Julledigt

Igår jobbade jag sista dagen på dagiset. Sista december slutar mitt vikariat. Så sem dagar och övertidstimmar har jag tagit ut så jag är ledig över jul och nyår. 
Jag hoppas på mycket inhopp sen! 
Hur ska jag klara mig utan mina små pluttisar?! Hoppas hoppas ja får jobba snart :)
När man kommit in i allt, och känner barnen så bra, så känns det tråkigt att måsta sluta. Och jag trivdes både med barn, personal och föräldrar. 
Igår fick jag en blomma och ett fint kort. Och sen fick alla barn välja en sång dom ville sjunga för mig. Ja må du leva blev det :p haha O massa kramar fick jag! <3 
 
Men jag ska säga att det ska bli rätt skönt o va ledig nu ett tag. I somras hade jag två veckor semester bara, så lite ledighet sitter fint :) Hoppas förkylningen ska ge med sig nu också. 
 
Idag va ja på akupunktur igen. O *piiip* va ont det gjorde på vissa ställen! Men han tror att jag bara behöver gå en gång till, o sen uppehåll. För eksemen ha reagerat så bra på det :) Skönt! 
 
Ha varit på examens kaffe till Julia, som blivit klar i skolan. Grattis! <3 :) Även Susanne och Marielle blev klara :) <3 Så ikväll ska dom firas! Middag och dricka :)
 
På söndag ska vi till Swe o hämta Natti som ska vara här över julen :) <3 Då ska jag handla julklappar. SOm vanligt e jag ute i tid..
 
I tisdags hade jag årets sista sånglektion. O bra gick det! Slog på stort o avslutade med Bridge over troubled water. Det va Åsas förslag :p Men det tar sig!
O innan det så lyckades jag ta såna toner, som jag aldrig klarat. Både uppåt och neråt. Så det tar sig! :D O så fruktansvärt roligt!! Man mår så bra av det :) 
Nästa konsert är redan inplanerad. Inför alla hjärtans dag. Kul!
 
Nu ska ja skicka iväg J med mamma min, och göra mig iordning för kvällen. Välja kläder tar ju bara 2 timmar... O spec när alla kläder i garderoben krympt... Jag förstår inte... ;)
 
 
 

December

Två veckor och en dag kvar till julafton. Har ingen julkänsla än. Vet inte om jag kommer få det heller. Ha inte haft det på nått år. 
Det jag gillar med julen och vintern, är julmusiken och alla ljusen. Det är mysigt! <3
 
Men resten...Blääk! Det är kallt, blött, mycket kläder, förkylningar...Nä usch. Hatar kyla och vinter! Nu kommer gnällkärringen fram när det vankas vinter. Ha varit förkyld i snart 3 månader. Börjar bli riktigt less på det! 
 
På tal om mina krämpor då. Var till hälsocentralen med mina eksem, o nä, där fick man ingen hjälp. RInga tillbaka till hud, o nu fick dom dubbelboka en tid så jag får komma dit. Det e förbanna så att man måste va halvdöende för att komma dit! O det e jag snart. Eller så får man bura in mig på grelsby snart. 
Nå, nu ha ja fått en tid, så ska vi se vad han säger den här gången....
 
Men...imorgon ska jag göra nått som jag aldrig trodde jag skulle göra frivilligt. Gå till en akupunktör!!! ÅH HERREGUD! Jag som hatar nålar! Jaja, allt är väl värt ett försök.. Må gud vara med mig. 
 
Förra veckan hade vi sångkonsert. Å det gick jätte bra! Är jätte nöjd :) Lyssnade på förra årets konsert o jämförde, o det går åt rätt håll! ;) 
Jätte härligt o duktigt gäng är vi :)
 
 
Ge mig sommar <3
 

RSS 2.0