjaa.. Det händer ju rätt mycket hela tiden.

Dressyrlektionen gick bra med Grållan. Hon va duktig :) Sen körde jag lite med Cherokee också. Wilma har ju opererat gommen/tänderna, så hon fick inte anstränga sig. Så jag satte mig upp o jobbade lite galopp. Skulle göra skänkelvikningar i galopp. O det bara funka!? Till slut satte han sig på bakbenen, for som en gunghäst, och bytte galopp! Cherokee kan inte galoppombyten!! Nångång i misstag, och över hindren. Men oftast blir det kors. Men han bytte höger, till vänster, vänster till höger. Flera gånger om! JA vart helt paff!! O han hade så kort galopp! Att han kunde stå på stället o galoppera. Alltså helt obeskrivlig känsla! Jag bara satt o skratta!
Det kommer jag leva på :) Mammas finaste <3
Sen kom <3 till mamma och pappa, vi prata strunt och kollade på tv. Sen somnade jag. Då va det dax o åka hem :p

Igår sov jag till halv 11, skönt. For till mormor och morfar. Morfar var hem över dagen, o det var han nog väldigt glad över :) Tycker han verkade väldigt pigg och glad! Gjorde lite ärenden åt dom, och umgicks.

Sen for jag och Emilia till Bjärström, hämtade Basils grejjer, och sen åkte vi till Bamböle o for ut med Grållan och Basil :) Emilia fick rida Basil. Det va första gången på ca 2 månader han fick komma ut! Hoppas behandligen hjälpt, och han ska va bättre nu. Han har inga skor, så han va lite öm. Hovarna var inte så jätte fina... O då har han ju gått i en gräshage. Hmm..
Red förbi en mårdhundsbur, med en levande fångad mårdhund i. Läskigt!
Dexter va med också :)

Sen for vi via Smarket, där vi träffade Kaisa o pratade lite strunt :)
For till Emilia en stund, och sen åkte jag efter Daniel. For till idrottsgården och bowlade med mamma, pappa och Wilma. Ett jäkla skitpåhitt det där! Ingen sport är det iaf. En dålig sysselsättning...

For till Saltvik sen och träffade svärföräldrarna för första gången. Jätte trevliga :) :)

Sen vart det tv i sängen resten av kvällen.

Idag ska jag hämta Wilma, rida Cherokee, kanske Basil, träffa Emilia, och jobb på arken inatt.

Puss o kram


HÖSTLOV

Fasiken va skönt! :D Ledig 4 dagar från skolan. Najs!

Igår satt jag o läste några sidor från boken. O efter jag läst dom, 10 sidorna, så hade jag ingen aning om vad jag hade läst om. Jag måste ju vara dum på riktigt??! Det går liksom inte in! Oberoende hur koncentrerad och fokuserad jag är, så fattar jag ändå inte. Börjar nog tro att jag är dum på riktigt.
På lektionerna är det nog bara för att jag är så okoncentrerad. Kan sitta o fundera på helt andra saker.

Nåja.
Idag hade vi 8-13.30 typ. Skönt o få sluta lite tidigare. Men måsta vänta på ena läraren jag skulle prata med. Har några uppgifter jag måste göra..Snark. Nå ska fråga lite hjälp av mormor, som kan det här :)

Halv 6 ska jag o rida lilla silvergrisen :) Blir dressyr för Erica :) Låter jobbigt.... ;) haha det ska bli roligt!
Inatt kommer Ekenäsingarna hit :) Kul! Ska bli roligt o träffa dom igen. O ungarna bara växer o växer!
Bara jag som inte växer. Förutom på bredden då :p hehe

Ska efter världens sötaste hund innan jag åker till Bjärström (:

Imorgon ska morfar få komma hem över dagen :D

Nu ska jag packa lite, byta om, och ... göra nånting...

Puss o kram


Zumba

Va ut med min speed ponny ;) Knasponny! hihi rejsade i skogen :)

Sen var jag på zumba. ÄLskar!! :)

Varit via mormor och hjälpt henne lite och pratat.

Duscha, o sen bänka sig framför tvn.

