Dålig uppdatering

Igen... Kom av mig igen.

Händer väl inte så jätte mycket intressant, skulle jag påstå.
Rider, åker inlines, umgås, jobbar... Typ det där vanliga. Haft personalfest.

Ha gått o blivit ordentligt förkyld. Känner mig helt upphängd och nersläppt. Varför kan jag aldrig få bli ordentligt sjuk, o få va helt sängliggandes, istället för den här sega äckliga skiten... Förlåt men jag blir bitter när ja blir förkyld. Man kan inte riktigt ligga under täcket hela dagen, men man kan ändå inte göra nått. Ha blivit ordentligt nu :/ blä! Gnäller värre än karlarna... Då är det illa...

Idag var jag och mamma till Kökar. Var o klippte, och åkte hem igen. Snabbvisit! Fick trevligt sällskap av konstapel Tommy och Eva på båten :) Dom hade varit till skolan och dagiset och visat upp sig.

Ikväll skulle ja vart på fotbollsträning, men näe... Helt färdig. Nästa vecka har vi vår första korpmatch också, så bäst o va i skick till dess.

Imorgon ska jag och jobba till storstugans dagis, där jag varit på praktik förut. Ska bli roligt :) Förutom att ja e så tusans förkyld. Gör så ont i hals, näsa och huvud :( Ska va på dagiset 9.15-17, sen nattjobb på arken. Vet inte när ja börjar imorgon? 21.30 kanske?

Folk tar väl studenten o examen o tjottahitti imorgon. Grattis till alla er!
Men jag är redan trött på att höra "För vi ha tagit studenten/examen för vi ha tagit...blablablablabla"

Nu lockar sängen....

Puss o kram


Konstant trött

Varför är jag konstant trött? Tror det är för att dygnena far hit och dit hela tiden. Man blir ju tossigt...
Idag vaknade jag först kl 7. Jag trodde klockan va 7 på kvällen, så jag steg upp och svor varför ingen har ringt och väckt mig, kollade på klockan igen, jaa tammesjutton den är 7. Började känna mig lite yr, och skittrött, och tänkte att det va för att jag sovit så länge. Sen kollade jag telefonen, 07.00. KOllade igen..Vafan, jag har ju bara sovit 4 timmar! Så va det bara o krypa ner igen... somnade som en stock, och vaknade sen vid 1. Men hade lätt kunnat sova några timmar till.

Idag har alla 4 hästar motioneras! Red Basil, Wilma red Cherokee, Lisa har vi kört, och ridit Embla :) Tada! Så mycket man hinner man allahopa när man är två! Alla skötte sig utmärkt! Första gången på väääääldigt länge jag red en islänning. Jag satt bara o fnissa i början ;)
Vi mötte en ÄLG för första gången med häst!!! För mig iaf! Och jag är SKITrädd för älgar! Så var det en kalv också! Ja men ja trodde ja skulle dö.... Det borde ha filmats hur jag höll på alltså :p hahaha Wilma höll på å dog stackarn :p Nå, vi överlevde. Men nu har jag ont i halsen som jag sjungit och råmat...

Ikväll har jag varit ut och åkt inlines med Jennifer :) Blev 5 km idag. Sådär lagom. Jag har ont i halsen, och hon är fruktansvärt allergisk nu. Stackarn!

Imorgon ska jag och öva till dagiset där jag va på praktik förut :) Ska spela piano på deras allsång på torsdag. Ska bli jätte roligt!
Via sjukhuset ska jag, och sen får vi se vad jag hittar på. Va meningen att jag skulle ut till Eckerö.
Borde åka till gymmet en sväng.
Men imorgon kväll är det fotbollsträning igen! Som jag väntat och längtat!!! :D

Alltså gud va engelsmän är trevliga! Snart vill jag dit :) Jag skäms lite, att jag inte varit och hälsat på Julia som varit där på praktik flera månader. Men två resor till Egypten, så tog pengarna slut... :/

Nu ska ja spela lite Bubble Witch, som jag fastnat på en bana!! Jäkla skit! Sen måste jag försöka sova, eftersom jag ska va på dagiset redan kl 9.30. O jo, det är tidigt för mig...

