Välkommen förkylning

Igen. 
Ja kanske det inte v smart o spela fotboll. För nu är det totalt stopp i näsan. Men det spelar ingen roll vad jag gör, så blir jag förkyld. Jag har vilat, satt igång, blivit förkyld igen. Jag har kört på, både lugnt och lite hårdare. Förkyld igen. Man blir liksom väldigt frustrerad!! Därför har jag tänkt nu att jag kör på. När ens akupunktör skämtar till lite o säger att min kropp inte tål träning. Precis va den inte gör! Jätte kul o höra det som 24 åring. Nä! 
Men kroppen är upp o ner nu. Eksemen är förjävliga rent ut sagt. Annat som spökar också..
imorgon blir det inte träning iaf. Far o spelar fiol istället. Har duktig träningsvärk.. Håhå 3 matcher på 2 dagar.
 
Matchen idag då. Vi ledde 0-1. Sen blev det 1-1 och sen vann dom med 2-1. En jämn match! O rolig. Men nu är jag mör. 
 
Tisdag blir det ridhuset. Har inte vågat hoppa sen jag åkte av. Kanske jag skulle testa nått hopp å se om ja hålls på. Tänkte träna för Sandra ihelgen så. 
 
Imorgon jobbar jag 8.30-16. Sen via o sola o sen fiol. 
Hoppas alla sjukdomar har lugnat ner sig nu.
 
Tror jag tänker ta en dusch till idag, krypa ner under täcket med mitt nässpray o hoppas få sova snart. 
Den här konstanta tröttheten börjar jag tröttna på...

Snart måndag igen

Har lite ångest att det snart är måndag igen. 
Får lite det när jag inte har en helt ledig helg. Och en sån tror jag inte jag har...förens vi åker till Thailand. Annars är det alltid något på helgerna. Nästa lördag jobbar jag Och så är det Sandra träning. Sen är det Stockholmsresa med fiolen. 
 
Idag var det väckning tidigt. Ingen sovmorgon den här helgen. Inte förra helgen heller. Jobbade lördagen o sen blev ja väckt på söndagen...
for ut till Eckeröhallen o spelade damälvan. Mötte två lag idag. Första förlorade vi med 0-3 tror jag. Och andra förlust med 0-9 tror jag. Det har varit kul trots att vi har förlorat. Andra matchen va mycket roligare för då började vi få igång vårt eget spel. Jag fick göra ett inhopp på mittback en stund. Aldrig spelat där! Men lite kul var det :) 
annars har jag fått spela mittenmitt. En nygammal position. Har inte kondis för den platsen, men jag har tänket och jävlar anamma. Så bara o jobba på kondisen nu :) om jag skulle få hålla mig frisk. Förkyld igen. 
Imorgon har vi en match till, den sista. Samling 08.15.... Ut i eckerö. Fifan va tidigt! 
Ge mig sovmorgon <3 
 
Ikväll blir det nog bara soffläge. Är duktigt mör i kropp o huvud. Ladda om inför morgondagen. Har ensamtid, som vanligt, hela helgen. Suck.
 
Blir tidigt i säng så jag orkar imorgon. Får se sen vad jag hittar på resten av dagen Efter matchen. Åker nog till mamma o pappa Tror jag.
 
Ska si om jag hittar nån film o bädd ner mig. 

Fredag

Veckans bästa dag tror jag bestämt :) 
 
Idag har jag inte varit och jobbat på dagiset. Tog ledigt för att fara runt till 3 grundskolor och berätta kort om Alandia strings och spelade lite för dom. På två skolor fick dom testa spela också dom som ville :) syftet med dom här besöken var att få flera barn intresserade att börja spela. Så jag hoppas jag skulle få några nya till min nybörjargrupp :)
 
Träffade många gamla dagisbarn. Å där jag var bara runt 1-1,5 månad så ändå kom dom ihåg mig :) så roligt o träffa dom igen! Fått massor med kramar <3 
Ska en dag till i februari till 3 andra grundskolor.
 
Ha hela veckan mått psykiskt illa, eftersom det går magsjuka ÖVERALLT.  Så det ha bara suttit i huvve :p men jag har bett för att jag ska slippa det, pepparpeppar... Men istället åker jag på en ordentlig förkylning!!! Förbanna. Går mycket sånt också. Många som har hög feber också.
Men ihelgen ska jag spela damälvan i Eckeröhallen så baske mig jag håller mig på benen. 2 matcher imorgon och 1 på söndag. Har fått en nygammal position, jätte kul, men kondisen sviker mig :p lär inte bli bättre nu med förkylning. 
 
Annars då. Sitter hemma nu o snörvlar. Har lagat god mat, druckit te, myser under filten i soffan med tända ljus. Ska snart gå till sängen tror jag. Upp tidigt imorgon. Sambon jobbar som vanligt, kanske hinner se han nån kväll om jag håller mig vaken till han slutat. 
 
Ska packa väskan tills imorgon o sen blir det sängen.
 
