Hemköp och film

När jag satt i tvrummet/köket o prata med pappa o wilma, så kommer tomas in. Jag följer med han till hemköp o sen kollar vi en film. Det lyfte mitt humör :)

Imorgon har jag vara gehör och kör. Sen är jag ledig resten av tiden. Gehör har jag kl 10.35 o kör 13 (Y)

Nu sova!

Puss o kram

Kvartett

Har övat med kvartetten nu. Gick väl sådär.. Inte riktit lysande. Men vi kom igenom låten iaf..

Känner mig inte på så bra humör just nu..

Nu tänker ja fara ut o springa

Puss o kram

Orkester och hemlängtan

Nu vet jag när jag kommer hem. På fredag kväll vid 18-19 tiden! Resan börjar redan vid 08.30 så det blir en lång dag.
Idag var vår första orkesterövning. Liiiite annorlundare än hemma.. Och så mkt svårare!! :s Det är riktigt svårt för mig! Inte alls på den nivå jag är van med. Får se hur det går när jag övar själv nu i veckan..
Sen hade vi gehör. Det var rätt soft.

Jag har hemlängtan! Saknar allt där hemma. Vara med alla kompisar, rida Cherokee, vill busa med Acke, bråka med mamma t.o.m.. Blää.. Just nu är det tungt... Allt är svårt o ja vill hem.

Blä

Puss o kram


Joggingtur

Har varit ut nu på min joggingtur :) Riktigt skönt! Tog två varv runt sjön (Y) Undrar hur långt det är.. Det e nog en bra bit.. Kör en likadan imorgon.
Om en stund ska vi å laga mat, sen ska vi o kolla på film med Christer :)

Imorgon kör som sagt lektionerna igång. Får väl se då..
Om jag sku komma hem, så sku det va för att lektionerna å allt sånt är för svårt. Jag trivs med människorna här, o lärarna e bra. Så det sku va det... Men det återstår att se :)

Imorgon har ja lektion först kl 13. Så det blir väl o öva lite själv på morgonen.

Nej nu är jag hungrig!

Ha det bra alla!

Puss o kram

bäst

En vecka redan!

Nu har det gått en vecka redan! Shit vad tiden går fort! Imorgon kör allt igång på allvar. Tror jag har två timmar imorgon. Jag har orkester och diktat. Det är det enda :p hehe så ser hela min vecka ut! Har en lektion på onsdag, å det är min enskilda med Fröken, o den är 40 min ^^ Tjoho! :) Men den ser jag framemot! Riktigt mycket faktist. 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade inte tänkt öva så mkt. Övade rätt mkt på vår kvartett igår. Imorgon ska vi öva själva på den, hela kvartetten. Det är jag i första, nathalie i andra, karin på viola och Sara på cello.
Sen diktatet.. Det ser ja inte framemot :p usch ja tkr inte riktigt om sådant.. Men det är nyttigt! Så det e väl bara o bita ihop..
Bara 5 dar kvar :)

Ingen mamma på Skype, så ja far väl ut o joggar då ist..

Skriver ikv igen!

Puss o kram



Myskväll

Ikväll var det myskväll igen :) Film o grejjs. Har inte sett mkt folk idag faktist. Verkar som dom flesta åkt hem. Alla har väl inte så jäkla långt hem som mig^^ Ja Nathalie o Karin har inte heller så nära..

Imorgon vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på. Hade inte tänkt öva så mkt. Kommer bli mkt nästa vecka. O nästa helg! Då ska ja va med på lägret, sen ska ja spela på mormor o morfars "bröllopsfest" lr vad man ska kalla det.

Jag har lärt nathalie: Sommarpsalm från Åland, Lite på sagolandet, Drowsey Maggie, Låt från Shetlandsöarna.. OCH MÖRTEN! Haha hon har gått runt o sjungit den heeela dan :p jisses

Nej nu måste ja sova :)

Puss o kram

Helg

Jaa här är det ganska dött. HÄnder inte så mkt här. E rätt tomt på folk. Men igår var det fest. Men vi såg på film ist :) Miss Potter.
Idag har vi varit ut o gått, handlat, övat.. Typ.. :) O ja ha städat hela rummet! Och tvättat! :)
HInner inte skriva så mkt nu. Kanske skriver mer senare :)
Ska laga middag nu!


Puss o kram

Konsert

Idag var det konsert dags. Hela musiklinjen skulle spela upp varsitt stycke. Man var antingen två, tre, fyra eller ett helt band. Skitkul o lyssna på alla jazz banden. Så duktiga! Vårt framträdande gick helt okej :)
Annars har vi inte gjort nånting idag. Vi hade repetition kl 11 imorse.

