-

För en vecka sen fyllde jag år. På midsommardagen. Midsommar helgen spenderades ute på kökar med sambon. Det blev en väldigt lugn och skön helg på stugan. Flera såna tack!
 
igår hade vi korpmatch igen. Vi har förlorat dom två senaste. ena mot bara gamla fotbollsspelare, och senaste var mot bara aktiva fotbollsspelare. igår va det faktist inte ens roligt o spela. Dom va ju helt överlägsna. Jätte kul... Korpfotboll? nä. Vi har en match kvar nu. Och jag hoppas vi har spelare till den matchen. Igår hade vi inte en avbytare heller. O inte ens hälften av laget var från vårt "ordinarie" lag. 
Jag stod för ett mål igår, och gjorde målvaktsdebut! 
nåja, en kvar!
 
imorgon ska jag o mamma efter wilma till sverige. Och asta. dom ha varit på träningsläger hela veckan :) ska bli skönt o få hem dom! 
 
annars då? Det rullar på. Jobbar ännu 2 veckor, o sen får jag två veckor semester. Två veckor känns nu alldeles för lite. känner att jag skulle behöva längre...

Juni

Det är redan juni! Nästa vecka är det midsommar. Och jag fyller år. Tiden går fort!
Det är snart 8 månader sen jag träffade Andy :) <3 
Han har retat gallfeber på mig, och vi har haft våra duster. Men herregud va jag älskar han! 
 
Har jag sagt att jag fått förlängning på jobbet? Fick nyss nytt avtal, som är till sista dec :) Underbart!! Känns skönt att veta vad man gör det kommande året. Och vad jag trivs med barn. 
Har varit några nyfödda bebisar till jobbet dom senaste veckorna. O man blir ju inte alls bebissjuk........................ Nä, inte ännu! :)
 
Korpen har kört igång, och KBK är såklart med igen. Vi har spelat två första matcherna, och det har blivit 2 vinster! Uh uh! Första matchen blev det 1-3 tror jag. Jag stod för ett mål! Vi hade säkert 30 skott på mål, men vi hitta inte riktigt mål. Andra matchen vann vi me 2-5 eller 2-6? Jag stod för 2 mål :) Två riktigt roliga matcher. För det var verkligen korpfotboll. 
Vi har 3 matcher kvar. Och åtm två av dom matcherna, är mot såna som fortf spelar fotboll. Kul! IFK damlags spelare är med. 
Min åsikt är att korpen är för såna som inte spelar fotboll aktivt. Ja mena spelar man i IFKs damlag, va gör man me i korpen då? Kul för såna som verkligen har ett lag med såna som inte spelar fotboll. 
Nåja, vi ska göra vårt bästa!
 
Idag är jag så fruktansvärt lat, så det är hemskt :p Jag har inte gjort nånting! Sov nästan till 11, sen kom Andy hem, o jag lagade frukost/lunch, o så skjutsade jag han på jobb. 
 
Ska försöka ta tag i städningen. Snart...
 
 

RSS 2.0