På rätt väg

Nu går det åt rätt väg iaf. Fortf ont, men mindre. Så det är skönt :) 
 
börjar bli lite rastlös o va hemma. Vill göra saker! Kan dock inte riktigt ännu, men snart hoppas jag :) ha varit o geocachat. Det är inte så ansträngande. O jag får frisk luft. 
 
Vaknar så tidigt på mornarna så det blir så långa dar. Igår gick det nog rätt fort fast ja vakna 08.15. For till Apoteket åt mormor, av på akupunktur och sen for jag till mamma o pappa o va där hela kvällen. Fick middag, tog en cach och tittade när Wilma o Asta hoppade. Fotade lite. Skön kväll :) 
 
idag vet vet ja inte vad jag ska göra...
 
imorgon ska jag o sjunga med kantorn. ska sjunga på en begravning på lördag. När ja ringde han igår tyckte han nog inte att jag lät frisk :p det ska nog gå! Bara jag inte har sån sprängande huvudvärk O ont i ögat. O rösten håller. men jag har inte ont i halsen. Men det är ju två dar dit. Hoppas penicillinet gjort sitt till dess. 
 
Får väl försöka underhålla mig nu med nånting..
 
 
 

Sjukling med funderingar

Hela förra veckan var jag sjuk. Låg hemma månd-onsdag, for på jobb på torsdagen och en stund på fredagen. Sen fick jag åka till HC. Troligen bihåleinflammation. Fick inge penicillin för hon ville testa kortison nässpray först. vilket är bra. För så mkt antibiotika jag har ätit dom senaste åren äter väl inte en normal människa under sin livstid. Haft sprängande huvudvärk, ont i tandkött och tänder, öron, hosta och feber. Igår trodde jag det had släppt. Klarade halva dagen utan huvudvärk! En sån lättnad efter 2 dygn med sprängande huvudvärk. Sen mot kvällen kom den tillbaka. 
Imorse kände jag mig bara förkyld, men direkt jag steg upp så kom den som ett brev på posten. Så här sitter jag nu igen med ett halvt pulserande ansikte och huvud. 
Fick telefontid till läkaren imorgon först. Är sjukskriven till imorgon. Känns det såhär kan jag inte jobba på onsdag! Finns iNga möjligheter. Kan inte böja ner huvudet alls.
jo det blir mycket klagomål nu, men jag tycker faktiskt att dt är min tur att hållas frisk en längre tid nu!! Jag vill jobba, spela fotboll, spela fiol, fara ut o göra saker, motionera, rida! Men nä. Knappt jag kommer ut. Ligger på soffan, o ha faktiskt varit med o tagit några cachar bara för o få komma ut. Man ligger inte inne en vecka när man heter Jennifer :p 
 
var med till kökar i lördags, städade stugan. Jag gjorde inte så många knop, men nu är den ren o fin o bara o fara diT :)
 
När man ligger hemma så får man så mycket funderingar. Man hinner liksom fundera ganska mycket...
ska jag verkligen bli dagistant? Är det det jag vill göra nu ett tag framöver? Va ska jag annars göra? 
tänk om jag skulle ta o flytta till Thailand ett tag? Vad skulle jag jobba med där? Finns det dagis? 
Jag skulle vilja köpa hus. Var då? Tänk va mysigt o va mammaledig och sitta hemma med en liten knodd :) 
en weekendresa till Venedig skulle vara mysigt. Men vem betalar... 
Vad ska jag göra när jag blir pensionär? vill jag gifta mig? Vad ska jag göra i juli när jag är ledig? Vem ska klippa gräset på kökar nästa gång? Kanske jag skulle börja tävla igen?
 
håhå ni sku bara veta vilka funderingar som snurrar i huvudet :p
 
dom påstår att det åskar o blixtrar, regnar ser jag att det gör. Usch o här sitter jag själv... 
 
Bara vänta tills gubben min kommer hem <3

Kanske det vänder nu

 
Idag ligger jag hemma i soffan under filten. Dricker te, och bara vilar. Har hostat inatt så jag höll på å bli galen. När man vaknar sådär i panik att man håller på och stärker sig. Har så ont i halsen och huvud av allt hostande. 
Men nu tror jag att vändningen kommer. Det har börjat släppa lite. Så nu kommer det ut iaf! Ursäkta alla känsliga :p Men jag är inte känslig... Det sitter inte lika fast nu. 
 
Har fått in mina timlistor för fiolen också. Skönt med två löner den här veckan :)
 
Jag måste bli frisk nu, för på torsdag är det fotbollsträning, och på söndag är det match. Sen tänkte jag åka till Kökar på lördag, o så såg jag att vi har spelning på ålderdomshemmet i Eckerö på lördag också. 
Kurera kurera kurera....
 
Nu ska jag hopp i duschen, och sen skulle jag behöva mera te. Bastu skulle vara skönt!!
 
 
 
Jag vill söderut igen...