Puss o kram




Sliten glasögonorm ;)
Ett av paren jag har hem o testa

blubb

JAG BARA ÄLSKAR ZUMBA! MAN BLIR PÅ SÅ BRA HUMÖR. IGÅR KÄNDES DET BRA, TOG UT MIG HELT. O INNAN VA JA TILL GYMMET O KÖRDE EGET. MÄRKTES ATT JAG HUGGIT VED NÅGRA TIMMAR I TVÅ DAGAR... IDAG SKA JAG HEM O RIDA FINASTE. VA ETT TAG SEN! SEN BLIR DET ZUMBA IGEN. DÅLIGA TANKAR BORT! O BARA SKAKA PÅ RUMPAN ;)

-

Gym och zumba, så jag kommer på andra tankar!

Clear round

Vet inte varför det blir med stora bokstäver när jag bloggar från mobilen? Är inte så teknisk av mig :p

Igår va det då hopptävling, clear round på Sleipner. Steg upp klockan 7, var inte pepp då. Det var mörkt ute, och iskallt!
For och fixade Grållan, och sen körde Erica oss till Sleipner.
Startade först 60 cm. Allt gick mycket fortare än vad man räknat med. Vi fatta ju att det skulle gå fort när det är CR, men det gick ÄNNU fortare. Så jag hann bara värma upp snabbt, hoppa några skutt, och sen hade visst klassen börjat. Hann inte gå banan eller nått. KOllade snabbt på pappret, och hann se den innan mig. Det var ju så pass lågt, och CR, så den va ju inte svår o lära sig. Och jag som är så pass tävlings rutinerad så ska det inte va nå problem. O det va det inte heller. Kände mig inte så förberedd bara.
Vi fick ett stopp på första hindret. Det va inte ens det hindret hon reagerade på, utan det va muren som va precis intill det :p Suck. Så hon for förbi. Men då vart jag lite arg. Så den jäklar vart det fart.
Hon hoppa superbra!!!! Jätte nöjd! :)

Sen va det dags för 70 cm. Hon kändes lite segare på framhoppningen, men lyssnade bra.
Så gjorde hon en superfin runda! Felfria blev vi också. Är så stolt! :) Hon har blivit så duktig!

Resten av dagen högg jag, sågade, och staplade ved...

Puss o kram




duktiga

IDAG HAR JAG OCH GULLE VARIT DUKTIGA :) FÖRST FICK HAN SOVA UT SOM HADE JOBBAT NATT. FÖRST SÄGER JA ÅT HAN ATT VÄCKA MIG NÄR HAN KOMMER HEM, O SEN BARA MUMLAR JAG O SOMNAR OM. SNÄLLT... ÅT FRUKOST, KOLLADE LITE IDOL, O SÅ FOR VI TILL MAMMA O PAPPA. HAR VARIT DUKTIGA O HUGGIT OCH TRAVAT VED. SEN LAGADE MAMMA GOD MIDDAG. HAR KOLLAT MGP, O MYST. SKA SNART VÄCKA HAN SÅ SKA HAN PÅ JOBB INATT IGEN. JA BLIR KVAR I BJÄRSTRÖM, FÖR IMORGON BÖRJAR HOPPTÄVLINGEN REDAN 9. SKA BLI ROLIGT :) KOLLAR FILM NU MED FAMILJEN. SKA SMÅNINGOM VÄ.CKA <3. PUSS O KRAM

Gym

Äntligen slutat skolan. Hur kan jag ha så svårt o hålla ögonen öppna på lektionen??! Suck... Vi såg på film nu sista timmen. Inge bra..

Ska dra till gymmet nu, köra mycket axlar och armar, mage och rygg.
Borde köra ben också, men det får bli nästa vecka. Annars lär jag väl ha sån träningsvärk att ja inte kan rida ihelgen :p haha

Sen ska <3 laga  middag.
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Är ju ledig :)
Kanske umgås med Daniel och Emilia (:

Är förresten jätte zumbasugen!!

Puss o kram

skolan

SITTER IK SKOLAN NU. GÅR 8-14.20, SEN BLIR DET GYMMET. FÖRHOPPNINGSVIS MED EMILIA.