Puss o kram

Upphängd och nersläppt

Så känner jag mig nu.
Är riktigt lam. Har ont i halsen också, och nyst sjuhundrafemtioelva gånger -.- Ska ja få nån jäkla förkylning i kroppen nu också då...
Jobbnatten gick helt bra. Blev lite tungt där på slutet sen. Tröööött. Idag är det ju inte så mkt bättre. Det tar på o jobba natt. Blir natt nummer 4 inatt.

Ikväll kommer familjen hem. Så inatt behöver jag inte åka hit till Bström sen.
Idag ska ja rida Cherokee igen, och kanske göra nått med BAsil om jag orkar. Stallet ska fixas, och vatten ska fyllas på.

Min överraskning gick det ju inte så jäkla bra med :p jävla skitgrejjer!!

Nu ska ja gå ut o få nått gjort.

Puss o kram


Goooodnatt!

Hemma i Bström nu, från jobb. Bra kväll!
Alla djuren är matade, utsläppta och vattnade. Nu klarar dom sig ett bra tag. Tvättmaskinen är igång, så jag har rena arbetskläder till imorgon, diskat har jag också gjort, och spelat lite piano. Nu hoppas jag på att få sova :) Solen går ju upp snart!
Nattinatti!
Puss o kram

-

Blev inringd på jobb igår kväll sen iaf. Men slutade sen halv 3. Va faktiskt lite folk ute!
Måst nog säga att jag är ganska snäll som kommer in på jobb när man blir inringd så där sent på kvällen :) Jonas hade ju förvarnat mig på dagen iaf.

Imorse va det bara o pallra sig upp o släppa ut hästarna o mata småttingarna. Fick man somna om sen? Nä. Det tog ett bra tag.
Sov kanske 1-2 timmar till sen. Kan bli tungt inatt sen. Hinner inte riktigt med nån powernap sen.
Hästarna ska ridas, stallet fixas, vattnet fyllas på, och sen ska ja överraska mamma och pappa till dom kommer hem imorgon :) Vi får hoppas det uppskattas! Men det tror jag nog :)

Sen kommer min favorit Hanna hit! :D <3 iih!

Och sen är det jobb 21.30-04.30.
Sen ska jag tillbaka till Bström, hästarna ska släppas ut, och matas. Och kaninerna, kattorna och fiskarna måste väl också få lite mat.

Men nu ska jag gå ut och göra nån nytta! :)
Är riktigt skönt o va ensam, i ett stort hus på landet, stor gård, och pyssla på själv. Nån som vill köpa ett hus åt mig?? :D

Puss o kram



Friskluftförgiftning

Tror jag fått det idag. Är helt färdig :p hehe
Har varit ut o åkt inlines, och varit ut o ridit Cherokee, o vi fick sällskap av Marica och Embla :)
Sen ha ja fixat stallet, tvättat o fixat lite.
Ikväll ska ja bara ta det lugnt. Kan hända att jag blir inringd på jobb. Men det får vi se senare. 
Bastu sku va jäkla skönt :)
Puss o kram

Hus och djurvakt

Alltså fan i helskotta va det kliar på hela kroppen! Jag fjällar som en jäkla fisk!! Men det är väl så, ska man va fin får man lida pin :) Dock tycker jag inte det blir så fint nu, ja ser ju fläckig ut. Kanske jag håller på å blir skäck? :)
Min kära familj har begett sig till Kökar. Så jag har hand om hus-hästar-kattor och kaniner fram till lördag. Ska bli skönt o va ute i Bström lite mera :)
Tänkte fara på zumba idag, men när det skulle va så jäkla tidigt... vaknade först gången halv 10, men lyckades somna om o vaknade sen typ kvart i 12. 

Ska snart börja bege mig mot Bström. Ska väl åka ut med någon häst. Cherokee kanske. Kanske jag skulle ta o longera Basil. Sen ska ja åka lite inlines. 
O sen kommer Kaisa dit ikväll en sväng hoppas jag :) <3
Puss o kram

Egypten maj 2012

Jag och Kaisa var alltså till egypten 5-12 maj.
Resan började på fredagen, då vi tog sista båten över till Sverige, och körde till vårt hotell Radisson blu på arlanda. Riktigt fint hotell! Vi tog en varsin cider, och sen stupade vi i säng, förväntansfulla och otåliga :)

