Lördag

Skönt med helg!
idag vaknade jag jätte tidigt, kunde inte somna om sen, så det va bara o stiga upp. Kollade tv innan jag for iväg till Lemströms kanal för o spela in en intervju till Deluxe tävlingen. Det blir väl va det blir :p 
sen åkte jag via Maxinge, träffade på min bror, o handla lite grejer. Sen for jag till mamma o pappa, fixade stallet och for ut med Asta. Wilma va med o gick med Maya.
Maya ska förresten åka hem till Sverige igen. Hon är inte helt frisk, så då är det ingen idé att hon ska stå hos oss, om hon bara ska stå. Jätte synd, för hon o Wilma passa bra ihop! Jag blev aldrig så förtjust. 
 
Nu är jag hemma. Tänkte gå ut o sola men det blåser så jäkligt så ja fryser. Så jag ligger inne i soffan istället. Väntar att klockan ska gå, så jag får åka till BB o hälsa på Emilias och Cornelis lilla knodd! :D 
 
Ha spelat lite piano också. 
Får se vad jag hittar på ikväll sen. Skulle villa åka inlines någon dag. Skulle varit igår med Julia, men hade för ont, o hon va på middag längre än hon trodde. 
 
Jag måste börja komma igång med ridandet igen. Jag ha blivit sååå mesig!! Herregud. Löjligt ju. 
Asta kommer troligen att flytta till stan. Där har jag nog delade meningar. 
 
Tror jag ska hopp i duschen en sväng, sen vet jag inte vad jag ska göra. Sku borda städa, men det lockar ju jääätte mycket....
 
 

-

Haft smärta i magen nu i 2 dagar. Jag försöker ta så lite värkmediciner som möjligt, för jag påtar i mig så mycket Ändå. Men nu måsta jag ta. Andra gången jag tar den nya medicinen. Men den hjälper! Tack gode Gud. 
 
Nu är det helg, så skönt! Slutade tidigare idag. Ha varit till stan o gjort ärenden, o sen till mamma o pappa. Övat o backa med släp. 10/10 fick jag av mamma! 👍 gjorde massa överkurs grejer, å jag klara allt! Så det ska nog gå bra på uppkörningen på tisdag. 
 
Ha sovit en stund idag också. Efter alla skov jag får så när dom släpper blir ja så jäkla trött. 
Spelat lite piano ha ja gjort också. 
 
Nu ska ja gå i duschen, bädda ner mig med en film, och sen sova. Imorgon upp tidigt för o spela in en grej till Deluxe tävlingen. Stiga upp mitt i natten för o göra en inspelning på 20 min i LemlanD 😞 woho. Hejdå sovmorgon...
 
Söndag är det fotbollsmatch. Äntligen Kan jag va me! Konditionen är obefintlig, men jag har jävlar anamma :) 

Tisdag

Jag har äntligen fått köra igång med fotbollsträningarna. Gissa vem som var skittäppt i näsan inatt och ont i halsen? Efter att ha varit på träning igår. Nu kör jag på bara. 
 
Mina blodprov visade inget, så på torsdag ska jag o ta nya. Sen utgår vi från det. Troligen blir det många blodprov till Innan det här är klart. 
 
Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg men nu försvann inspirationen. 
 
Allt är väl som förut. 

Sommar!

Idag ha det varit riktigt sommarväder! Äntligen!! Precis som det ska va. Sol, molnfritt, vindstilla, och varmt. Helt perfekt!! Blir nästan lite religiös..
Så idag ha ja solat för första gången i sommar. Gud va skönt!!
sen ha ja varit o kollat när mitt lag ha spelat fotbollsmatch. Tyvärr blev det förlust, men dom kämpa på bra! O jag är såå sugen på att börja träna nu. 
Jag har fortfarande lock och värk i örat. Jag håller på å blir helt tokig!! Nu är locket värre å jag hör absolut ingenting. Imorgon tar jag sista antibiotikan, så imorgon blir det o ringa sjukan igen. Har absolut ingen lust, men nu får det nog fasiken börja räcka. 
 
Imorgon är det jobb igen. Helgerna går så snabbt. A jobbar ikväll, fast han inte mår bra. Nu är det hans tur o få min förkylning. 
Jag ligger hemma, o ska snart laga mat. Ha nog fått friskluftsförgiftning idag, är såå trött. 
 
Tisdag ska jag åka o rida första gången på över 1-2 månader. Får se om jag lyckas hålla mig på :p
 
Nu har jag 3 veckor och 1 dag kvar på jobb. Sen är det finito. Alla är så oroliga att jag blir utan jobb. Förra gången jag blev utan jobb i 2 månader eller nå sånt, så va jag inte ledig en dag heller. Jag finns på vikarielistor, men det är klart att jag vill ha ett jobb. Men jag börjar fundera vad jag ska göra. Jag är så förbannat trött på att va sjuk hela tiden, så jag vet inte om jag ska jobba på dagis. "Ta vad som finns". Jo, man måste ha en inkomst. Men jag har haft ett jobb som jag hade sån ångest över varje morgon jag vaknade, och det vill jag inte ha igen. 
Allt löser sig. 
 
2 veckor till har vi barnfritt. Skönt! Det betyder att sambons skitdåliga schema börjar då också. Det ha varit så bra schema nu när folk ha varit på semester, och han ha kunnat jobba alla tider. Det ha varit mindre kvällar, mera morgon, och lite jämnare arbetsdagar. 
Som nu när det kör igång jobbar han 3 dagar dag, och ledig resten av veckan. Sen jobbar han 6 dagars vecka med kvällar + hela helgen. Woho.. Det va kul så länge det varade. 
 
Men jag ska väl börja va ordentligt på fötter snart att jag kan köra igång med allt igen. Så jag inte behöver sitta hemma och uggla.
 
Ska börja laga mat nu, och sen tror jag ja ska gå ner o spela lite piano.

Redan augusti

Snart har halva augusti gått. Helt sjukt! Vart tar tiden vägen. Sommaren är snart slut. 
 
Jag har börjat jobba igen. Med öroninflammation. Så jag äter antibiotika igen. Har ätit över halva kuren, men örat är oförändrat. Jag tror det är nå jäkla virus ihästväg jag fått. Är fortfarande förkyld o täppt. Snart 1,5 månad med förkylning. Jag har haft lock i örat i snart 1,5 vecka o jag håller på å blir tokig. 
Ha varit väldigt trött den här veckan. Jäkla antibiotika o endometrios medicin. Den gör mig trött.
Endometriosen har passat på å krångla i sommar också. Haft några ordentliga skov. 
 
Nu är det helg och jag är helt ledig. Ikväll ska ja o titta på Åland United match, och imorgon ska jag o titta när mitt lag har match. Ha inte fått träna på över 1,5 månad. Vill bara bli frisk nu o få börja träna igen. 
 
Idag ha Julia, Emilia och Antonia varit hit o ätit kräftor och vi ha haft baby shower för Emilia. Snart ska hon få bebis!! 😃
 
Nästa vecka är det jobb som vanligt, men onsdag är jag ledig för då ska jag till grönan med sambon och syster :)
HOPPAS att jag skulle bli frisk så jag skulle få träna på torsdag. 
Ha gått upp i vikt i sommar så vill börja röra på fläsket nuu.
 
Dags o göra sig iordning för matchen!

RSS 2.0