Söndag

Ännu en vecka ha tagit slut. Halva oktober är redan förbi. Tiden går fort.
 
Imorgon börjar jag på mitt nya jobb. Spännande! Frågan är bara var jag satt mina viktiga papper... Sku kanske borda börja leta efter dom. 
Hoppas jag står emot alla nya bobbor! Nästa lördag ska jag jobba som ridlärare igen :) 
 
Blir ingen fotbollsträning imorgon, fotleden är inte bra ännu. Så jag åker o spelar fiol istället. 
 
Annars är det väl inget nytt som hänt. Va ut med Asta idag som va totalt jävla prillig!! Jag va faktiskt riktigt rädd. Men vi kom hem. 
 
Ska gå å leta upp pappren, gå och duscha, och sen bädda ner mig i sängen med en film o sen sova. 
 
På lördag kommer Natti hit, den här gången har hon en kompis med. Så det kommer va fullt hus här I 3 veckor. Tur att vi har stort hus 😜
 
Nu fixa sen nattinatti!

Sista dagen

Jag vet inte hur många gånger jag sagt att det är sista dagen på världens bästa dagis. Men idag va det faktiskt det. För på måndag börjar jag på ett nytt dagis :)
Ledsamt jo, kommer sakna alla barn väldigt mycket :( men ska bli kul med nytt! Men Saltvik kommer alltid vara "mitt" dagis :) Hoppas jag kommer in i rutinerna snabbt och kommer igång. 
 
Men först tänker jag njuta av helg och ledighet. Det är höstlov nu, så jag behöver inte jobba imorgon. Är så lite barn på dagis. Efter idag kan jag nog behöva en extra dag ledighet :p 
Ganska skönt ändå att A jobbar kväll och barnfritt. För sjutton va trött jag är!! Idag ha jag gjort av med mycket energi. Öppnad dessutom så jag va på plats 06.50. 
 
Är ingen fotbollsträning idag heller :/ men hade nog inte kunnat åkt för jag skadade fotleden på förra träningen. Så måste vila den. Ha varit till Asta och pussat på henne. Mockade och fixade allt och var ut på en barbackatur. 
 
Imorgon är jag då ledig, så får se va ja hittar på. Borde städa. Lockar ju jätte mycket...
 
Sku borda laga nån middag också. Ostbågar räknas inte till middag va? 
Tänker krypa ner under täcket tidigt ikväll, med ljus och en film. Och en tekopp :)

Måndag igen

Jag tycker verkligen inte om måndagar. Alltid lika trött. Men efter 17 timmar jobb i fredags och Sverige resa i lördags så inte så konstigt.
Det bästa med måndagar är att det är fotbollsträning :)
 
Sista veckan på mitt dagis då. Det kommer alltid va MITT dagis! Nästa vecka börjar jag på nya dagiset. Kul, men lite nervöst :)
 
Igår for vi runt halva Åland kändes det som. Va o provkörde och åkte en båt. Får se lite hur det blir med det. 
 
I lördags va vi och provred en ponny till swe. En väldigt fin ponny men rätt het. Så vi får fundera lite. Det måste ordna sig med Asta. 
 
Usch jag är så trött hela tiden. Min endo håller på och krånglar, så jag tror att mycket kommer därifrån. Humör och trötthet. Mer än vanligt. Jag vill inte skylla på den, men så mycket mediciner jag trycker i mig, och ändå reagerar inte kroppen som den borde på den medicinen. Då blir det kaos i kroppen. 
Min läkare sa att hon inte vill att jag ska ta mera än det jag gör nu. Så jag är rädd för att det blir byte av medicin. Jag vill ju att en medicin som funkar, men jag hatar dom första månaderna när jag byter. Jag mår alltid riktig dåligt. Jag har väl bytt en 8 ggr dom senaste åren. 
Nåja. Bara o vänta o se.
 
Ska snart försöka orka laga mat, och sen är det fotbollsträning. 
 
 

Höst

Nu är verkligen hösten här. Är riktigt kallt ute nu. Usch. Vill ju ha sol och värme.
 
I måndags va ja på den efterlängtade fotbollsträningen. Dom senaste veckorna ha det bara varit en gång i veckan, och det känns väldigt lite. Kommer inte mig ut själv. Då fick vi veta att det var Nooras sista träning med oss 😔 Jag hade det på känn på våran avslutning, men blev ändå lite paff. Man ha ju liksom träffat henne nu minst 2 ggr i veckan i ca ett halvår. Så dt känns ledsamt att vi inte kommer få ha henne som tränare nå mer 😔 hon tänker alltså inte stanna på Åland, utan flyttar härifrån. 
vi va bara 6 stycken på träning. Men en jäkligt rolig träning hade vi!! 
 
Igår kändes som en ganska meningslös dag. Har en förkylning i kroppen så känner mig extra trött. Jobbade 9-15, va på sång, höll fiol och piano lektion och sen va ja bara hemma. Andy hade en barndomskompis över, och jag ville bara gå å lägga mig 😜  men av artighet så höll jag mig upp till 22 iaf. Sen va det nattinatti.
 
Idag ha ja jobbat 9-15, och nu är jag bara hemma. Skönt o njuta av tystnaden en stund. Dom där andra är inte hemma förens vid halv sju. 
Klockan är fem och jag har svårt att hålla ögonen öppna. 
 
