Sista dagen

Idag är det sista dagen jag är ledig. Jag fattar inte vart den veckan tog vägen?? Har gått alldeles för fort. Avis på alla som har en vecka till. Men jag får om 69 dagar 3 veckors ledighet med sol o bad o värme :D
ha verkligen försökt taggat ner den här veckan o inte haft några måsten. Ha ridit mest. Umgåtts med sambon. Han ha slutat rätt tidigt alla dagar så vi ha hunnit varit sociala mer än 1-2 timmar på kvällarna som det brukar. 
Men ha ja fått sova? Nä.. Vaknat innan sambons klocka ringt, + minst 2 ggr mitt i natten. Sen ha ja legat vaken en bra stund för att ja inte kunnat somna om. Ibland kan det gå 1 timme. Sen sover ja en stund o sen vaknar jag igen. Undras hur länge man orkar hålla på så innan man blir totalt galen. Ha inte känt mig utvilad på flera månader. Inte fått sova ordentligt på flera månader. 
 
Idag vaknade jag vid 8. O vid 2 låg ja vaken en bra stund, o sen vid 5. Den här dagen kommer bli lång. A åkte på jobb vid 9 o jobbar till 18. vad ska jag göööraaa.. Ska till ridhuset 15-16. senti va galen igår så vi måste rida ordentligt idag.
 
Imorgon jobbar jag 9-17, samma på tisdag och på onsdag 7-15. Sen är det ledigt en dag igen, åsså jobb fredag O lördag. 
På söndag e det Sandra träning. Då ska hästarna äntligen få hoppa lite. 
 
Jag har verkligen nått o se framemot, men tiden går så förbannat långsamt!! Thailand, o sen en till grej som händer i slutet av feb/början av mars. Hemlis ännu ;) 
sen ska ja få köpa ett piano. Det fick jag i julklapp av familjen. Äntligen! :)
 
Ska se om ja sku orka stiga upp från sängen nu. 3 timmar å kroppen börjar bli duktigt rastlös. Men det är så förbannat kallt i hela lägenheten! i vårt sovrum är det inte såå farligt. När t.o.m sambon sa att det är kallt, då ÄR det kallt. Här sparas det tydligen på värme.... Hatar den här lägenheten mer o mer...
 
 

Bakning

Bakade en omgång kakor och knäck. Sen tog tålamodet o nerverna slut. Ha inte smakat ännu men hoppas det duger :) 
 
Vet inte vad jag ska göra nu. Kanske åka o träna. Har så fruktansvärt ont i vaderna men lite får man väl lov o pina sig. 
Sen tänker jag nog kolla walking dead o inta sängläge. Finns risk för att vakna halv 8 imorgon med ett humör som heter duga..
 
 

22 december

 Idag är det exakt 6 månader tills jag fyller år. Inget jag ser framemot :p bara ett konstaterande. 
 
2 dagar till julafton, 6 lediga dagar kvar, 75 dagar till Thailand. Det tar sig :)
 
Ihelgen spelade vi ju futsal cup. Fotboll inomhus. Gick riktigt bra! Fredags mötte vi Åld United, gamla Åland United spelare. vi fick låna in spelare o vi hade en avbytare bara. Trodde vi skulle förlora tvåsiffrigt, men det blev bara 4-0. Riktigt bra insats! Lördag spelade sen mot "dagens" United och IFK dam. Där trodde jag också vi skulle få storstryk. Men i halvtid ledde vi 1-0! Dock förlorade vi sen 4-2. Men där också riktigt bra! sen mötte vi korplaget arkeo. Blandade spelare där. Där vann vi 3-0 tror jag. Är jätte nöjd, och kul var det! :) fick världens jäkla träningsvärk i vaderna igår... Har ännu idag. Vet inte om ja klarar av att träna :p
 
igår kunde jag inte sova, vaknade vid 8. Alla sov, o jag orkade inte ligga kvar. Vill inte börja fixa med nått, o väcka dom. Sitter kvar sen ja va liten o man vaknade tidigt :p smyga tyst tyst ner till tvn, låg volym o vänta på att alla skulle vakna. 
Däremot så va mamma vaken så jag tyckte jag skulle åka dit o väcka dom i huset istället :) Wilma va lagom glad när ja kom vid 9 o sa att vi skulle ut o rida. Ville åka vid 8 men det fick jag inte för mamma :p lyckades hålla mig till halv 9. Tänkte att om vi far ut tidigt så har man hela dagen sen o göra vad man vill. Tänk om alla skulle tänka som mig.....
 
Idag vaknade jag vid 06 men lyckades somna om efter en stund. Vaknade vid 10 igen. Ha varit o julhandlat mat idag. Fy farao vilka köer överallt... Vilken hysteri. Usch. Ska o handla några små julklappar, men ja vill verkligen inte. Ja orkar inte med alla hysteriska människor som trängs o står i vägen o tror dom är ensamma i butikerna. 
 
Ska se om jag skulle få lite inspiration o baka lite. Sambon har åkt på jobb så är ensam hela dagen o kvällen..
imorgon skulle varit enda dagen vi skulle haft ensamma lediga tillsammans under min lediga vecka, men så blir det inte iaf.
 
Julafton kommer vara som alla andra år. Familjen samlad hos mamma o pappa, mormor o morfar, farmor (hoppas jag) och sen skulle Rasmus flickvän komma också. Äta, umgås, öppna dom få julklappar vi inte skulle köpa o bara va. 
 
Nyår vet jag inte vad vi ska göra ännu. Måste bli lugn iaf. 
 
