November

Idag är det söndag. Igen. Alltså är det redan måndag imorgon, igen. Tycker inte alls om måndagar. Dom är bara jobbiga. O imorgon ska jag stänga, annars brukar jag jobba till 15. Tisdag stänger jag också, o då har vi pysselkväll så då slutar jag 19. O onsdag halv 5. Torsdagar slutar jag tidigt, å då har jag sång direkt efter jobb. Det längtar jag till!! Gick så jäääkla bra sist! Det händer så mycket nu :) Positivt! Vågar mera nu, o det känns bara så förbaskat bra. Ett av mina sätt att få uttrycka mig. Sång och fiol. 
Hoppas det var den här fredagen jag slutar tidigt o inte går sent då också. Hinner inte alls rida annars. Missar ju ridhuset på tisdag för att vi har pysselkväll. 
 
http://www.expressen.se/tv/nyheter/utrikes/lilltjejen-som-sjunger-sa-du-baxnar/
 
På tal om sång, lyssna på henne!! ^
 
 
I lördags jobbade jag som fiollärare. Det var sista lektionen för iår. Nu om 2 veckor har vi konsert. Som sagt, tycker det är roligt att undervisa, men nu känns det som det blivit lite mycket på sistone o jobba 6 dagar i veckan. Så det ska bli skönt med lite uppehåll nu! Men ska bli kul med konsert så alla får visa vad dom kan :) För jag har duktiga elever!
 
Idag ha ja varit i Bström. Va först ut o red Asta, Wilma o Senti va med också. Ut o lallade bara. Sen for vi med Senti till tandläkaren. Vi stod o prata lite strunt o sa att hon garanterat inte kommer sköta sig. O va gör hästen? Står som ett ljus! O beter sig! Herregud va duktig hon var. O inge större fel hade hon heller. Skönt! Så tillbaka om 1 år igen.
 
Nu sitter jag hemma o vet inte vad jag ska göra. Är trött. Som vanligt. Karln jobbar, som vanligt. 
Kanske jag skulle ta igen lite Walking dead. 
 
Försöka få nått middagsaktigt i mig, kolla film, duscha o sen gå å sova. Sover inte så bra på nätterna, så är väldigt trött hela tiden... Tidiga kvällar blir det alltid nästan. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8
 
En av mina favoritlåtar just nu. Den hade jag tänkt försöka sjunga på torsdag.
 

Helg

Veckorna går väldigt fort nu. Det är redan helg igen. Va ha jag gjort i veckan då? Idag red jag första gången på ett bra tag. Ha försökt tagit det lite lugnt. Är megaförkyld o varit jätte trött. Nu mår jag jätte illa också.. inga nå kräksjuka igen tack! 
 
Jag skulle varit till swe den här helgen. Men jag är megaförkyld, o så fruktansvärt trött. Så jag får nog lov o bli hemma. Hade passat bra när sambon ändå jobbar. Blir bara så irriterad när man ska gå om varandra hela tiden så skulle varit skönt o åkt bort. 
 
Men om 2 helger, då är vi äntligen lediga tillsammans! O då blir det swe. Troligen enda helgen innan mars o thailand som vi är lediga tillsammans och bara han o jag. Trodde det skulle bli så på nyår, men tydligen inte. Man får va glad för det lilla :p 
 
Blir lite neggo när jag måste va småsjuk o trött hela tiden. Tar på kropp o psyket. 
 
På tisdag ska jag få rida för sussi iaf! Det ser jag framemot :) 
 
Imorgon tänker jag åka hem till mamma. Om jag är på benen. Jag mår faktiskt jätte illa. Kan va att jag är så trött, då brukar ja börja må illa. 
 
Nu hejar jag på Lisa i idol! 
Sen blir det nattinatti!

Ny vecka

Får se hur länge ja får hålla mig frisk nu. Är ju rätt förkyld o ont i bihålorna. Men nå allvarligare. Ger det nån vecka..
 
Igår va vi ut i skogen o plocka svamp och grilla korv. Vi hitta massor med svamp!! Hela köksbordet är fullt. Nu det roliga kvar, rensa... det gillar jag inte... 
Men nu får vi rätt mycket i frysen :) så vi har i vinter. 
 
Men hinner ännu plocka lite till ;) lite beroende... slutar så sent så det hinner bli mörkt, men kanske fredag. 
 
Ikväll ska ja väl o spela fiol. Är extremt trött, men får nog lov o laga mig dit bara. Sambon jobbar så jag ligger ändå bara o jäser på soffan. Fast ja skulle behöva rensa svampen och städa. Lägenheten som gud glömde... ser verkligen ut som ett bombnedslag :p 
 
Imorgon är det tisdag. Jag stänger på jobbet, sen vet ja inte vem som åker till ridhuset. Asta har svullet ben så hon ska inte gå. 
 
Är jätte glad att helgens spelning blev inställd. Dels va ja sjuk nu ihelgen, så jag får vila o vara ledig. Hade tänkt åka till swe också :) hade lite dåligt samvete när jag ställde in nu, kunde inte nästa helg, och inte sista helgen. Men tyvärr så hinner man inte alltid med allt. Fast jag skulle vilja. Såg nu att det är träning nästa gång det är spelhelg. Men den får jag bara skippa. Det kommer fler gånger! 
 
