-

 

-

Om man skulle få vara frisk nu då. Haft många bakslag nu. Men nu tycker jag det räcker!!
 
Den här veckan, eller mån-onsd jobbar jag på "mitt" dagis :) Och på min avdelning! Med mina skrutt :) 
Sen på torsdag bär det av till Romme på skidhelg med pappa, Rasmus och Wilma :) <3 Gud va roligt det ska bli! Va längesen sist. Skönt o komma bort från holmen ett tag också.
 
Nu är det bara en månad kvar till Thailand. Aah va jag längtar! Sol och värme <3
 
Ikväll ska jag på dejt med min Kaisa :) <3 Mys!
 
Ska ta o byta kläder nu, och dra iväg!

Snö och kallt

Jag tycker att när det är jul, då kan det få komma snö. Men sen räcker det! Och nu är det 24 januari, och det har kommit rätt mycket snö. Och mera kommer det. Nästa helg ska jag, pappa, Rasmus och skida :) Så för det så får det nog komma lite mera snö. 
Är jätte längesen vi var och skida. När vi var små åkte vi nästan varje vinter. Ska bli skönt o få tid med familjen:)
Bara mamma som blir hemma den här gången dock. 
 
Annars då. Jag har varit sjuk. Magsjuka. Ingen överraskning.... Lyckas alltid få när det går sånt. Andy fyllde år förra helgen, och vi båda lyckades ligga i magsjuka då. 
 
Snart är det bara en månad kvar tills vi åker till Thailand. Tider har gått rätt fort. Kommer ihåg att vi började räkna ner när det var 130 dagar kvar. Och nu är det typ bara 30! :D Flyget och boendet är fixat! Känns skönt. Nu hoppas vi dom lugnar ner sig i Bangkok. Ahh ska bli så härligt! Varmt, vita stränder och klarblått vatten.... <3
 
Ihelgen börjar mitt nya projekt. Jag ska vara fiollärare "på heltid". Förra året hade jag bara nybörjarna. Men nu ska jag få två till grupper+ att jag får hålla egna lektioner. Ska bli spännande! Är lite nervös, men det ska nog gå bra :) Nu första gången är det alltid nervöst. Nu ska jag ta reda på hur alla ligger till, och vad dom vill, och vad dom tycker om :) sen utgå från det. 
 
Nu ska jag åka till mamma, och sen åka ut o rida. Sen har jag betygssamtal med min lärare. Oh yes, hela kursen godkänd! :)
 
 

Äntligen är julen över

Ja gud va skönt! Det är sånt hysteri runt julen. Mat, städning, julpynt, julklappar... Köpa massa dyra presenter för pengar man inte har. Min bror gav oss alla en jätte fin julklapp. Han hade betalat in, åt behövande. En av dom va tex att en barnmorska kunde jobba, mera vaccin o sånt. Det skulle man bra kunna lägga pengar på, istället för alla dyra klappar åt varann. 
 
Julen var rätt lugn och skön. Båda barnen var här, och vi var i Bjärström i 3 dagar. Skönt!
Nyår var också rätt lugn. Natti var här, o vi var över till Julia och Victor. Lagade midddag, och spelade spel. RIktigt trevligt! :) Gick hem mitt i natten, och mådde hyffsat bra dagen efter. Förutom stackars Natti som fick 39 graders feber.
 
När vi for hem med Natti, så på hemvägen for vi via Uppsala och hälsade på Basil <3 Han såg ut...som förut :) Visst saknar jag han ibland, men samtidigt så känns det bra. Vi sålde ju han av en anledning.
 
 
Redan förra veckan fick jag jobba. Jag fick vara på nytt dagis en dag. Andra sidan Saltvik bara. Fick jobba med guffar och hans ena barn. Det gick bra :) Roligt med nytt ställe och nya barn!
Sen två dagar fick jag vara på "mitt" dagis. Så kul o få träffa alla söta barn igen! Hoppas jag får hoppa in snart igen :)
 
För just nu sitter jag hemma och svär över skolarbetet.... Mååh! Jobbigt uppgift....
Menmen, bara o bita ihop om jag ska bli klar. Har en tendens att halka in på en massa andra sidor hela tiden :p Typ Thailand... Det är bara 44 dagar tills vi åker!!!! :D Shit va skönt! Hoppas bara alla dom här demonstrationerna inte blir värre...
Ska bli så underbart skönt att komma iväg. Andy är ju från Thailand, och han har inte varit där sen typ 1996 eller ditåt. Så det ska bli spännande och se hur mycket han kommer ihåg också :)
 
Ikväll ska jag damma av mina fotbollsskor. Första "riktiga" fotbollsträningen på flera flera år! Håhå. Ingen kondition, men jag är envis! Så jag får väl gå på det :p Ska bli kul! Julia ska också, så kanske vi skulle komma igång nu :)
 
Ska avsluta skoluppgifterna för idag. Och sen....borde jag...städa....kanske...
 
 
 

RSS 2.0