+ -

+ Klassen
+ Gymmet
+ Emilia
+ Mötet


-Ledsen morfar
-Inget studiestöd
- Optiker på måndag
-Bananflugor
-Diska
- Räkningar
-Internet krånglar
-Hittar inte min nagelsax
-Idioter i trafiken

Berg och dal bana

Så har min dag varit!

Somnade igår kväll på soffan klockan 10. Helt färdig var jag! <3 hade messat och jag hade tänkt åka dit, men så långt kom jag inte..

Imorse kände jag mig utvilad, och har nog aldrig varit så tidigt i skolan :p Ha varit helt okej dag i skolan. Rehabilitering är rätt intressant! Kan va lite eftersom jag själv håller på med det. Och har tidigare behövt det för foten också.
Och så trivs jag med klassen! :) Vi är inte många, men har bra sammanhållning.
Bra eller dåligt? Bra!

Efter skolan ringde jag till Wickströms optik. Så på måndag ska jag dit och kolla synen. Jag får nämligen ont i ögonen när jag läser. Dom blir lätt irriterade. Kanske det blir läsglasögon. Bra eller dåligt? Dåligt....

Sen åkte jag till morfar. Mormor var där, och sen kom mamma också. Blev lite känslofyllt idag :/ Blir så ledsen när morfar är ledsen. GE INTE UPP MORFAR! <3 <3 <3 Vi vill ha dig kvar!

Åkte sen hem o fixade lite, vilade, och sen for jag på möte med AS. Rätt roligt på mötena faktiskt. Dom hade roligt åt mig iaf :p Ska hjälpa Ulf och ha undervisning nästa spelhelg, kul! :) Sen vart jag bokad på något till också.. Nån "konsert" och nån spelning. Ska bli roligt! Vår lärare är nämligen sjukskriven.

Sen for jag till gymmet, hann träffa Emilia en sväng. Körde ett kort men effektivt pass. Fokus på axlarna och armarna.

Nu ska jag hoppa i duschen , och sen åka till Daniel.

Imorgon är det skola 8-14.20. Sen borde jag åka till gymmet.
Ser framemot en ledig helg från jobb!

Puss o kram

Hihi

Sorry, lite snusk ;)

18 anledningar till varför ridning är bättre än sex !


18. du behöver inte smyga in dina rid/häst-tidningar
17. om du har problem med ridningen är det helt ok att betala ett proffs att visa hur man ska göra, för att förbättra din teknik!
16. de 10 budorden säger inget om ridning.
15. om din tränare tar bilder eller filmar när du rider så behöver du inte oroa dig om att dom visas på internet när du blir känd.
14. din häst kommer inte fråga om andra hästar du ridit.
13. de e helt ok att rida en häst du aldrig träffat, för bara en gång, eller rida flera hästar samma dag, även fast du känner dom eller inte känner dom.
12. när du ser en riktigt bra häst, behöver du inte tycka att de är "pinsamt" att tänka dig rida honom.
11. om din vanliga häst inte finns tillgänglig så kommer inte din häst bry sig om du rider någon annan.
10. ingen kommer nånsin säga negativa saker om dej om du rider själv.
9. när du tränar för din tränare så behöver du inte undra om han verkligen är en undercover-polis!
8. du behöver inte gå till en snuskig butik i en rutten del av staden för att köpa ridgrejershop.
7. du kan ha din ridkalender på väggen i kontoret, berätta ridskämt och bjuda med medarbetare för en ridtur i skogen utan att bli stämd för trakasserier.
6. det finns inget så kallat tidsmittande virus/sjukdom.
5. om du vill se hästar på tv, så behöver du inte special beställa ett premium cabelkanal paket.
4. ingen förväntar att du ska rida samma häst hela livet och ge ett löfte för det.
3. ingen förväntar sig heller att du ska ge upp ridningen för att din partner(hästen) inte längre har intresset.
2. du behöver inte vara nygift för att ha en trevlig semester med ridning.
1. din häst kommer aldrig säga, Vaa? du red mej förra veckan! är det de enda du tänker på hela tiden?