Imorgon är det jobb igen, sen fotbollsträning. Hoppas inte förkylningen tänker bli värre bara. Vill hinna vara med dom sista träningarna med Chloe innan hon åker hem till England. 
 
Ska väl börja rulla köttbullar nu. Så kanske vi får middag lite tidigare än vanligt. Brukar bli mellan 19-20 annars. 
 
Har idag också pratat med min läkare om Endometriosen som inte riktigt samarbetat den senaste månaden. Så nu måste vi kolla upp att allt står rätt till 😔 Suuuck... Nå skulle ändå bli kallad om 2-3 månader så det är väl bara o lag sig dit. 
 
 

Söndag

Det va den helgen det. Snart dags för en ny arbetsvecka. 2 veckor kvar på mitt dagis innan jag byter. Lite ledsamt att lämna "mina barn". Men ser framemot att träffa nya :)
 
Just nu känner jag mig rätt...trött. Lite så där fed up faktiskt. Har lite för många bollar i luften just nu, och det dras o slits åt alla håll. Hemmet är totalt upp och ner. Kan knappt kalla det ett hem. Ingen tid med karln och jag känner mig alltid lite små stressad. 
Ibland skulle jag bara vilja vrida tillbaka tiden när man bara flöt med och inte behövde fixa o hålla reda på fem miljoner grejer. 
Kan ju hoppas det lugnar sig snart. 
 
Idag ha ja varit till Asta. Som va lite små galen. Igår stegra hon bara när ja skulle ta in henne. Innan så skena hon som en dåre i hagen. Hon som bara får skritta pga sin skada. Idag gick hon bara o frusta o blåste o trodde ALLT va läskigt!!! Suck... 
 
Idag ha det varit rätt fint väder, men ganska kallt. Sitter och kollar på flyg till Thailand var och varannan dag. Jag vill så tillbaka! Vi får mycket skattepengar tillbaka så jag hoppas vi kommer iväg 😃
Va och kollade på hopptävling till Stall Rosenqvist med mamma, Wilma och Pernilla. "Vår" Senti va med, och hon va sig lik 😜 
 
Tror jag ska gå ut o klippa gräsmattan nu. Efter jag sett lite av Teen mom. Shit vilka problem dom har... Jisses... 
Mamma gick runt o sa i förrgår när vi va på stan "Om jag skulle ha ett barnbarn, så skulle jag köpa det här". Mmmh, men nu tack gode Gud har du inget barnbarn 😁 
Jag är jätte glad över alla mina kompisar som har skaffat barn. Det är bara Julia och jag kvar från barndomstiden. Och Andreas då. Jag älskar verkligen barn, och mina högsta dröm är att få bli mamma. Vilket jag så innerligt hoppas att jag ska kunna bli en dag. Men den dagen är inte nu. 
Det är många ord, faktiskt den senaste tiden som jag reagerat ganska starkt på. Och känt att näe. Jag har grejer kvar jag vill göra! Utan barn. 
Det är nog så mycket pusslande och anpassande just nu.
Men en dag är det min tur! 😊
 
Gräsmattan va det ja... 😩😬
 
 
 

Lördag

Vart tar tiden vägen?? Det är redan söndag imorgon. Ha varit skönt med helg. 
 
I fredags va ja o hälsa på mitt nya jobb. Ska börja på ett nytt dagis som gruppassistent. Ska bli roligt! Alltid lite nervös när det är nytt ställe, nya barn och personal, och föräldrar. Men det ska nog gå bra 😃
 
Idag hann jag va med sambon en sväng, och sen ha ja skött hästen och varit på fotboll ikväll. United förlora tyvärr. Men vår tränare gjorde en bra match! 😃 
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åka till Asta och fixa henne och gå ut med henne. Kanske åka o kolla hopptävling ifall mamma kommit hem. Får Se. Kanske gå en sväng i svampskogen.
 
Längtar till måndag, vill åka på träning! Hehe nu ligger jag i sängen och äter hearts, så lite träning skulle inte skada 😜 
nästa vecka är väl fullspäckad som vanligt. Så länge det är roligt, och jag får gå och sova vid 22, 22.30 så klarar jag mig 😊 jag sover innan kl 23 så gott som alla dagar. Jag är så fruktansvärt trött på kvällarna. Men går hellre tidigt i säng o inte sover bort hela dagen. Än o sitta uppe o uggla o sova bort hela nästa dag. 
 
Den här veckan har jag inte sett sambon mycket. Han har jobbat mest kvällar, och enda dagen han va ledig jobba jag och sen hade jag fotbollsavslutning. 
Många säger "jamen Gud va skönt att du får ha egentid på kvällarna". Jo, dom första månaderna. Förra året. Men sen börja man liksom tröttna. När ska Man kunna göra nått ordentligt? Sitter o längtar bort på semester för då vet jag att då får vi nån vecka tillsammans. 
Jag har försökt sluta klaga på det. Jag vet att det är bara to live with it. Men när det kommer såna här "monsterveckor" när man kan räkna på 2 händer hur många timmar man setts, så känns det bara...blä.
 
I fredags va ja förresten fiollärare igen, och fick beröm! 😃👍 Det känns alltid bra att få höra att dom tycker att man gör ett bra jobb. Jag hade 4 nybörjare när jag började i september. Alla dom är kvar ännu, och igår va vi 9 stycken! 😃 skitkul!!!
 
Nu ska ja fortsätta kolla film, äta mina hearts, och sen sova 👍

RSS 2.0