Onsdag

Imorgon är det sista "fulla" jobbdag den här veckan. O jag har lite sovmorgon :) skönt!
sen har jag fioleleverna på fredag. 
Skönt med helg sen :)
 
Imorgon är det som lite avslutning med fotbollslaget. Träningarna fortsätter men matcherna är slut. Så ingen träning imorgon :/ får vänta snällt till måndag.
 
Ögonen ha gått i kors sen halv 7. Men nu tänker jag ge efter, klockan är ju tio nu. 
 
Nu e det nattinatti!

Full fart

Nu börjar jag ha många bollar i luften igen. 
 
Ha jobbat på "mitt" dagis förra veckan, den här veckan, nästa vecka och veckan efter det. Skönt o veta att jag får in pengar, o att jag är på en plats där jag kan alla rutiner å så. 
Har även jobbat som ridlärare 2 lördagar, och fiollärare är jag varje fredag. Så livet som arbetslös är inte så stillsamt :p
Sen är jag med o planerar resa till England med laget. Det är såå mycket som ska planeras o göras!!
Ska även planera spelningar med fiolen. 
 
Idag ha ja jobbat, varit på sång och hållit fiol och piano lektion. Imorgon är det jobb och sen åker jag till Asta o fixar allt åt henne o går promenad. 
 
Nu ska ja gå i duschen, lägga mig i sängen o kolla film o sen nattinatti. 
A jobbar kväll hela veckan så lär väl ses nästa vecka. 
 
Idag va ja riktigt sugen på att åka på fotbollsträning. Fast vi hade igår. O ingen träning är det på torsdag heller. Blä. Tycker det är alldeles för lite med en gång i veckan. 

Ännu ett skov

Idag var det dags för årets sista upplandsserie Match. Det blev tyvärr en förlust 1-3, men bättre än förra gången! 
Vi gjorde en bra match! 
Men inte för min del. Jag började på bänken, vilket jag känner mig mycket mer bekväm med. Jag blir alltid jätte nervös inför match, men att börja på bänken känns lugnare för mig. Precis innan jag skulle in känner jag att jag börja få molande värk. Ahapp tänkte jag, here we go again. Hoppas det är ett litet skov. Men nä det blev det inte. Fick jätte ont, och egentligen ville jag bara lägga mig ner på planen och gråta och lägga mig i fosterställning. Men först blir jag ledsen, för jag vet att jag inget kan göra än att vänta ut det. O för att det gör så förbannat ont! Sen blir jag förbannad. Och jag vägrar ge upp. Jag ville inte stiga av plan, för jag vill inte att den här skiten ska hindra mig från något. Så jag gjorde en riktigt dålig match, men jag vägrade ge upp. 
Tryckte i mig burana och panadol I halvlek, vilade en stund och sen gick jag in igen. Jag blir alltid jätte trött och illamående när det släpper. 
Så den här skiten förstörde hela matchen idag. Jag är förbannad för det, men samtidigt nöjd att jag inte gav upp och bet ihop. 
Jag brukar inte vilja tänka på endometriosen, eller skylla, eller låta den hindra mig från något. Ibland går det bara inte, och ibland får jag bara se mig besegrad. Jag kommer få leva med skiten resten av mitt liv, så det är bara att bita ihop. 
 
Annars då. Va ut o la nät idag, och imorgon ska vi ta upp dom. Hoppas på många flundror! 
 
Imorgon ska ja o sköta Asta, och så kommer hovslagaren. 
 
Ikväll tänker jag bara ligga i sängen o se på film. Är trött efter matchen och skovet, har fortfarande lite molande värk :/ 
A jobbar som vanligt, jämn vecka o söndag kväll. 
 
Lite småbitter, så tur att jag är ensam. Bara mojsa ner mig i sängen med en film och lite chips 😊

Helg redan

Jag fattar inte vart tiden tar vägen?? Snart är den här veckan slut. Jisses.
 
Igår va ja till ams, gick väl bra. Sen lite ärenden och sen va ja på fotbollsträning. Va inte jätte pepp och inte så impad över övningen. Men allt kan inte va roligt jämt :) 
Sen tog jag en lång dusch och sen blev det film i sängen :) 
 
I onsdags va vi till veterinär med Asta. Fick väl inte så jätte roliga nyheter. Hon står i sjukhage nu och äter medicin. Återbesök för ny behandling om 2-3 veckor. Går bra nu...
 
