SÖndag

Söndag redan. O va ha ja gjort den här veckan? Ingenting! Legat på soffan och degat och haft ont i nacke och mage. Ännu en vecka har gått åt skogen. Imorgon är det redan 1 juni, helt sjukt va tiden går fort.
 
A har åkt på jobb redan, slött. Tycker inte om söndagar. Men jag får passa på å njuta av sista dagen barnfri och karlfri på 6 veckor. Förra gången var det nästan 3 veckor i sträck, och det kändes länge. Nu är det dubbelt längre. 1 vecka längre än va det vanligtvis brukar vara på sommaren. Nåja, tur att jag har mina hobbisar.
 
Vet inte vad jag ska göra idag. Har ont i nacken o huvudet, så gör inte så många knop. Trodde nog jag skulle va så bra att jag klarar jobba imorgon, men så blir det inte. Kan inte vrida på huvudet, och minsta knyck gör ont ännu. Imorgon måste jag ringa läkaren igen, skulle höra av mig om det inte gått om imorgon. Måste ha sjukskrivning också. Sen måste jag ringa kiropraktorn också, o dit skulle jag få akuttid om jag inte va bra på måndag. Jag har haft ångest enda sen jag va där!! O nu har jag ännu mer när jag vet att jag måste göra om det 😫
 
Sen måste jag få tag i min hudläkare också. Måste höra hur vi ska gå vidare med medicinerna som inte hjälper ett skit. Tänk om jag bara skulle va...helt frisk?? Det är förbanna alltid något. 
 
Börjar bli lite bitter när man varit hemma en hel vecka med krämpor och mycket ensam...
 
Ska ta en liten lugn promenad så jag får frisk luft iaf.

Lördag

Det känns lite bättre idag! Inte alls samma smärta när jag sitter stilla. Det är när jag rör huvudet, o när jag ligger ner. O knycker till. Det känns typ som nått skulle sitta på fel. 
 
Imorse vakna jag vid 7 när sambons alarm tjöt. Sen tog det bra länge innan jag kunde somna om igen. Idag jobbar han bara till 15, så ikväll får jag ha han hemma 👍 hela dagen går, men det slår nog en lördag kväll. 
Imorgon jobbar han kväll 14-22, och det suger duktigt. Söndag kvällar är såna som jag bara skulle vilja vara, bara ta det lugnt sista kvällen av veckan. Göra nått tillsammans. Innan ännu en vecka tar fart. 
 
Det är 6 veckor tills jag får semester!! 😃 A får till midsommar o går på jobb när jag får semester. Det är som det är. 
 
Ha varit på en liten promenad idag. Riktigt skönt! Bra musik i lurarna, o bara gick i min värld 😊
ha duschat just, o nu väntar jag bara på att A ska komma hem. Nu måste jag komma ut o göra nått innan jag får spunk!! 2 timmar kvar ännu, snark...
 
Hoppas på att kunna gå på jobb på måndag. O fotbollsträning. 
 
Ha satt igång en maskin tvätt, nu är jag fruktansvärt uttråkad. Lägger mig i sängen igen o slår igång nån film så tiden går. 
 
Jag vill ut o resa igen!! Nästan varje dag är jag in o kollar på hus o lägenheter till salu i Thailand. Finns så många fina, o Inte alls så dyra. 
Min dröm är att åka till Thailand november-april och jobba o bara va o njuta. Men vet inte vad jag skulle jobba med. Jag blir ändå av med jobbet sista augusti. Mitt vikariat går ut sista juli, men får stanna till sista augusti.
så varför inte 😏
 
Nåja. Nu ska jag bli av med nackspärren, klara av att jobba mer än 1-2 veckor innan jag blir sjuk igen, köra igång med fotbollen och bli sams med Maya 😜 
 

Kiropraktor

Inatt ha jag sovit riktigt dåligt. Vaknade kl 2 o hade så ont i nacken att jag inte visste hur jag skulle ligga. För allt gjorde så fruktansvärt ont. Gick upp o tog lite värktabletter, o låg o vred o vände mig. Lyckades somna till slut. O när ja vakna igen hade ja så jäkla ont. Så då fick jag nog o ringde kiropraktorn. Jag har aldrig varit till kiropraktor och har varit väldigt glad över det. Jag HATAR när det knakar i kroppen!! 
Nu fick jag det bekräftat också, att jag visste att det skulle va fruktansvärt obehagligt!! Bland det värsta jag varit med om på länge. Men vilken känsla efter han hade knäckt nacken åt båda håll. O sen masserade han massor, o det gjorde så ont så ont. 
Jag har en ordentlig nackspärr. Och han kunde inte garantera att det skulle bli bra efter 1 gång. Har jag fortfarande ont på måndag så skulle jag få en "akuttid". HOPPAS jag slipper gå tillbaka! 
Var jätte skönt direkt efter, men sen ca 1 timme efter började det värka som sjutton igen. Å så skulle det va. Så nu antingen ska det sakta börja bli bättre, eller så kommer jag känna likadant. 
 
