Lägenhet

När jag steg upp imorse fixade ja vatten åt alla hästar, o fixade stallet. Sen for ja ut o red Basil. For till banan och red dressyr. Gick riktigt bra faktist :) Han gick jätte fint! Dock lite okoncentrerad. När det blåste så, o råddjur precis överallt!
Sen stressa hem o for till stan o körde morfar på simning. Mormors operation gick förövrigt bra :) Skönt! Men hon måste ligga på uppvaket hela natten :s
Så var jag o handlade o träffade Alex :) Sen ringde Sanna o sa att hon hittat en lägenhet! :O Så ringde hon dit, o vi sku få komma o kolla med en gång! Så vi for mot solberget, körde in på vägen, båtmansvägen lr nå sånt. Visste inte riktigt var det låg o vart vi skulle men :p Vi såg ingen lägenhet där.. Bara en massa hus. Så såg vi ett hus med altan, vilket det skulle vara på den vi ringt på. Det var ju ett jäkla ruckel! Tänkte, fan, inte kan det ju va det här.. Så vi ringde, o tur va, det var inte det :p utan ett jätte fint litet hus, med riktigt fin altan!
Inne i huset var dte riktigt fint! Badrummet fanns det bubbelpool och bastu, värmeslingor i golvet. I köket var det riktigt fint. Modernt. Fanns allt man behövde! Vardagsrummet, som var i samma som köket, var riktigt stort o luftigt. Så ljust o fräscht. Fanns en övervåning och en källare, men det hade han inte fixat nått på. Sen var det riktigt stor o fin gård. Det enda ja o mamma o pappa tänkte på. Olja måste vi betala. O det kan bli rätt dyr. Men om man tänker på det, o försöker att inte slösa, så borde det gå bra. O sen fanns det bara ett sovrum. Ska ja o Sanna orka med varandra? :p Ja tror det ja! Kommer ju troligen jobba lite olika, sen har vi båda hästar o andra intressen o saker o göra. O ta hänsyn det kommer vi göra. 650 e i mån. Sen kommer olja och el till. Så sku bli ca 400 e i mån per person. E inte så farligt! Me tanke på hur fint det är. Sen är det ju gång och cykelavstånd till stan.

Nu pratar Sanna me sina päron. Jag har redan pratat me mina. Dom va inte helt emot det. Dom grubbla bara på oljan och om vi ska tröttna på varann. O om ena vill ha värsta festen en helg, o den andra vill sova. Men ja tror vi kommer komma bra överens. O ta hänsyn!

Nej nu ska ja ut o rida, innan det blir allt för mörkt! :)

Puss o kram

Bäst <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0