Klockan ringde väääldigt tidigt på lördag morgonen. Flyget skulle gå kl 8. Så klockan ringde innan klockan 5. Vi åt värsta frukostbuffen, och åkte sen buss till arlanda, som tog bara några minuter. Allt gick smidigt på arlanda :) Förutom då att jag glömt o packa ner hälften :p haha va bara o shoppa lite välbehövligt där. Typ shampoo, tandborste, mascara... :p ups.
Men flygresan tog en hel evighet! Öronen mina klarade sig helt bra! :) Kaisa fick sitta breve ett JÄTTE gulligt svenskt par, som var från Egypten. Jag hamnade breve några riktigt riktigt blonda svenskar. Alltså dom var faktiskt korkade och smådumma :p Blev helt slut av att lyssna på dom. Jag som tycker jag är lite dum ibland, men jag var ju fan ett geni jämfört med dom. Sen fick vi höra att dom vågade inte gå utanför hotellet typ, för man kunde ju bli våldtagen av araberna.... -.- Ja jisses. Jo! Så fort man stiger utanför hotellporten, så hoppar dom på en!!! håhå :p inte lätt o va dum svensk! :) Sen va det lite svårt o fylla i visum också. Inte lätt o förstå var man ska skriva allt. Typ namn, och födelsedatum.....

När vi steg ur planet, DÅ var det verkligen som å gå in i en vägg. Över 30 grader! Vilken lycka!! Fasiken va skönt det va!
Tog inte många minuter o åka till hotellet. Men vår buss va full med svenskar. Great.... Inkl våra dumma blondiner, och det gulliga paret :) OCH en massa ouppfostrade svenska barn.
Alltså ryssarna var ju faktiskt värst. Dom hade överhuvudtaget ingen hyffs o pli. Va oförskämda, elaka, otrevliga...Riktiga rövhål!! Men vet ni vem som kom sen?? Dom svenska barnen. Föräldrarna hade överhuvudtaget ingen pli på sina ungar!! Dom sprang runt som idioter, i matsal, vid poolen, spelar ingen roll var man va. O SKREK! Konstant! En unge skrek HELA vår middag på hotellet. Och morsan gjorde fan inget åt det. Hon bara satt o försökte hyscha den ibland. Att hon inte ens gick ut med ungjäveln då???! Alla satt ju fan o glodde på dom! Om jag tycker om ryssar o svenskar efter den här resan?? EEEEH, nä!!
Sådärja.. Det va allt det dåliga med resan :p

Hotellet va SKITstort! Vi fick rum längst bort... Allt var längst bort för oss :p Hotellet, terminalen, gaten, rummet...Allt :p Men vi fick bo jätte nära stranden och havet. Men längst bort från receptionen och matsalen. Poolen och baren var typ i mitten. Det tog nån minut för oss att gå från vårt rum till matsalen.
Så fort våra väskor hade kommit till rummet, åkte bikinin på och vi gick o la oss vid stranden. UUUUNDERBART! :D
Sen va det middagsdags, och sen hamnade vi på hard rock cafe på kvällen. Blev lite smålullig, och vaknade med världens huvudvärk och kände mig bakis :p Hard rock var faktiskt inge speciellt. Träffade Mario där också.

Sen har dagarna flytit ihop. Igen :p
Vi var till vattenlandet, Aqua park. Jätte stort med massa rutschikanor (ööh stavning?) :p SKIT roligt!!! Jag var dit första gången ja va dit, med familjen. Lika roligt även denna gång! :) Jäätte trevlig personal där!

Sen var vi ut på snorklingutflykt igen, med båt. Sååå underbart! Alltså snorkling utflykt är bara ett måste när man åker dit! Helt helt underbart! Även där jäätte trevlig personal på båten! :) Dykinstruktören och filmkamerakillen visade oss sen ett JÄÄTTE vackert ställe, som ett cafe. Fan att ja inte fick kort på det. Det va så otroligt vackert på kvällen!

Vi var också på massage. Så otroligt skönt! Jag lyckades även somna. Enligt Kaisa hade ja börjat snarka o grymta lite :p haha 

Var och testade på att köra fyrhjulning i öknen också. Fy tusan va roligt!!! Vi for i solnedgången. Vi hade fan dött o åkt i soluppgången. Det va så jäkla roligt! :D Sen stannade vi i ett beduinhem, medan dom andra red kamel, satt vi ner o drack lite. Det kommer jag absolut göra igen! Men då åka med egen guide, så man får åka lite fortare ;) Vi var rätt många som åkte, säkert mot 20 stycken.