Ska se om ja sku orka göra nått nu. Ja sku villa åka bort. Vart som helst! Stockholm, Frankrike, Barcelona, Thailand, USA, irland, ja vart som helst går bra. Är faktiskt inte mycket för julen. Det är bara sån hysteri. All mat som ska fixas, det ska städas o pyntas, dyra julklappar ska köpas..
jag tänker mycket på dom ska kanske inte får en så rolig jul. Hemlösa, dom utan familjer, familjer med alkohol problem, fattiga... För dom måste julen inte vara så rolig. Jag hoppas att alla som faktiskt har det bra, är nöjda och tar vara på det dom har. Och glädjs över det. Dyraste och flest julklappar och mest mat på bordet, det är inte det viktigaste. Va glada åt det ni har!
 
 

Nedräkning

1 dag jobb kvar! Gud va skööönt! Imorgon jobbar jag 8.30-16, sen tar jag jullov en vecka. Jag ska ta sovmorgnar, och bara göra det som faller mig in :) Försöka varva ner lite. 
 
Den här veckan har nog gått rätt långsamt. Håhå. 
Spelningen på Rönngården (inte rosen...) gick bra. Kul o spela :) Det va sista spelningen för iår.
I förrgår natt sov jag till 02, sen va jag tydligen inte trött längre. Tvn stod på på full volym, sambon vaken o telefonen som lyste upp rummet med tvn. Sen va det kört. Låg o vred o vände mig fram till 5-6 tiden. Sen lyckades jag äntligen slumra, men då blir man väckt klockan 07.... En dag kommer jag kasta ut Ipaden....
Sen va mitt humör....toppen..... Blir så förbannat grinig när jag inte får sova, och blir väckt. 
 
Igår va vi och åt middag till mormor och morfar. Idag ska jag på fotbollsträning. Tror jag. Är så förbannat trött så jag vet knappt vad jag heter. 
Vi va i kyrkan idag med dagiset. Det va en pers det med :p
1 dag kvar...
 
Imorgon blir det antingen fotbollscup, eller rida. Men vi har knappt spelare, så kan hända att det blir inställt. Vi ska möta 2 Åland United lag, och 1 föredetta IFK dam lag. Typ. Kul. O vi har mest flickor 98-99 som spelar i Div 5. 
 
Helgen då. SOVMORGON! Bilr jag väckt, då ansvarar jag inte för mina handlingar. Sovmorgon måste va bland det bästa som finns. Eftersom jag jobbat på lördagar, och spelat matcher på söndagar, så ha ja oftast bara haft 1 per vecka. 
 
Jag vet inte hur jag ska orka stiga upp ur soffan o åka på träning. Men jag skulle nog behöva. Skulle va nån julavslutning också. Nä, bara o lag sig opp. Sen kommer det kännas bra :)
 
Mamma påstår att jag ska komma med på vattengympa på julaftonsmorgon kl 09.00......hmm...
 
79 dagar kvar till Thailand! :D Ah det närmar sig! Fy attans va skönt!!

Snart är det jul

Om lite på en vecka är det jul. Herregud va tiden går fort! O det är 83 dagar kvar till Thailand :) Gud va jag längtar!! Värme, sol och bad <3 o få mina eksem i skick. Dom är rent utsagt förjävliga nu. Har kliat sönder hela ryggen. I Thailand så bara försvann allt efter 2 gånger i havet o lite sol. 
Har en förkylning pågång i kroppen också känner jag. Great. 
 
Idag har jag varit på min första Working Equitation kurs med Senti. Gud va kul det va!! :) o Senti va jätte duktig! Hon måsta ju fjompa sig lite i början o va lite okoncentrerad, men sen skött hon sig utmärkt! O Asta va ju en naturbegåvning. Tränaren sa att hon skulle bygga lite mer muskler, träna WE och sen skulle hon kunna tävla. Hon tyckte hon va jätte fin! Det va inga dåliga ord :) hon sa att Asta var välkommen ;)
 
Det är bra att Senti plockade lite pluspoäng idag. För igår tog hon nog så mycket minus man bara kan få :p 
 
Nu är det bara en veckas jobb kvar, sen går jag på en veckas ledighet. Något mycket efterlängtat och välbehövligt. Jag är så trött så trött. Jag sover jätte dåligt, har humörsvängningar som ja vet inte vad, småsjuk hela hösten till o från, är Aldrig utvilad. Jag kan inte minnas senast jag vaknade pigg och utvilad. Har en inre stress konstant. Allt leder till varandra. Skulle jag bara få sova ordentligt tror jag det skulle lösa mycket. 
Hoppas jag håller mig frisk och på benen nu fram till ordentliga semestern. Jag behöver verkligen en ordentlig semester. 
 
Igår kväll var jag till Julia och Victor på glöggkväll. Jätte trevligt! fick mysa med lilla Dan och träffa alla kompisar som jag inte sett på ett tag. Blev inte alls bebissjuk... 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ihjälfrusen från dagens kurs så blir nog dusch o soffläge. Är ensam hemma, Andy jobbar kväll hela helgen. Så ensamtid, njuter av tystnaden och lugnet. Dock tycker jag inte om o ha det på helgerna. Bara o vänja sig. 
Ska åka o handla bara o hänga upp tvätten. 
 
Imorgon är det jobb 7.15-15 sen blir det rida och sen fotbollsträning. O tisdag 9-17 sen direkt är det fiolspelning på rosengården. 
 
Nu iväg o handla!

RSS 2.0