Nattinatti!

Tröttmössa

När jag var ledig så började jag sova mera och BÄTTRE. Nu när jag är tillbaka i gamla rullor igen så börjar det komma tillbaka. Mindre sovtimmar, vaknar flera gånger per natt, och har svårt att somna om. Jag kan ju liksom inte lägga av med allt. Nu tycker jag att jag har allt på en vettig nivå. Fotboll 2 ggr/v, sång 1 gång, fioljobb varannan lördag, ridhus tisdagar, pianolektikon 1 gång o ridning när jag hinner. För vissa kanske det låter som det skulle va mycket. Men 1 grej per dag är inte mycket. Ibland kan det bli mer. 
 
Imorgon har vi träningsmatch mot IFK f 98-99 Typ tror jag. Ska bli kul! Uppvärmning inför helgens Damälva.
 
Idag var vi till ridhuset med hästarna. Red Senti första gången sen ja ramla av för två veckor sen. Gick helt okej :) 
 
Nej nu börjar jag bli trött. Får se om jag håller mig vaken tills sambon kommer hem. Inge barn här den här veckan så mycket Kvällsjobb som vanligt :/
 
Nattinatti!

Veckans sista dag

Sista dagen ledig. Imorgon får jag träffa mina barn igen :) inte sett dom sen Innan julen.
Sen tror jag det är fotbollsträning. Jag hoppas det! Ont har jag ännu, o småförkyld. Men jag ska ta det lugnt! Vi har cup om 2 veckor o ja vill va me!! 
 
På lördag börjar lektionerna i Alandia Strings. Så det blir jobb 6 dagar nästa vecka. Har fått nya schema, och jag är jätte nöjd! Det känns bra.
 
Igår kväll kom Hanna hit en stund. Så kul o träffa henne, det va längesen sist. Pratade strunt o umgicks innan hon skulle iväg på nattjobb. 
 
Idag ha ja varit en sväng till mams o paps. Hjälpte till o såga trädet som hade fallit rakt över gården. Solade och tittade på film. 
Annars ha ja inte gjort många knop. Skottade snö åt mormor o morfar också.
 
Nu ska ja fortsätta dega i soffan. O fundera va det ska bli till mat. O resten av veckan.
 

Lördag

o jag för ingenting. Jag ska ju passa på å bara va o ta det lugnt. Blev lite mycket i höstas.
men jag har nån inre stress så jag blir så förbannat stressad o rastlös o bara va. Speciellt när det varit så hela veckan.
På måndag tänker jag försöka börja med allt igen. Fotboll på måndag, hoppas jag. Tisdag ridhuset. Torsdag sång och fotboll. Lördag jobb. Orkar inte sitta i den här lägenheten mer. Klättrar snart på väggarna! 
Hoppas kroppen är i någorlunda skick.
 
Imorgon tänker jag åka till Bström en sväng iaf. Ska sola eksemen o om det inte blåser storm, kanske åka ut med hästarna. Lugnt givetvis! Skrittur bara. Men e det storm lär jag nog ligga i backen igen så då får det va :p
 
Nacken är nästan helt bra. Gör ont om ja rycker till eller skakar ordentligt på huvudet. Men ryggen/höften är ordentligt öm ännu. O vänster knä. 
 
Vet inte vad jag ska göra ikväll. Funderar på att plocka ner julgranen iaf. Nu stör den mig faktiskt :p
 
 
 
 

Boring

Herregud va uttråkad jag är. Sitter hemma o ruttnar bort! Min kära sambo va ju så förbannat smart att han tog min bil OCH nycklarna till den andra bilen som står hemma. Jätte fiffigt........ SUCK!!
o inte vet jag när han slutar. Har ställt in mig på 22.30 varje dag varannan vecka... Men idag e det väl halv 6 eller 6. 
 
Ja vet inte vad jag ska göööra. 
Det här är väl sista helgen jag inte har något, sen är dr slut på friden. Sen börjar fiolen, o sen är det fotbollscup. 
 
Vill upp på hästen igen. Vill börja med fotbollen igen. Vill resa. Vill bli av med min förkylning Och allt det onda i hela kroppen. 
 
Usch va gnällig jag börjar bli. Men jag har suttit hemma 2 dagar, det är mörkt o kallt, trött på lägenheten, trött på att va förkyld o ha ont, trött på att det inte finns något o göra, trött på att sambon har ett pisschema som inte matchar mitt, trött på att va trött.
 
Nä tack o godnatt

Hemma

Är Hemma idag också. Fick så fruktansvärt ont i nacken igår o sprängande huvudvärk. Kunde inte röra huvudt fullt åt båda håll. 
Kroppen är väldigt mör ännu. Herregud vilka smällar jag fick! O att jag ALLTID ska slå mig.
 
Jaa o va hittar ja på då? Ingenting. Ha satt igång en maskin tvätt. Ja vill ta ner den där förbaskade julgranen, men nä det fick jag inte. För inga e det rätt dag heller. Nu e julen banne mig slut! Tack o lov.
 
jag har nyss bokat hotell på Arlanda tills vi ska åka. Tur det, va bara 2 rum kvar! 
Tiden går för låångaamt... 
 