Var på ett stort beach party igen också. Det va GRYMT!! Riktigt riktigt bra! Skitbra musik, skithäftigt place, o massa folk! Vi fick även se lite fight. O vakterna där, hosch!! Fan i helskotta va stora dom va! Men det va bara muskelknuttar! O det behövdes nog där. Det smällde bra när dom satte igång. Sen såg vi även en rysse dom inte behandla sin tjej så bra.... idioter!!
Men dit vill jag igen!! När man dansat så mycket att mn höll på å dog av värmeslag, fanns det ingenstans man kunde svalka sig, det va ju så jäkla varmt överallt :p haha

Sen va vi till några nattklubbar, låg vid stranden, låg vid poolen, aqua aerobic, latinoamericano dans, vattenpipa, shopping...
På latinoamericano dansen fick jag gå fram o visa hur man skulle göra, för det kunde tydligen ingen annan :p Så tack Laura och Sussi, för att ni är så bra lärare! :)

I det stora hela, var det en alldeles underbar resa!! Åkte med störtsköna taxichaufförer, spelade svensk musik så det ekade om det utanför vår gata på ett cafe, otroligt trevlig och rolig personal på hotellet, helt underbara!
Jag hade bra kunnat stanna en vecka till. Det enda var att det va så fruktansvärt varmt mitt på dagarna. En dag var detnärmare 40 grader i solen. Annars låg det mellan 31 och 35 oftast. Brände oss duktigt :p men nu är vi bruna.
Jag bara längtar tills jag får åka tillbaka!
O nu tänker ni, ja tillbaka till dom där araberna bara... O nej, jag åker inte dit för nå jäkla araber!! Jo, dom är jätte trevliga, vänliga, roliga... Fiina bruna ögon! :) Så jag förstår att ni är avundsjuka här hemma ;) Men nej... Jag vet inte,men jag gillar Egypten. Det är alltid varmt där. Och man känner sig verkligen välkommen.

Det var vår resa i det stora hela :) Mera detaljer behövs inte! :)

Var är sommaren?

Alltså det är snart mitten av maj, och det är fan iskallt! Hallå, när ska sommaren börja komma då...

Det har väl inte hänt så där jätte mycket. Jag har varit sjuk, men det skrev ja lite om, så det har inte blivit mycket träning dom senaste veckorna. Vilket jag märkte igår.. JIsses... Va till gymmet och körde lite axlar och mage. Helt färdig :P Sen var jag på första fotbollsträningen på hundra år! Men tusan va roligt det va! O fyfan va jag saknar fotbollen. Jag skulle kunna börja spela igen. Men det finns inte riktigt något lag jag skulle kunna spela i. IFK är lite för seriöst. Träna flera gånger i veckan + matcher. Sen blir alla så unga, å då får jag inte va me o spela matcher. Vet inte om ja har så mkt gemensamt med 98 or.. :p Dom lär ju snurra upp mig bra, men ändå :p Nåja. Ska fundera lite o klura runt lite.
Iaf, i sommar ska ja vara med i korpen med laget KBK = Kör bara kör! Igår hade vi vår första träning. O det va nog en rolig syn det :) Vi kommer ju inte satsa på att vinna iaf ;) Men hey! Det viktigaste är inte att vinna, det är att ha roligt :) O det var det igår! Verkligen INGEN i vårt lag spelar fotboll. Jag är väl den som spelade senast. O ja slutade väl för en...4-5-6-7 år sen? Eller? Ja längesen var det iaf. Men jag tycker att det är ju så korpen ska va. Såna som inte spelar. Såg ett år var det ett lag med IFK spelare, och föredetta IFK spelare. Dom ägde ju ut det andra laget nå fruktansvärt. Kul o möta ett sånt då, om man är ett lag med bara plojspelare. Dom har ju sin egna serie med matcher. Men det är va ja tycker.
O ja ser framemot o spela lite i sommar! :)

Igår börja ja må som en rutten banan också. Vettefan va som hände :s Mådde illa och kunde knappt röra mig Känns bättre idag.