Idag vaknade jag 07.45 och kunde inte somna om. Suck. Ha satt igång en maskin tvätt, druckit te och kollat house hunters. Ett par som valde att flytta till Bangkok! Så jäkla häftigt! :) Jag skulle också villa göra nått sånt. Testa på. Man kan alltid komma hem igen. 
 
Vi håller på att planera ett träningsläger med fotbollslaget. Andra far till typ Turkiet med sol och bad. Men vi ha tänkt åka till England! Vår tränare är därifrån, så vi ha tänkt åka till hennes hemstad :) nu måste vi bara hitta på grejer att få in pengar till resan. Sku va så jäkla häftigt! :D
 
Ska kolla runt på lite resor nu. Är så ressugen. Varför är man inte miljonär?? Vädret är skit, och kommer bara bli värre. 
 
Nu ska ja äta, ork inte vänta på han där som är uppe halva nätterna och sover bort halva dagarna. Sen får vi se vad som händer idag. Ska ha fiollektion för mina nybörjare ikväll iaf.
 
 

Tisdag. Eller?

Har inte riktigt ordning på dagarna längre. 
 
I söndags var jag o spelade fotbollsmatch. Det va bara en träningsmatch mot ett finskt lag, men en rolig match va det. Jämn men vi vann med 4-0. Jag spelade ytterback för första gången. Kul men lite ovant :) 
Va ingen träning igår, o det är jag glad över. Hade sån fruktansvärd träningsvärk :p fy fasiken. 
 
I lördags va ja med i en sångtävling. Jag är nog nöjd, men jag vet att jag kan bättre. Jag kan inte hålla mina nerver i styr, och det märks på rösten. Men det va kul! 
Idag har jag lektion med Åsa :)
 
Imorgon ska Asta till veterinär till Sverige. Håller tummarna att det inte är något fel!!
 
Torsdag ska jag till ams och sen är det fotbollsträning. Fredag och lördag ska jag jobba lite. 
 
Nu ska jag försöka få nå vettigt gjort.

Söndag

Igår och idag ha vi haft kickoff meD fiolen. Dom vi var och hälsade på till till Serbien har varit här hos oss ihelgen.
jag har haft hand om nybörjarna, så jag har inte spelat nånting. Men duktiga nybörjare som vill lära sig spela :) 
 
Idag ha jag varit och träffat bandet som ska kompa oss nästa lördag på tävlingen. Skitkul o sjunga med band!! Men är inte nöjd hur det gick. Förkylningen gör sitt, och inte ordentligt uppsjungen. Men riktigt roligt! Fått hjälp med både sången och "koreografin". 
Sen va jag till Julia på värsta kakbuffen och te. Mums!! Fick träffa Emilia och världens sötaste Torsten också. 
Nu ha ja legat i sängen halvt ihjälfrusen. Är väldigt trött. 
 
Imorgon blir det ingen fotbollsträning. Lär ligga däckad på tisdag då. Sen har jag känningar i benhinnorna också. Så jag åker och spelar fiol imorgon istället.
Ska till zic zac också med Alex och hitta kläder inför tävlingen på lördag.
 
 

Fredag

Vet ni hur sjuttons mycket jag hinner med på dagarna?? Hur hinner man jobba :p idag ha ja varit igång sen halv 9 imorse, nu är klockan halv 10, jag har nyss ätit middag och har velat hunnit med 3 grejer till. Men jag är så förbannat trött!!! Måste göra två grejer till +duscha. 
Ha gått o blivit förkyld igen, så energin far snabbt. Inga prover visar nått, så jag är frisk. Man ska tydligen ha det såhär. 3 veckor frisk, sen far det. 
 
Så irritationen börjar komma redan. Förkyld, trött, har saker kvar o göra fast jag bara vill gå å bädda ner mig. Imorgon ska jag jobba o har inte hunnit förbereda ännu. 
Så det får jag göra imorgon bitti. 
O sovrummet tar hundra år. Blir så trött!! 
 
Idag Ha Asta flyttat till Sleipner. Ska nog bli bra bara vi kommer in i rullorna. 
 
Nu ska ja gå å rensa dom där fiskjävlarna. Fast ja bara vill kasta dom åt....vill bara få sängarna in i sovrummet, förberedelserna för imorgon o sen sova. Förbannade fiskar!! O sambon jobbar... Vilken överraskning. 
 