Nu ska ja fortsätta göra ingenting en stund, sen rensa lite till o sen åka iväg på fiol. 
 

Magsjuka

Japp, jag har varit sjuk, igen. Den här gången fick jag en dos magsjuka. Natten till torsdag sov jag knappt nått, hade sån magknip och mådde riktigt illa. Åkte hem tidigare från jobb igår, kände mig konstig, börja skaka o fick hjärtklappning. Sen svängde jag in via Mattssons efter blåbärssoppa o sen hann jag inte hem innan det va kört. Har bara spytt en gång, men däremot sprungit några ggr på toa... så blev inget fiol jobb den här helgen :/ 
Mår bättre nu, men nu har jag fått i bihålorna och förkylningen är värre. Jippi... sover jätte dåligt på nätterna. Är jätte täppt, och eksemen kliar. 
 
Imorgon är det fars dag. Så då blir det middag i bjärström hos mams o paps. Om jag blir insläppt :p 
 
Hoppas orka ut i skogen en stund o plocka lite svamp. Finns ju massor!! Blir helt i extas! :) 
 
Nästa vecka hoppas jag på full fart igen. Fiol, ridning, sång. Fotbollen sätter snart igång "ordentligt". Så jag hoppas kunna börja småningom sakta mak. 
 
Soffmys med min andra hälft och sen blir det sova. Börjar bli lite trött, vaknade vid halv 8 imorse o innan det vakna ja väl en 4 gånger o va upp.

November

Det här är den absolut tråkigaste månaden på hela året. O långsamt går den. Usch o fy o blä.
 
Den här veckan har vi bytt avdelningar på jobbet. För att testa på dom andra avdelningarna, o få se hur det egentligen är. Imorgon ska jag vara på äldsta avd. Jag har ju hoppat in på dom andra förut så för mig är det inget "nytt". Skönt o få byta, faktiskt :p jag brukar va helt slut när ja kommer hem. Är mycket fart o fläkt på vår avd :p ganska krävande. Men det är ändå dom små jag trivs bäst med :)
Det är bra att det inte alltid är bara så lätt, jag får mitt "bebisbehov" där, o är inte alls sugen på att skaffa egna :p nej herregud.
Jag är inte beredd att ge upp allt jag håller på med. Aldrig. Det får vänta länge. Jag vill va fri!
 
På tal om barn. Jag har inga barn själv, men det är bara 4 dagar i månaden som jag inte har barn runt mig. Jobbar mån-fred på dagis, varannan lördag undervisar jag barn på fiolen, jade är här varannan vecka. Så varannan vecka är det dubbelt upp+lördagarna.
Så dom där små stunderna jag får för mig själv, är väldigt sköna! Njuter av tystnaden och lugnet :)
Typ nu. 1 timme fick ja för mig själv. Igår va ja ut o gick runt 50 min +lite jogg. Så skönt!
 
Idag fyller världens bästa pappa år! Så ikväll blir det kaffe där. 
 
Nu ska ja förbereda maten å sen dra iväg.

Söndag

Helgen är förbi än en gång. Jag har varit ledig. O fått Sovmorgon. Guldvärt!! Som jag har längtat efter det. 
 
I lördags firade Andy och jag 2 år tillsammans <3 vi var till Texas och åt. Sen va vi bara hemma o tog det lugnt. Skönt o bara få va, o va tillsammans. Förra veckan såg jag han inte på 2 dagar, o då bor vi under samma tak, o sover i samma säng. Han jobba kväll o ja sov redan när han kom hem. Vi jobbar om varandra ofta. 
Nu är jag ledig hela helgen, o då jobbar han. Lite trist när det är så mycket i veckorna. 
Menmen, bara o gilla läget. 
 
Va ska ja hitta på den här veckan då? Imorgon är det akupunktur o fiol. Har en förkylning i kroppen så ingen fotboll. Papsen fyller år här i veckan också. 
På lördag o söndag skulle jag fått vara med på en kurs, men jag jobbar på lördag !#$₩¥×《¤☆.... blä. Jag som inte skulle boka upp mig på helgerna sa jag för längesen innan jag höll på å gå in i väggen. Nu är jag det varannan vecka. Mycket som jag får hoppa över. Som förut. Men det är ju roligt det jag gör, o bra med extra pengar. Men ibland blir jag lite less med allt jag missar. 
Nåja.
 
Idag ha ja plockat lite svamp med syster. Hann med lite innan mörkret kom. 
 
Nu sitter jag o väntar på att få gå och sova :p Yey så ha hela veckan sett ut. Väntat på att få gå å sova. 
 
Ja gillar verkligen inte hösten. Faller i lite depression, det är mörkt, kallt, blött o lerigt o bara...blä som mitt dagisbarn skulle sagt. man vet att nu blir det bara mörkare o kallare. Mina eksem reagerade första dagen kylan slog till. Min kropp är inte gjort för det här klimatet. O då är inte den riktiga kylan här än.
 
Mina inlägg är inte så positiva o glädjefyllda. Men det är skönt att få skriva av sig. O vill man  inte läsa så låter man bara bli. 

RSS 2.0