Idag va jag och mamma o gratta Ronja som tagit examen. Jag sku också kunna ta examen igen 😃
annars ha jag bara legat hemma o gjort ingenting. Imorse kunde jag knappt göra nått för att jag hade så ont. 
Vet ni hur fruktansvärt uttråkad jag är???!! Jag blir galen. 
 
Jo, igår, eller förrgår va jag med sambon till akuten. Lyckades få ett fiskedrag rakt in i benet. Hur det gick till, är bara så klantigt så det finns inte 😝 han va inte ens ute på sjön!
 
Kom på nu att jag har ju inte ens ätit middag än, o klockan är 21. Jag som bäddat ner mig redan med vetekudden. 
A är på jobb som vanligt. 😞
 
Hoppas det känns bättre imorgon😊 endometriosen har gett med sig rätt bra, så det är skönt! Men jag vet att om en vecka kommer det en skov till... 
 
Nu ska jag stek en liten köttbit, och sen bädda ner mig igen.

-

Blev sjukskriven hela veckan för nackspärren. Är bättre, men inte bra än. Kan inte vrida huvudet som vanligt och knycker det till gör det ont. O när jag ligger ner på Vissa sätt.
 
Inatt har min endometrios Varit för jävlig rent ut sagt. Vaknade vid halv 4 å hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tog flera värktabletter och lade mig på soffan i fosterställning. Låg vaken nån timme, o bara låg o vred o vände mig av smärta. Sen började tabletterna göra sitt så sen fick jag sova nån timme till. 
Jag hatar den här smärtan!! Den som inte har endometrios kan inte ens föreställa sig vilken smärta man får stå ut med. Fortsätter det så här tror jag ja kommer tuppa av en dag. Så förbannat ont har jag.
Om man ska se något positivt i det här, så är det bra att jag fick det här när jag ändå är sjukskriven. 
 
A jobbar kväll ikväll, så här ligger jag ensam o ruttnar på soffan och tycker synd om mig själv. 
 
Missar båda fotbollsträningarna den här veckan 😠 tur att vi inte har match ihelgen. Tror jag.
 
 

Tisdag

Ligger hemma idag också. Tror jag vågar säga att det är snäppet bättre. Långt ifrån bra! Men bättre.
Tror muskelavslappnande gör sitt. Blir lite trött av dom. 
 
Vad ska jag göra idag då? Ingen aning. A jobbar dag idag. Blir väl filmmarathon... Har Acke här som sällskap 😊 ska väl försöka mig på en kort promenad med han.
 
Är så uttråkad så det finns inte....

Gissa vad...

Japp, jag är "sjuk". Har ordentlig nackspärr så jag inte kan röra mig ordentligt. Igår morse steg jag upp och tänkte gå ut o gå på morgonen. Borstade håret, slängde över håret till ena sidan, och KNAK! Sen va det kört. 
Usch va less jag blir. Tänk om man skulle få hålla sig på benen mer än 1 vecka iaf. 
Ha sovit jätte dåligt inatt, ha haft så jäkla ont. Vaknade kl 7 o ringde till jobbet, och sen efter ett tag kunde jag somna om. O vaknade 10.30! Ringde Cityläkarna, och fick muskelavslappnande. Röda trianglar på förpackningar brukar va bra ;) Just nu känner jag ingen skillnad. Ska ta en till om någon timme, men det blir nog före. Vet inte hur jag ska sitta eller ligga för att inte ha ont. 
Blir hemma imorgon också. Är helt omöjligt att jag skulle klara av att jobba. 
 
Hoppas det går över snabbt. Missar fotbollsträningen, igen :( I torsdags hade vi vårfest på dagiset, så då missade jag också fotbollsträningen. Jag vill ju träna!!! Och jobba!
Hade tänkt boka en sånglektion också, men det får vänta. 
 
Jaha, vad ska jag göra idag då. Eller ikväll. A jobbar kväll. Ingen aning. Kan ju inte göra något. Växer nog fast i soffan med filmer. Suck.
 
Men jag ska njuta av den här veckan. Har haft J här nu i närmare 3 veckor, så nu är det skönt o ha barnfritt. Men sen ska hon va här i 6(!!) veckor. Jaa...
 
Är lite nervös nu hur kroppen reagerar på mina mediciner mot Endometriosen. Den här veckan borde det märkas om dom hjälper något. Tar ju alltid ett tag för kroppen att ställa om sig, men om det är ditåt iaf.
 