Dag 8 - Min hästs vardags outfit

Är ingen "outfits" människa. Hålla på å lägga upp bilder för varje dag vad man har på sig, hmm nä.. Inte min grej. Tar något i farten, o så blir det vad det blir.

-

Att höra dig säga så där, var som en kniv i hjärtat

Nu känner jag mig lite negativ och nere....

-

Jaa va ha hänt dom senaste dagarna då?
Tjaa...INte så mycket. Skolan har börjat, jag har börjat med träningen igen, zumbat, myst med Kaisa, varit hos <3.

Ikväll blir det hoppträning med Grållan :) Ska bli sjukt roligt! Är jätte taggad! :D Wilma och Cherokee kommer med också.
Men innan det ska jag och hälsa på morfar. Mamma sa att han haade fått anfall imorse igen :(

Efter hoppträningen blir det gymmet med Emilia :)

Puss o kram

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund








Dag 7 - Min favorit grej i stallet

Hmm förutom hästen då....

Gillar min dressyrsadel!

Sjukt trött

Går inte att beskriva hur sjukt trött jag är. Ingen ork eller kraft har jag. Helt sjukt!

Puss o kram

Dag 6 - Det här äter min häst varje dag

Cherokee


Havre
Mineraler
Kli
Örter
Mysli

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar



Jag och bror i Egypten

Världens finaste Grållan

Jobbade 23-04.30. Va helt bra med folk igår. Så fanns lite o göra :)

Sen åkte jag direkt till Bström o släppte ut hästarna. Sen fick jag sova ca 4 timmar. Upp o ut o fixa hästen.

Startade först 70 cm Clear round. Hon va väldigt hispig och tittig. Var lite ostabilt och vinglit i början. Vi kom runt felfritt, hon lyssnade bra. Men inte världens finaste runda. Men jag är jätte nöjd! Grållan har aldrig varit på¨travbanan förut.
Sen startade vi 70 cm rosa bandet klassen. Det var först en grundomgång, där vi var felfria. O det kändes skitbra!! Sen måsta vi vänta på att alla skulle hoppa, o sn va det omhoppning, stilbedömning. Båda rundorna kändes jättejätte bra! HOn gick superfint! Shit! Vart helt paff.
Och omhoppningsrundan räckte till en 2a plats! :D Alltså fatta! Jag och Grållan, 2a i en stilbedömning! Och inte en enda bom peta vi ner. Så stolt! Hon ha gjort såna framsteg.
Och Kaisa och Vento vann! :) <3
Vi hade samma stilpoäng, men hon va EN HALV sekund snabbare.
Lite konstiga regler hade dom, för man kunde vinna/bli placerad fastän man hade fel med sig. Om man rev eller vägra. Ha nog aldrig varit med om att man får hoppa omhoppning med fel. JAg klagar inte eller så, men tycker det låter lite konstigt.
Kaisa och Vento gjorde en jätte fin runda, fastän 4 fel. Dom förtjänade att vinna! :)
Jag och Grållan kör nästa helg igen! :D

NU är jag helt sjukt äckligt trött. Ha fått god mat av mamma. Mums!
Ska packa lite, så ska jag åka till <3. KOlla Gustafsson, och sen sooooova.

Imorgon skola, 8-16 :/ Fifan!

Puss o kram


Trött tröttare Jennifer

Gick helt bra o jobba igår. Va inte så mycket och göra.
Men en lite konstig kväll ändå.

Sen for jag till <3 o sov. Kunde inte sova innan klockan 7. Så vaknade jag klockan 10, KLARVAKEN!! Va måttligt glad. Va igång 24 timmar igår. O sen blev det runt 4-5 timmars sömn. Hmm
LÄr va trött senare ikväll.

Är hemma hos mamma och pappa nu o ha ätit kräftor. Mums!


Ska försöka sova lite nu innan jobb igen.
Sen imorgon ska ja på hopptävling med Grållan, 70+70.
Får se om ja alls kommer sova, eller om ja struntar i det.

Puss o kram


RSS 2.0