Pissdag!

Det är precis vad det är idag. 
Kunde bra ha hoppat över den här dagen. Sov lite mellan 02.30-07.15. Så fruktansvärt äckligt trött! Ha haft ont i ögonen sen inatt. Vill bara sova!! Men går inte...
 
Så pissigt humör. Hatar att jag inte kan tygla mitt humör och mina nerver. Jag tror mina hormoner spökar ordentligt. 
 
Världens bästa Kaisa va hit en sväng o drack kaffe o prata strunt <3
Varit och tittat en sväng när Wilma o Asta hade dressyrlektion. Jätte duktiga!
 
Annars ha jag legat i sängen. Varit arg, ledsen, frustrerad, tom...
Skitdag!!

1 år <3

Det har gått 1 år sen jag träffade Andy. Herregud va tiden går fort!
 
Jag börja med att stalka han, tyckte han, på instagram. Och sen tog han kontakt. 
Jag gick till han i snöstormen, från skönviks till strandnäs. När jag kom hem igen sen (ja, ja fick gå tillbaka också i snöstormen) så satt jag bara o väntade på att han skulle skriva igen. Och det gjorde han :) Sen va det färdigt!
 
Jag har aldrig varit så här kär. Aldrig! Han är så snäll, kärleksfull, väldigt omtänksam, rolig, har samma sjuka humor som mig, hjälpsam, händig... Han passar mig helt perfekt! 
Jag kan verkligen vara mig själv, hela tiden. 
 
Sen går han mig på nerverna nå fruktansvärt ibland så man håller på och bli galen. Vi har bråkat bra många gånger. Men det hör till. Det brukar gå rätt fort om ;)
 
När jag började träffa han, visste jag ju att han hade 2 barn. 1 som är här varannan vecka, och en som bor i sverige och kommer hit på loven. Jag har aldrig varit tillsammans med nån som haft barn. Så det är helt nytt för mig. Jag var väldigt osäker i början. Men det har gått väldigt bra! Klart det är jobbigt ibland, när man inte är van. 
Dom är nästan lika störda som mig, så vi funkar bra ihop ;) 
 
Flera har frågat när jag tänker kläcka ur mig en :p Min högsta önskan är att få bli mamma. Jag vill så jätte gärna ha barn. Jag älskar barn! Jag skulle jätte gärna ha barn nu. Men tiden är inte rätt.
Jag ska va säker på att det kommer att hålla. Jag vill inte att min/mina barn ska leva med föräldrar på olika håll. Visst händer det så händer det. 
Jag ska ha ett fast jobb. Alltså måste jag bli klar med min utbildning. 
Jag ska ha rest mera. Jag ska ha köpt hus. 
Så det får dröja ett tag till! Jag är klar med mitt festande och allt sånt. Levde en rädd hård tid som ungdom :p huga.
När allt det är på plats, då är jag redo! :) 
 
Jag älskar Andy så otroligt mycket! Och jag hoppas det kommer vara vi, länge.
Det är den mest kärleksfulla och omtänksamma person jag någonsin träffat! <3
 
 

-

Jag har varit så huslig. Städat och lagat mat! Men nu tog orken slut med städandet :p lite mera ordning blev det i vardagsrummet. Kläder ÖVERALLT! Hatar verkligen att städa...
Va snäll och fixade lunch åt sambon idag igen. Ikväll ska vi ut o äta. O gå på open by night. Butikerna är öppna kvällstid och det brukar va lite program. Rätt trevligt! 
 
Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på. Andy ska jobba först. Bara njuta av helg och ledighet :)
 
Andy har lärt mig spela gitarr också! :) Jag har aldrig haft tålamod o lära mig gitarr. Men efter en kvälls plinkande, och bra lärare, kan jag nu mera ackord, och även plocka ackorden :) Riktigt roligt!!
 
Igår var vi på första badmintonkvällen. Vi ska börja spela badminton en gång i veckan. Med Julia och Victor :) Igår va det bara jag och A. Vad resultatena blev, har ingen betydelse :p När han spelade med vänster vann han inte helt överlägset iaf.... Dålig förlorare.... Idag har jag lite träningsvärk i armen, axeln och nacken :P håhå verkligen dags o börja röra på sig!
 
Nu ska jag åka och fixa lite grejer!
 
 

Höst

 
 

-

Ett inlägg i månaden. Alltid nått!
Idag är det 1 oktober. Det börjar snart bli grått o trist ute. Löven är gula, och snart är träden kala. Usch.... Och kallt har det blivit. Skrapade rutorna gjorde jag redan förra veckan.
 
Jag har aldrig varit känd för att vara bra på matlagning. Och aldrig att jag skulle klara o laga en sås! På senaste tiden har jag laga grädd och brunsås. Och dom ha varit goda!! :O I förrgår, lagade jag för första gången kantarellsås. ÅHHH! Herregud va god den blev! Lite stolt blev jag! :)
 
Idag blev jag ledig från jobb. Skulle till sjukan halv 9, satt där till 09.10 och sen fick jag åka. För dom visste inte hur länge till det skulle ta. Så får komma tillbaka till 12. Så är det när man jobbar ut i Saltvik... Långt borta!
 
Imorgon har jag äntligen sånglektion igen! Det är så förbaskat roligt att sjunga! Man blir så glad, och mår så bra :) Och roligt när man får höra att man gör små framsteg hela tiden. Det börjar hända grejer nu! :)
 
Snart kommer sambon hem på lunch. Så jag ska va snäll o fixa lite lunch o kaffe åt han. Sen ska ja fixa middag också. Vilken hemmafru jag nästan blivit. Skrämmande :p
 
Wilma skulle rida idag, så jag tror jag åker och tittar när hon rider. Nya sadlar har apan fått, så måste dit o glutta. 
 
Igår var vi på bio, på The heat. Den va helt okej! :) Går inte så jätte ofta på bio. Gud va stolarna är obekväma... :p 
 
Nu ska jag fixa lite käk!

RSS 2.0