ÅÅh jag är så uttråkad. Om någon vill hitta på något fredag-helgen så är jag öppen för förslag. A jobbar kväll så jag är ensam hemma. Just nu gör jag inte så många knop.
 
Ska just äta, till att börja med :p Kyckling! Mums! Kyckling och kokta grönsaker.
 

Tisdag

Och jag är fortfarande sjuk. Suck. Höll på och hosta lungorna ur mig imorse. Har så ont i halsen av allt hostande. Tycker jag är mindre täppt, så nu rinner allt ut. Ursäkta min fina kvinnlighet :p 
vaglarna finns det inte mycket kvar av, tack gode Gud. Men är ordentligt förkyld ännu. 
Ligger hemma idag också. Vaknade redan vid 8, o nu är kl 10 o sambon sover ännu. It's gonna be a looong day... Han åker på jobb om några timmar o är hemma igen 22.30... 
 
Lite ont i magen har jag. Kroppen håller på å ställer om sig med nya medicinerna antar jag. 
Jag har fått diagnosen Endometrios. Det suger, ordentligt. Men jag är glad att jag fått veta vad som spökat i min kropp. 
Men min största rädsla är att inte kunna få barn. Har man endometrios kan det vara svårt att få barn. Endel har inga problem alls, andra behöver lite hjälp på vägen och sen finns det dom som inte kan få. Och det vet man inte förens man har försökt. Det är inget som är aktuellt nu, men när man läser om såna som försökt flera år blir man lite nervös.
Jag är extremt bebissjuk, men nu tänker jag njuta av allt, passa på att göra det jag vill, få endometriosen på grej och RESA :) 
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ingenting antar jag. 
 
Torsdag bär det av först till swe och sen båten över till Finland. Då måste jag vara någorlunda frisk!!
 
 

Sjuk

För ovanlighetens skull :p världens förkylning, hosta och vaglar i ögonen 👍 blev ingen fotbollsmatch för min del. Jag fick ligga hemma istället... skit...
 
Idag är jag hemma från jobb. Ligger hemma o snorar för mig själv. A jobbar kväll enda till onsdag så det blir ensamma kvällar :/ men vi hann umgås lite på dagen iaf. Bastu hann vi med! Hade jag jobbat hade jag inte sett han förens typ torsdag morgon. Är så trött på kvällarna att jag brukar hinna somna innan han är hemma. 
 
Idaf fick jag veta att jag är en av finalisterna till årets Vokalist Deluxe! 😃 jag sökte bara på skoj, och kunde inte närvara på audition, så skickade en film. Och alla i juryn va överens om att jag skulle vara med 😃 skitkul! Jag ser mest framemot att man ska få hjälp o jobba med själva sången, men sen också hur man rör sig på scenen. Ska bli kul! Sen att det är en tävling är mindre viktigt 😃
 
ikväll ha ja försökt plocka lite i vårt överfulla rum. Fick fram lite grejer åt Jade men sen orka jag inga mer. Sen har jag legat nerbäddad. Huvudet är rastlöst men kroppen är inte riktigt på gång. Har tvättat och lyckats bytt sängkläder. Vill alltid ha renbäddat när man är sjuk. 
 
2 timmar tills A är hemma... Jag tycker inte om dom här veckorna när han jobbar så mkt kväll. Förra veckan hade jag fullt upp med arbetskväll, sångkonseET, fotboll... Tror jag ska förflytta mig till sängen o slå igång en film. Imorgon är jag också hemma från jobb. Håller på å hostar lungorna ur mig, snoren rinner, täppt i näsan o ont i halsen. YES! 
Kan inte nån som bara vill ligga på soffan hela dagarna få mina förkylningar?? 
fotbollsträningen missade jag ikväll också 😔 
 
Jo just nu suger det lite faktiskt....

Slut på ledighet

Söndag, imorgon är det dags för jobb igen. Men äntligen fotbollsträning!! Jobb 8.30-16, mata hästar o gå ut med Asta, äta o sen träning. 
Hela veckan är fullspäckad, utom fredag tror jag. 
 
Idag har jag rensat blomland, ridit Maya (det gick bra), varit med henne till tandläkaren, klippt gräs o gåTT en liten promenad. Nu har jag fått i nerverna på gräsklipparen så den står nerE o vill inga starta... 
 
A är på jobb, så sitter hemma själv nu. Ska snart gå i duschen o sen börja bädda ner mig. 
Händer så mycket i veckan så jag är ganska förväntansfull! Men jag kommer va trött. O ingen ledig helg blir det nästa helg. Fioljobb hela lördagen, vi har avslutningskonsert, o på söndag har vi bortamatch. 
 