Imorgon är det jobb 12-17. Sen till hästen och sen...vet jag inte. Är ensam hemma, igen. Liiiite trött på det.. 
 
Nästa vecka ska ja får jobba på dagiset en dag. Sången börjar, äntligen! Får se hur det blir med fotboll o förkylning. Annars blir det fiol på måndag iaf. Nästa lördag är sångtävlingen. O ja missar en match :( nästan inte värt det... Men ska bli kul o sjunga med band. Övning på söndag. 
 
Nu fiskjävlarna....

September

Det är ju helt sjukt att det redan är september! Vart tog den här sommaren vägen?? Det blev ju lite sommar i augusti, men det ska man leva på nu ett år. Inte mycket och hänga i julgran... 
Vi ha väl funderat på lite resor. Och vi båda kläcker nog ur oss allt som oftast att vi saknar Thailand. Det är något speciellt med Thailand. Så finns det tid och pengar, kanske det bär av dit i vinter. Vi får se :) Nånstans vill jag åka iaf!
 
Igår fick jag mycket gjort. Tvättade, klippte gräset åt mormor o morfar, ärenden på stan, red Asta, promenad med Maya och Acke, fixade stallet+ny sjukhage åt Maya, höll piano och fiol lektion, lagade mat, och tapetserade. 
Jag sa ju att jag aldrig skulle tapetsera med sambon igen. Men den här gången gick det faktiskt bra! :p Inga stridigheter den här gången, haha! Men vi har 2 rum kvar... 
 
Idag skulle jag ha målat. Men det är riktigt pissväder ute. Så antingen blir det imorgon eller fredag, om det inte regnar. Såå... jag ligger fortfarande i sängen, dricker te, kollar two and a half men, och försöker vila lite. Ska börja stiga upp och så måste jag försöka städa lite. Men är ju jätte lätt när allt är huller om buller nu när vi har tapetserat och målat i vårt sovrum. Vi har flyttat sängen till Nattis rum, och det är så trångt att vi inte ens får upp dörren helt. Så man får typ dra in magen och krypa in i sängen -.- kul. Men det kommer bli fint! Bättre än dom fula oranga tapeterna som va innan. 
 
Inte vet jag annat va jag ska göra idag. Hänga tvätt ska jag göra just. 
Imorgon är det fotbollsträning! Äntligen! Träningsvärken har ju äntligen släppt, lär få igen efter lördagens match :p
 
Nu ska ja se klart avsnittet, och sen stiga upp och få nå vettigt gjort. 
 
Thailand <3
 
 

Arbetslös

Igår var dagen här, som jag inte hade hoppats på. Jag jobbade min sista dag på världens bästa dagis. Hur ska jag klara mig utan alla mina gullungar?? 
Dom här första dagarna kommer nog va rätt skönt o bara va, men sen kommer jag nog börja sakna dom. Nog för att jag ska dit nästa veckas onsdag, men det är inte samma sak. 
Ha varit extremt trött dom 2 senaste veckorna. Ha varit väldigt intensiva veckor. Så humöret ha varit därefter också. 
Så nu är jag arbetslös. Håller utkik efter jobb, men hoppas på inhopp till en början.
 
Ihelgen stod jag i mål för första gången i mitt liv. Ja dom där 12 minutrarna för 2 veckor sen räknas väl inte riktigt. Jag stod hela 90 minuter. Och jag har nog aldrig varit så nervös! Matchen slutade 2-2, men vi borde ha vunnit. Vi hade flera farliga chanser på mål som borde suttit. Jag gjorde några hyffsade räddningar, o det va faktiskt roligt :) min nackdel är ju att jag är jätte kort. Men att jag är totalt orädd gör mycket! 
Så igår på träningen fick jag lite målvaktstips och fick stå imål när vi övade skott. Jätte kul! Vår andre målvakt har slutat med fotboll så vi har bara en. Och hon var sjuk förra helgen. Så därför ställde jag upp. Eller egentligen så frågade dom mig, och tror dom att jag klarar det så får jag ju försöka bevisa det då :) 
 
Ligger i sängen ännu och dricker te. Det här är dom bästa morgnarna. Helt tyst i huset, ingen panik och stress, ligga i sängen och dricka te, och bara ligga och fundera. 
 
Har lite o göra idag så borde börja stiga upp. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0