Nu ska vi o handla lite mat inför helgen. Sen ikv är det typ sillkväll här ^^ Låter som det blir tranan sen (nattklubben). Men vi får väl se.

Imorgon vet ja inte vad vi hittar på. Har fått vårt kvartett stycke. DÄR finns det o jobba på. Så lär väl sitta med det hela helgen (Y)

Nu handla :)

Puss o kram <3


Inge långt

Idag blir det tyvärr inge långt inlägg. Internet krånglar så snart slutar det funka, igen.. Suck..

Har inte hänt så jätte mkt idag. Har övat massor. Sen har ja varit intill centrum två ggr (Y) Har även skaffat svenskt nummer. Så känner ni för att ringa eller messa mig någon gång, fråga efter nummer :) Annars funkar även mitt vanliga väldigt bra det me :)
O så har ja skaffat fiolnoter till Fairytale :D HAPPY!

Puss o godnatt

Finska, polska, åländska och värmländska

Ojoj vilken kväll :p
Jag skulle lära natalie som är från Värmland, o Karin som är från Örebro, o prata finska. Fy ininorden va ja skratta xD haha va det roligaste ja hört på länge :p Sen en massa åländska ord ^^ Sen skulle Natalie försöka lära mig polska, o det gick om int mkt värre xD oj herre säger ja :p ont i magen har ja ännu!
Sen har vi sett på Elvis ikv :) Orkade inte hänga med till nattklubben. Vursting festar gäng här ju. Ja som ville slippa det...


Imorgon är det övning 9-11. Sen ska vi in till centrum o handla o lite så. Utforska centrum :)


Nej nu sova!

Puss

Övning

Ja då va det onsdag. Å allt är såå jäkla lugnt.. Blir nästans tokig ibland! När det inte händer någonting :p
Råkade sova lite länge imorse, ehm.. Men som tur var så börja vi först 11, hehe. Braaa Jennifer. Men ja vet inte vad det är, är så jäkla trött hela tiden :O Sov tillochmed o idag på dagen en stund.
Klockan 11 va det övning som gällde, i kvartett. Gick riktit bra. Sen var Fröken med o lyssnade :) Längtar tills vi får börja spela egna lektioner med henne! Sen var det mat, o sen vila. Så övade vi igen, o lite till :p
Nu är vi i "datasalen" o natalie håller på å lär ut nå.. ja va det nu är :p hehe ser rätt kul ut faktist :)

Nej nu ska ja försöka lära mig det ja me ;)

Puss o kram

Saknar er där hemma <3

Bollnäs dag 2

Jah, överlevt dag 2.
Imorse var det tidig uppstigning. Sen var det massa information igen.. Suck.. Gick in, o ut lika snabbt igen. Är så mkt information på en o samma gång.
Sen var det lite mer prat, o sen var det fotografering. Sen gick jag, natalie o karin till det som jag kallade 100 dollar :p men det hette dollar store tror ja ^^ hehe typ apbilligt. Kanske inte riktigt lysande kvalitet men.. Köpte lite städgrejjs, tvättmedel å sånt. Sen har vi övat idag, inför fredagens konsert. Gick riktigt bra sen på slutet :)
Sen övade vi lite till efter maten, o sen har vi varit ut o gått :) E så fint, skolan är precis vid en sjö. Så man kan gå runt sjön. Idag berättade rekorn om en man som går runt i en typ..plåthatt på huvve, o nät för ansiktet, o typ 10 plastkassar i händerna. Han lät skrämmande. O när vi gick runt sjön, vem möter vi inte på då, om inte han!!! Shit va rädda vi vart!

Imorgon vet vi inte riktigt vad som händer. Blir nog nå övning av nå slag. Sen ska vi väl bege oss in mot staden o kolla lite. Tror bestämt vi har sovmorgon också. Ska börja spela först kl 11 (Y) Me like!

Ne om man sku ta o göra nått nu. Vad man nu hittar på..hmm...