Idag såg jag årets första levande orm! Den slingra precis framför fötterna på Wilma o Asta! Tror hela Bström hörde mig när jag skrek EN ORM!! Satte fast knäna i sadeln o försökte få Maya o trava, jätte lätt när man kniper sig fast o börjar frysa o rysa. 
Usch ja ryser bara ja tänker på det. Jag HATAR ormar!! 
 
Nu är jag uttråkad... O trött. 

Lördag

Det är redan lördag. Usch va helgen går fort!! 
Idag har jag och sambon gjort stan. Hittade lite grejer som vi fick med oss hem. Lunchade och sen va det dags att bege sig hem för han skulle på jobb. Jag åkte till Bström o gick ut med en superglad Asta och Acke. Sen mockade jag och Wilma hagen. 
Sen tänkte jag ta itu med blomlanden, igen. Men herregud va trött jag är!! Igår råka jag ta en powernap på typ 1,5 timme. Lite för sent. Så igår natt låg jag ännu 02 pigg... Så ingen powernap idag. Men skulle lätt kunna ta en. Vill ha onsdag nu så jag får svar på alla mina frågor..
 
Vet inte vad jag ska hitta på nu ikväll. För trött för å gå ut. Kanske letar upp någon film. Det positiva med att A jobbar kväll är att jag får se på mina töntiga filmer för sjuttiofjärde gången :) 
 
Imorgon ska vi med Maya till tandläkaren. Mamma o pappa är ju i Polen, så Rasmus ska köra, o jag o Wilma åker meD. Hoppas allt går bra! 
O Maya den kärringen.... 3 ggr har jag ridit henne. Första ramlade jag av o slog halvt ihjäl mig. Har ont ännu, jag tror att jag har en spricka. Andra ggn så red jag typ 5 min. Skrittade hem henne efter att Wilma hade ridit dressyr. O tredje....då vägrade hon att gå från stallbacken!! Rörde sig inte, o sen bara backade hon. O mesig har ja blivit. Efter 10 min med hjälp av både Ronja o Wilma kom vi iväg. Red kanske 10 min, måsta gå in på en skogsväg för mötande bil, o sen tvärvägrade hon gå igen, o bara började backa. Ja vart så förbannad, så till slut fick jag henne åt ett håll å då gick vi hem. Jag är inte det minsta imponerad!! Inte ens lite. Då saknade jag min Cherokee. O att Asta skulle vara frisk. Jag tycker inte om riktiga ston. Inte alls! 
Jag väntar på Asta. Går hellre ut o går med henne/skrittar 6 dagar i veckan än blir förbannad varje gång med Maya :p nå nog ska vi väl lösa det där åxå. Någongång..
 
Är extremt uttråkad, men är för trött för o göra något. Suck. 
Imorgon blir det promenad med Asta o Acke igen. Eller kanske får sitta upp och skritta henne. Sen mocka sista delen av hagen, o sen tandläkaren. A jobbar kväll som alla andra söndagar dom senaste månaderna, så jag ska se om jag skulle orka ta itu med landet, och sen blir det nog bara va, o titta på film. Njuta av sista helgdagen. 
Nästa vecka är det full fart igen! Något jag längtar extra mycket efter är fotbollsträningarna! Och återbesöket på sjukan.
 

Långledigt

Gud va skönt! Den här veckan va det bara jobb månd-torsdag. Jag ha varit skittrött hela veckan. Somnat innan halv 11 varje Kväll. Fattar inte hur man kan va så trött hela tiden. Sen ha ja haft väldigt ont så det kan kanske ha med det åxå. 
 
Ha haft terminens sista sånglektion, tråkigt :/ men på tisdag ska jag uppträda på Medis med 2 låtar. All of me och jar of hearts. Ska bli kul! 
Igår va det valborg. Julia och victor va över och umgicks :) nu håller vi på å smider planer :D 
 
Idag är det 1 maj. Snart är sommaren här! A jobbar hela dagen, och sen kväll hela helgen, blä...
Jag ska till Bström o hjälpa Wilma med hästar o hund. Ska försöka ta en långpromenad med Acke. Är väldigt fint väder. 
 
Vet inte vad jag ska göra ihelgen. Det som faller mig in. Borde fixa lite på gården. Knäet är någorlunda nu så borde kunna stå på knäna i landen. 
Njuta av ledighet, för nästa vecka är fullspäckad. Fotbollsträning, fotbollsmatch, sångkonsert, arbetskväll, hålla fiol å pianolektion, fiolkonsert och så ska jag på återbesök efter operationen. 
 
Helgen efter det så ska vi åka till Finland för svärmor fyller 70 år. 
 
Nu tänker jag bädda ner mig i sängen en stund till med mina värktabletter, som inte funkar... 

RSS 2.0