Förkylning

Fotbollsmatchen gick riktigt bra! Jag orkade mer än jag trodde, men blev väldigt trött. Men skönt att man får göra byten hur man vill. Vi vann med 4-1, och jag stod för 1 mål :) nickmål gjorde jag! Det tror jag aldrig jag har gjort. Kul var dt iaf :) 
var på träning i torsdags o det gick bra. Hade ingen träningsvärk sen på fredagen. Dock en förbannad förkylning.
den bröt ut sen ordentligt fredag natt. Hosta, öronvärk, ont i bihålorna, täppt o rinnande ögon. Och en riktig basstämma. Känner mig jätte fräsch.... 
Jobbade som fiollärare på lördagen. 9.40-15.30 hade ja lektioner + konsert. Mina elever var jätte duktiga! Alla andra med såklart :) 
sen måsta jag smita för 16 skulle jag vara på alandica och spela på odd fellow. Spelade ca 40 min. Sen skulle ja ha paus ca 1 Tim. Men där stod jag i över 2 timmar.... Mötet blev fördröjt. Inte direkt vad man vill när man är mega förkyld, fick knappt luft, ont i öron o bihålorna, o trött. Ögonen bara rann o ja hade bara hunnit äta en banan på hela dagen. Just innan 8 var jag hemma. Nå spelningen gick bra, men sen var jag helt död!!
knappt fått sova inatt. Vaknat 711 gånger i panik för att jag hållit på å hostat ihjäl mig. Frusit och svettats om vartannat. 
 
imorse kände jag mig förjäklig. Blev bättre utåt dagen, men nu ha ja kroknat igen. Kurerar, och hoppas den här eländiga förkylningen försvinner snabbt. Orkar knappt gå upp för trappan till lägenheten utan att bli helt slut.
 
nåja, det var mitt gnäll hur synd det är om mig just nu :p låter som en Karl som är lite förkyld, men den här förkylningen är hemsk!! 
 
Idag har jag fått vara med familjen, mormor o morfar och farmor.
 
nu ska jag bädda ner mig, fortsätta tycka synd om mig själv, och kolla på tv.

Söndag

Jag har varit ledig torsdag-söndag. Idag är det redan söndag, och jag undrar vart dom lediga dagarna tog vägen?? Dom bara for förbi...
 
Igår va ja som sagt o red Kelvin, var ut på promenad, och red Asta. Asta var lite små knäpp.. Hon är bara det med mig, o bara när jag rider ut. Kändes som att hon gick på typ 5 liter havre eller nått... :p
Sen fick vi middag av mamma och pappa. Kräftor till förrätt ;) O gud va gott det va! 
 
Idag är det dags för fotbollsmatch. Nervös! Gud jag har inte nerver till sånt här längre :p 
Kan hända att ja bara får spela några minuter, men det gör mig ingenting. Jag ska göra mitt bästa :)
 
Vill ha sommar och Gröna Lund :)
 

Vår!

Nu är det vår! Fast det är lite konstigt väder. Solen lyser, men det är iskallt just nu. Och här om dagen kom det till och med snö!
Då var jag och A i swe och i Stockholm kom det inge snö. Bara regn. 
Vi var på en liten trip över till Swe bara jag och A. Först jobbade jag 8.30-16, full fart och tog ut Kelvin en sväng, som hade egna åsikter igår.. Sen snabbt hem och byta kläder o hoppa på båten. Så for vi till Stockholm, checkade in på hotell, och på torsdagen bara va vi. Åt, sov och tog några cachar.
 
Igår var jag ledig. A jobbade bara till 13 igår. Jag var o red Kelvin. Gick bättre igår :) Sen var vi o letade lite cachar och sen var vi till Eckerö.
Var o hälsade på Petra och Micke och deras lilla bebis. Guuud va söt, o va liten har var :) Inte alls bebissjuk.... Men nä! Inte nu :) Räcker med att jag får titta på andras ;)
 
Idag jobbar A igen. Lite tråkigt att han jobbar på lördagar. När J är här så är han ledig, men när det är bara jag och han då jobbar han. Nå det är som det är. Jag kan underhålla mig.
Idag har jag ridit Kelvin. Gick bra :) Även varit på en promenad, och sen ska vi ut till Bström o då ska ja rida Asta och så blir vi bjudna på middag :) Mums!
Sitter o försöker göra skoluppgifter i väntan på karln...Blä för skolan just nu. O jag är ALLTID ute i sista minuten. Suck.
 
Imorgon ingår jag i JIKs matchtrupp. Jag har varit på 3 träningar tror jag på några månader. Men dom har ont om folk, och jag och Julia ska vara med. Var på träning i tisdags och det kändes faktiskt bra! Rent tekniskt och tankemässigt kändes det bra, men konditionen...Jisses...Som bortblåst! :p Som tur är så blir det nog inte mycket speltid imorgon. Men gud va kul det ska bli! Det är typ 8 år sen jag spelade en ordentlig match. Jag har varit nervös sen i torsdags... Sen kommer säkert adrenalinet pumpa, jag kör några ruschar och så är jag finito :p övertaggad! Det blir nog bra. 
 
Nästa vecka är det fullt upp som vanligt. Fiol med spelevinkarna, avslutningskonsert med Alandia, fiol spelning på Alandica, fotboll, akupunktur, rida.... Jag får dagarna att gå iaf :)
 
 

RSS 2.0