Trött

Jag är trött 24/7. Spelar ingen roll om jag sover 6, 8 eller 10 timmar. Jag är ändå trött. 
Idag har jag sett på film, sovit 2 ggr, och tvättat en maskin tvätt. Jag har sömnbrist, så idag ha ja försökt plussat på det lite.
Idag är det alla hjärtans dag. Ingen dag som jag nånsin uppmärksammat. Man ska väl va snäll och uppskatta andra hela året runt? Men jo, trist att vara ensam hemma hela dagen. Större delen av helgen. Som vanligt när det är jämn vecka.
 
Imorgon är det måndag. Dags för jobb igen. Nästa vecka jobbar jag extra på dagiset på fredag på en annan avdelning. Sen har jag även fiolen på kvällen. Sen är det sportlov från ALLT veckan efter. Rätt skönt.
Imorgon är det spelning på Vreten med spelevinkarna. Eftersom vi bytt träningsdag med fotbollen kommer jag nu kunna vara med mera på fiolspelningarna. 
Så tisdag blir det sång-fotbollsträning-fiol och piano lektion. Onsdag är min heliga lediga dag. Torsdag fotboll och fredag jobb 8.20-19.40 isch.
Full fart i huset nu i två veckor också med barn. På sportlovet ska jag på hopplektion till Sleipner! Yey!
 
Igår va jag och jobbade till Sleipner. Mockade skit och släppte ut och in hästar. Typ. Herregud va slut jag va! Men så skönt.
 
Tänkte nästan packa min fotbollsväska idag, men det är ju först i övermorgon :/ 
Jag ha ju haft sån otur hela tiden och är alltid sjuk. Så jag får ju alltid börja om från början. Men det här året vill jag att ska bli mitt fotbollsår! Jag har inte kommit upp i den form som jag vet att jag kan. Jag vet att jag kan så mycket mer! Och det är så fruktansvärt frustrerande!!
Vi har fått en ny tränare nu också. Han va första gången i torsdags. Jag tror att det kommer bli jätte bra. Det kommer aldrig att bli som med Chloe, det va en klass för sig. Chloe är Chloe :)
 
Nu ska jag gå och kasta på ved i spisen, och kanske sätta igång en film till.
 
 
 
 
 

8 februari

Snart är det ju sjutton sportlov! Inte för att jag har något sportlov, men det brukar alltid gå fort. Mindre barn på dagis och man gör mycket mera På kvällarna. Natti kommer hit, och jag ska på hopplektion 👍 så en rätt bra vecka. 
 
Ikväll ska jag o sambon på fotboll med mamma. Skippar fotbollsträningen då jag äter penicillin ännu idag. Ha ätit 1 grams panadol hela helgen så ha varit rätt seg. 
Far inte på fiol heller. Ingen lust.
 
Imorgon är det sång och fiol o pianolektion. 
 
Ihelgen fick jag en hel helg med egentid med sambon. Han var ledig hela helgen och inga barn här. Det händer i princip aldrig. Så jätte glad och tacksam över det! Nästa gång är väl i april kanske.
 
Sku kunna ta en powernap nu men det hinner jag knappt. Snart dra iväg på match!

Februari

Ett inlägg per månad 😜 vackert så.
 
Va ha hänt då? Inte så där jätte mycket skulle jag väl påstå. Jag var på första fotbollsträningen på hemmaplan för iår. Kondisen på topp! Not. Men kul va det. 
Jag har inflammation i min visdomstand, så jag äter penicillin nu i 5 dagar. Har så fruktansvärt ont. Så trycker i mig 1 grams panadol och lite burana också. Det drar uppåt öronen, och har jätte ont i halsen. Känns som att jag skulle ha en boll på höger sIda som täcker halva halsen. 
I somras åt jag 2,5 kur med penicillin, och på hela året blev det säkert en 4-5. Tänkte att det här året kan inte bli värre. Började ju inte så bra...
 
Jobbet rullar på. Ledig idag 👍 men ikväll är jag fiollärare. Är rätt trött av alla värktabletter och penicillinet. Å gå runt o ha ont hela tiden.
 
men på tal om att ha ont. Så va ja till läkare imorse. Ha varit nervös hela veckan o haft ont i magen. Fick en ny läkare, då vart jag ännu nervösare. Men det va bara i onödan! Hon va jätte gullig O trevlig. O lät som att hon visste vad hon prata om. Hon vart ganska paff när hon läste igenom min journal och att jag har testat så många mediciner och är bara 25 år.
Allt har funkat sen jag va dit sist, och vi tog bort mediciner. Så nu ha ja fått OK stämpel och jag behöver inte komma dit på ett bra tag! 😃 behövde heller inte göra någon undersökning, thank god. 
Jag är ofta jätte trött, och har ett humör som svänger på en femöring. Mina tabletter gör att jag blir nedstämd, men det är något som jag får lära mig att leva med. För nu tänker inte dom experimentera mera med mig. Jag ska försöka göra sånt som jag tycker om och blir glad av för att inte få så många svackor. 
Telefontid om 6 månader, så nu hoppas vi allt håller i sig!! 👍
 
Ska planera fiollektionerna nu och sen åka till mamma en sväng.

RSS 2.0