Idag ska ja en sväng via sjukan, sen åker jag nog till Bström. Ska se om ja tar ut Basil en sväng. Hmm...
Vi har kommit så fel med varandra på senaste tiden. Det funkar inte liksom längre. Det är inge roligt o rida längre faktiskt :/ Tyvärr. Ska se om ja går till banan med han idag, o se hur han beter sig där.
Igår va vi ut i skogen o tollade. Sen när ja galopperade på en gräsväg, så mittiallt tvärnita han, slängde sig åt sidan, och full fart igen. Sen hoppa han till några gånger till. Men det brukar han inte göra. Han gör det så jäkla ryckigt, och han är väldigt stötig, så det gör ont!
Sen på vägen hem började han steppa på vägen. Och jag är livrädd när det händer något på vägen! Såklart kom det en bil i möte! O han började gå sidledes o takta o börja sen galoppera på stället. Kom bil bakifrån sen, så jag red snabbt över vägen in på vår grusväg, men han fortsatte takta o han blev bara spändare o spändare. Sen börja han gå sidledes igen o galoppera lite på stället, takta... Till o me när Cherokee va breve han i hagen. Så där har han aldrig gjort förut. O jag HATAR när han gör det på vägen! Jag blir faktiskt livrädd! Tänk om han skulle slänga sig framför bilen?? Han vet inte va han gör när han gör så där.
Så tyvärr har jag tröttnat lite på den där hästen....

Idag fyller världens bästa och finaste lillasyster 14 år! <3 Herregud va tiden går fort!
Lite kalas ikväll, sen blir det nattjobb på arken från kl 23. Så vi ses väl där hoppas jag! :)

Puss o kram


Hemma bra, men borta bäst

Den rubriken har jag skrivit förut ser jag...
Men det stämmer ju! Är hemma från min 3e semester i Egypten, Sharm el sheikh. Helt jäkla otroligt underbar resa har det varit! Åkte med bästaste Kaisa :) <3
Ska ta o skriva om resan här nu snart.
PUss o kram

Hemma bra, men borta bäst

Den rubriken har jag skrivit förut ser jag...
Men det stämmer ju! Är hemma från min 3e semester i Egypten, Sharm el sheikh. Helt jäkla otroligt underbar resa har det varit! Åkte med bästaste Kaisa :) <3
Ska ta o skriva om resan här nu snart.
PUss o kram

Inte idag heller

Blir det nå värre uppdatering.. :p
Kortfattat vad som hänt:
Jag har varit med i vokalisttävlingen. Första gången jag sjöng inför folk. Årskurs 6 med Andreas, räknas inte :p
Jag har haft inflammation. Varit rätt dålig, men blev uppskuren och tömd :p haha lät ju jäääätte mysigt det där :p Å blev friskförklarad idag :) Najs! Va längesen jag hade så där ont. Går inte att beskriva heller. O ingreppet kan jag heller inte beskriva vilken smärta!!
Jag har inte tränat på några veckor, vilket börjar märkas bra....-.- suuuuck. Men igår va ja på inlines premiär med Jennifer. O jäklar va skönt det va! Sen när ja lärde mig bromsa xD hahahahah vilken syn alltså! Kondisen är obefintlig också. Nå, bara o bita i det sura äpplet o sätta igng igen.
Det har alltså inte hänt så där jätte mycket. Me tanke på att den här inflammation har härjat i 2 veckor. Så ha varit rätt invalid. 
Jobbat har jag ju också gjort förstås. Inte efter ingreppet, för då blev ja sjukskriven.
Imorse skjutsade jag H till båten, o inte kunde ja sova efter det. Eller ja låg ju klarvaken halv 7. Okej klarvaken va väl kanske lite o ta i :p men ja va vaken iaf. 
Ha varit ut på promenad med Acke gulle. Sen va ja till banken en sväng också.
O nu ha ja packat :) IIIIIIIIIHHH!!!!!!! Jag är som ett barn på julafton!!!! :D
Puss o kram

Känslor

Har så mycket känslor inom mig nu, som jag skulle behöva få ut. 
Eftersom jag inte är en sån som visar känslor så där bara, till vem som helst. Så musiken... Där får jag ut mycket! Både sjunga och spela. Nu vågar jag ju börja sjunga lite mer, när jag vet att jag ju faktiskt nog kan sjunga lite :) Måste väl börja tro på det. Annars skulle ju folk hålla käften?
Har suttit och sjungit hela kvällen. Har en låt jag fick av sångcoachen, och sen en låt, som jag verkligen verkligen gillar. Det är så mycket känslor med i den. Ska se om ja får det till nått :)
Puss o kram

RSS 2.0