Vet inte vad jag ska göra idag. Är lite begränsad. Hmm..
 
o är det någon som vill göra nått roligt ihelgen eller bara komma o underhålla mig så är jag öppen för förslag!! Bara nacken är i skick. 
 
Idag är det skitväder, o därefter är mitt humör också.. 

Inte ens 2 månader

Nu är det under 60 dagar kvar innan det bär iväg :D jag räknar ner till 7 mars för då åker vi över till swe så då börjar resan. 8 mars lyfter flyget. Ååh jag håller på å längtar ihjäl mig!! Kan inte tiden bara få fortare... Januari är en förbaskat tråkig månad så den kommer gå långsamt. 
Sen har vi en sak till att se framemot. Vi ska äntligen flytta! Vart o hur det berättar jag sen när vi är pågång :) 
jag gillar verkligen inte lägenheten vi bor i nu. Den är stor o fin det är den. Men vi har ingen dörr till sovrummet, den är kall, och jätte litet kök. Jag håller på å blir galen med att jag inte har en dörr till sovrummet. Sovrummet är liksom ens privata lilla kabyss. Enda privata jag har nu är att låsa in mig på toaletten..
Ska bli skönt o få nått helt nytt o annorlundare :)
 
Julafton var väl som alla andra år. Ingen julstämning. Men jag fick vara med mina nära o kära o vi hade massor med god mat. Började julafton med att stiga upp med tuppen o köra vattengymnastik med Wilma och mamma. Det va Susanne som höll i den så det va lite roligt :) det va faktiskt roligt! Ha alltid tyckt att vattengympa det är ju för gamlingar. Pensionärsvarning! Men det va inte det här :) kul men jobbigt!
 
Nyår firade vi även detta år hos Julia och Victor. Dit kom också Emilia o Cornelis o Dexter, Johanna och Andreas. 8 vuxna 1 barn o 2 hundar. Fullt hus! :) jätte god mat, lagom m dricka, spel, trevligt sällskap, promenad till stan o titta på fina raketer. Väldigt trevlig o lyckad kväll :)
 
Förra veckan blev jag ledig onsd-torsd för vi hade inga barn på nyårsafton. Riktigt skönt! En vecka kändes lite lite men nu fick jag en extra dag :) 
 
I lördags var jag mamma och Wilma o jobbade till Sleipner. Jag vaknade 06.20 o tyckte det va dags o stiga upp. Åkte till sleipner till 07.45 o började arbeta :p vi matade hästar, täckade, släppte in och ut, mockade, fodrade, vägde hö... O allt annat som hör till. Så vi jobbade 8-15 Och däremellan red vi ett dressyrpass för en ny tränare. Senti va jätte duktig. Hon försökte verkligen fast det blev lite jobbigt emellanåt. O hon hölldes på marken ;)
sen kom min snälla sambo med lunch åt oss. 
 
Igår var vi lediga eftersom det var röd dag. Både jag o sambon slutade tidigt i måndags och lediga igår. Helt otroligt! Nu jobbar han kväll resten av veckan så det va det... Igår va nog första dagen vi var lediga o ensamma sen sista helgen i nov. 
Igår va vi med hästarna till ridhuset som alla andra tisdagar. O hästarna skulle äntligen få hoppa! Senti tyckte det va roligt o skötte sig exemplariskt. O va gör jag då. Jo ja lyckas ramla av o slå halvt ihjäl mig. Hon kom för nära hindret, jag for några meter (kändes det som) ovanför henne när hon hoppade rakt upp o tappa balansen o ramla rakt in i hörnet på en sockerbit. O en bom fick hon med sig så ja landade på den också. Sen va det slutridet. Herregud va ont jag har! Kunde just o just gå igår. Inatt ha det inte varit roligt. Blev hemma från jobb idag. lyckades få en lindrig nackspärr inatt också... Så kan inte vrida huvudet ordentligt. 
Knäet fick sig ordentligt så jag har inte kunnat gå ner på huk. Jätte lätt när man joBbar på dagis. imorgon ska jag iaf på jobb. Får bita ihop bara. Hela kroppen känns överkörd. 
 
Imorgon börjar äntligen sången! Jag har varit förkyld snart 2 månader och haft så förbannat ont i halsen senaste snart 2 veckor. Det börjar ge med sig med halsen. Men imorgon ska jag sjutton på sång! 
 
Just det. Vi har köpt oss ett trumset också! Eltrummor :) skithäftigt! Lärt mig mitt första beat. Dom ska vi eg packa upp första när vi flyttat, men måsta testa ;)
 
Vet inte vad jag ska hitta på restern av dagen/kvällen. Tror jag ska ut på en liten kort promenad att jag inte stelnar bort. Gör så förbannat ont i hela kroppen när jag varit stilla länge.

RSS 2.0