Semester

Semestern är här! Ah Gud va skönt!
Sambon fick semester igår, så nu ska det njutas :) 
 
han e på svenska idag. O jag har varit till Petra o solat o pratat massa strunt :) väldigt trevligt! Prata gamla minnen, och nytt skvaller. Nästa helg gifter hon sig! Jag är så spänd :) ska bli roligt! Jag o Julia ska sjunga i kyrkan, o ja ska spela lite fiol. Kommer bli kanon! 
 
tidigare idag va ja på pafball tournament. Det va skoj! Vi vann grundspelsmatcherna, och sen åkte vi ut i semin. 
 
ikväll tänkte jag fara ut o rådda lite :) det e bara sommar en gång om året! Snart e det Rockoff, o då brukar det bli mycket ;) årets happening! 
 
ska ta vara på den underbara solen på balkongen nu!

Två dagar!

Nu är det nära! Idag, och imorgon kvar. Sen får jag semester!! :D
idag jobbar jag 10-16 och imorgon 7-15. Skönt :)
 
o vad ska man göra på semestern? Det man känner för! Har aldrig varit ledig en hel Rockoff, o deet ska bli skönt :) 
 
ska försöka bli lite aktivare med hästen dom här veckorna. Wilma är borta, så då måste asta rastas. Annars kommer hon se ut som en boll...
den apan bet mig i magen hör om dagen!! Kärring :p
igår va dom till swe o testade sadlar till henne, eftersom dressyrsadeln satt dåligt. Så dom kom hem med en ny :) 
 
nu är det dags för jobb!
 
 

Nedräkning

Nedräkningen kan börja. Snart är det semester! Den är rätt så efterlängtad. Trivs på jobbet, men Gud va skönt det ska bli o va lite ledig. Det har varit en intensiv vår :p det blir rätt intensivt med så små barn, mycket o göra! Men det är roligt!
 
ikväll har vi sista korpmatchen. Skönt! Ha nog varit roligt, men o hålla på å fixa lag till varje match,  allt annat fixande... Håhå
 
inte vet jag om det hänt så mycket spännande. Va på Petras möhippa i lördags. Herregud va roligt det var! Så lyckad dag/kväll! O nöjd var hon å :) så roligt o umgås med tjejerna, som man annars inte träffar så ofta.
 
 

RSS 2.0