Framme i Bollnäs

Jaa då var man framme i Bollnäs. Resan gick bra, sov som en stock i två timmar ^^ hehe jag är som småbarnen än, så fort jag sätter mig i bilen när vi åkt av färjan så somnar jag. Det var nästans så vi inte hann av båten innan ja slockna :p
Vi kom fram, ja fick nyckel till mig rum, så packade ja o mamsen upp, o pappa fixade datan. Det fanns visst trådlöst här! Iofs bor ja i huset där typ alla dator är. Receptionen å det. hehe. Sen visade det sig att jag fick tv på rummet :) Naaajs!
Så var det dags för samling o upprop. Det är ca 250 st som ska studera i år!! Det var 500 som sökte! O jag kom in.. :s hosch.. Internaten är överfulla! Sen var det rundvandring med 2orna. Sen träffades bara stråkgruppen. O vi fick hade blivit indelade i grupper, så på fredag skulle vi ha konsert! Vi ska spela kvartett. För er som inte vet vad det är, så är vi 4 stycken som spelar 4 olika stämmor :) Jag vart satt på första stämman. När ja kollade på noterna, såg ja att ja hade ju spelat den förut ^^ Så inga problem! Natalie i min grupp hade o spelat den förut så :)
Så var det en massa information hit o dit.
Ikv ha ja varit med några tjejer o druckit te o kollat på tv :)
Imorgon är det tidig uppstigning, o en massa information igen.. Sen minns ja inte riktit vad som händer mer. Jo, vi ska öva lite, tills på fredag.

Än så länge trivs jag :) Riktigt trevliga o sociala människor!
Dock trodde jag det skulle bli mindre festande, meen..vi vart redan bjudan på fest ikv ^^ hehe men vi orkade inte gå.

Nu ska ja duscha, o sen äta lite smörgås som mamsen o papsen köpte åt mig :) o kolla lite tv.

Skriver imorgon igen :) Då ska jag, natalie och karin ut o kolla till centrum å så!

Hoppas alla har det bra där hemma!

Puss



Bäst <3


Mina mål

Jag har några mål som jag ska försöka nå under det här året jag är borta.

För det första ska jag börja motionera ORDENTLIGT. Då menar jag så gott som varje dag! När jag spelade korpmatch så kom ja på att ja saknar fotbollen nå fruktansvärt! Så ska komma i form o bygga upp konditionen under det här året, så kanske ja kan börja träna sen när ja kommer hem :)
Så måste jag försöka få bättre självförtroende. Mitt självförtroende är verkligen botten!
Å såklart ska ja göra stora framsteg inom musiken. Bli bättre på fiol.
Men motionera är något jag kommer att prioritera väldigt högt! Trivdes så mkt bättre med mig själv förut när ja tränade fotboll så ofta.
Å så hitta en pojke i Bollnäs ;) haha nedå. Det ska ja inte! Jag hoppas det går vägen här hemma... Menmen.. Får väl se hur det går. Inte så lätt när man flyttar så långt bort..

Sen har ja lite andra, men det håller ja för mig själv :)

Förresten är det bara 11 lr 12 dagar tills jag kommer hem (:


Sista helgen, feeest heela helgen

Jaa det är då sista helgen jag är hemma. Imorgon far jag.. Jag kan inte riktigt fatta det. Att jag ska lämna allt o alla här i ett år. Jag kommer ju hem på helgerna, men ändå. Shiiet.. Ja förhoppningsvis så trivs jag. Annars kommmer jag bara hem :)
I torsdags kväll åkte jag o var barnvakt åt Milton igen. Sov dock inte så mkt på natten, han drömde mardrömmar, så sakna han mamma o hade ont o magen och ögonen. aaw.. men tillslut somnade han. Jag for på jobb på fredag morgonen, 10-16, lite kämpigt. Sen när ja sluta träffade jag C :) spelade minigolf, kollade på volleyboll, indigo en sväng, via arken sen kollade vi på andreas o stenmark. En riktigt trevlig kväll :) Sen gick ja till arken o va me Sanna och Emilia. Sen for jag o Sanna o sov i stan (:
Lördagen for vi till kotipizza ^^ hehe sen lite ärenden o sen for ja hem o packade lite mer. Sen kom Sanna efter mig o vi for till stan o lagade en riktigt god middag :) Sen senare gick vi till Susanne, där det vart fest, riktigt trevligt! Sen drog vi till stan, och hamnde på Arken :) hehe träffade kennet och C :) sen träffade jag pappsen^^ Riktigt trevlig kväll!

Idag är det o packa det sista. Wilma är på barbackacup med min lille, så blir inge rida idag. Inte igår heller. O inte i fredags heller.. hmm.. men Wilma har ridit. Usch va jag kommer sakna han :/ Jag som är van o rida minst 6 dar i veckan, o nu inte en enda!!

