Januari

Tillbaka på jobbet första dagen efter nästan 2 veckor ledig. Herregud va skönt det ha varit o va ledig. Jag har jobbat alldeles för mycket dom senaste månaderna. Jobbat och stressat på alla möjliga saker. Så jag kan säga att det ha varit en skön och efterlängtad ledighet.
 
Eftersom jag bytt avdelning har även mitt arbetsschema bytt. Så imorgon är jag ledig :) Skön start!
Men sen ska jag tydligen jobba på lördag. Va inte inställd på att jag skulle jobba jobba. Menmen. Hoppas jag håller mig på benen bara. Har en förkylning i kroppen som inte riktigt vet om den ska bryta ut ordentligt eller försvinna. 
 
Englandsresan var riktigt lyckad! Det va så kul o träffa Chloe igen. Vi va i London och kollade runt, shoppade, tränade, spelade volleyboll turnering och futsal turnering. Vi slog Chloes futsal lag alla gånger ;)
Men jag kan säga att det va skönt o komma hem. Jag som brukar beklaga mig över att jag är så mkt ensam hemma varannan vecka, kan säga att nu skulle det va skönt o va ensam hemma en dag. Umgås med 15 andra i 6 intensiva dagar tar på ;) Nå nästa vecka är allt i sin ordning igen. Men som tur är kör allt igång nu igen, så jag inte behöver sitta hemma alla kvällar. 
Jag klarar inte av att inte ha något att göra. Jag måste göra något hela tiden. Hela tiden va på språng. Men så har mitt liv sett ut dom senaste...5 åren typ. Stress hela tiden, 100 bollar i luften, jobb upp över öronen...Kropp och huvud vänjer sig. Jag fattar inte att jag inte fått magsår. 
 
Idag är en sån dag. Jag har jobbat 8-16, va och handlade, nu är jag hemma och ha satt igång en tvätt. O nu är jag så uttråkad. A jobbar och ungarna spelar xbox. Tror jag ska kryp ner under täcket och kolla en film. Eller först kanske laga mat. 
 
Imorgon är jag som sagt ledig så får se vad vi hittar på. Jag lär väl vakna tidigt och resten sover väl till lunch. Sista dagen Natti är här imorgon. 
 
Sen lördag är det jobb då. Och söndag jobbar A. 
 
Sen är det ny vecka med fiol, fotboll, sång iaf! :)
 
 

2016

Det va inte igår! 
Och nytt år ha det blivit också. Alla håller på med new year new me. Jag ger inga nyårslöften, men däremot vet jag  vad jag ska försöka bättra mig med. 
 
Igår va det väldigt lugnt. Va o trängdes med resten av Åland i butiken, sen lagade vi 3 rätters middag och Julia o Ellie kom över. Vart så jäkla god mat! Tänkte att nu behöver jag inte äta på en månad. Å så vaknar vrålhungrig idag 😝
Sen for dom hem efter några timmar, och jag, sambon och Natti gick ut och la oss i vildmarksbadet och kollade på raketerna. Riktigt mysigt! En cider på hela kvällen 👍 
 
Idag vaknade jag vid 10, dom andra sover ännu. Förstår inte grejen med att va vaken hela natten för att sen sova bort halva dagen. 
Idag åker jag med mitt fotbollslag till England på träningsresa. Ska bli så kul! Flyget lyfter sent ikväll, och sen är jag hemma på onsdag. Herregud va skönt det ska bli att få komma bort!
Vi ska till Chloe, fd Åland United spelaren och vår tränare på läger. Hon ha valt att inte komma tillbaka hit. Tyvärr. Så vi får nya tränare iår. Men nu ska vi iväg o ha 2-3 intensiva träningsdagar med henne! 😃
vi har jobbat hårt i laget för att tjäna ihop dom här pengarna. 
 
Annars då. Ha ändrat i medicinen för endometriosen, så nu *pepparpeppar* funkar det 😃 
Jag trivs bra på nya jobbet. Nu nästa vecka byter jag avdelning. Och jag har avtal till till och med sista juni 😃
Tomten va snäll iår. Eller om det va jag som ha varit snäll. För fina julklappar fick jag!
 
Nu skulle jag behöva packa klart. Hatar verkligen o packa. Drömde häromnatten att jag glömde hälften efter mig o Julia va så irriterad på mig 😜
 

RSS 2.0