Nu ska ja fortsätta packa!
Skriver ett inlägg senare ikväll!



Städning, ridning, barnvakt

Städastädastäda, packapackapacka.. Ååh va ja är trött på det nu!! Men inte så jätte mkt kvar nu..
Igår var jag till Sanni o Milton o hälsade på. Ska va barnvakt ikv och imorgon. Blir där över natten, eftersom både Sanni o Jonas jobbar natt. Vi satt o pratade gamla barndomsminnen :) ojoj.. Cola-light och äppeljuice?? ehm :p

Nu ska ja snart ut o rida lite dressyr me älskling :) Wilma kommer med på Lisa.
Sen packa lite till, o sen drar ja till Milton :)
Imorgon ska ja på jobb 10-16, suck.. Sku egentligen inte ha tid med det.. Menmen.. Klart man ställer upp!
Sen direkt kl 16 ska jag vara på svenska konsulatet o spela fiol. Nå högdjur som har nå grejjs. Ingen aning om vad. Tror det var nått om 6 Juni kanske.. Det låter stort o viktigt.. :p som tur är får jag med mig Elsa, Elina och Emelie :)

Nu rida (:



Regnregnregn

Usch vad det regnar. Det bara öser ner!
Det blir nog bara o fortsätta packa o städa. Hela bokhyllan är tömd, alla lådor i skrivbordet, o flera kartonger är fyllda. Hehe jag har hittat det ena o det andra i bokhyllan :p ehm...

Slutar det regna så blir det ridtur också :) Igår hoppade ja Basil o han var helt fenomenal!! Jisses anåda vad han hoppa! Han tkt det va sååå kul! Vi kom mot en oxer, han sög duktigt på det, så såg ja att antingen måste han hoppa lite längre ifrån eller så måste han ta ett yttepytte språng o kravla sig över. Så ja sa åt han å hoppa lite längre ifrån. Det va lite längre än vad ja trodde. Men jäklar, han bara flööög! Så jäkla duktig! Jag hoppas verkligen Miia hinner rida i höst! Han e så rolig o rida :)

Igår va Sanna hit en stund o prata lite skit o hjälpte mig :)

Nej nu ska ja äta upp min frukost, o sen börja med rummet igen!


Bäst <3

Åbo


alltså nu blir ja galen!! Ja skrev VÄRSTA LÅNGA inlägget... Å NU ÄR DET BOOOORTA :'( SATANS JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GONATT



Uppryckning!

Åååh nu måste ja börja göra nått, ist bara för att sitta här o tycka synd om mig själv...
Skit

Jobb och packa

Var på jobb 8-17. Liiite lätt pinsamt.. ehm..
Det ska va ja ti o lyckas gör bort sig så där (Y) ^^

Nu ska ja packa, för inatt drar ja o hanna till Åbo med resten av folket. Kommer bli skitkul :)
Kanske man sku ta o öva lite också... kanske sku va till en fördel.. kanske...

Aja, har massa saker o göra, så hörs på lördag när ja kommer hem! :)

Puss

Ledighet

Så skönt o ha slutat jobba nu.

I fredags var vi ett helt gäng hos Sanna, o firade henne. Riktit trevligt :) sen bar det av till stan, o krog.
Lördagen var det jobb som gällde, sista dagen för min del. Söndagen var det krogvolley som stod på schemat. O mitt lag, Arken 2, tog hem hela skiten :D Så jäkla kul! Sen var det ut som gällde. Riktigt trevlig dag/kväll/natt :)

Igår var det vårt årliga VM. Vi åkte o körde go-cart istället för att rida. Skitkul va det! :) Å ehm...vi återgick till rutinerna.. JAG VANN :D hihi Men iår så kämpa jag iaf för det ;) O ja slog faktist dagens bästa tid!! :D HAde bästa tiden av alla som hade varit där o kört på hela dagen! hihi

Idag ha ja o wilma städat lite o fixat. Så skönt o va ledig. Men imorgon råka ja säga att ja kunde komma på jobb. Skit.. Ja kan aldrig säga nej! Så imorgon är det 8-17 som gäller.

Sen på natten åker ja o hanna med fiolgänget till Finland o spelar fiol (Y) Kommer hem på lördagen någongång.

Ikv ska hästarna motioneras, jag med, o rummet städas!

Skärpning!

Ne nu! Skärpning Jennifer!
Nu måste ja börja va lite aktiv här! ^^

Ska försöka hålla liv i bloggen nu!

Kommer ett inlägg lite senare!

RSS 2.0