Blabla

Istället för att ta fram allt negativt som hänt under dagen, och grubbla över det, så ska man försöka se det positiva istället. Och sluta nedvärdera sig själv! Det är nog det värsta man kan göra. Det är ju ingen som säger emot, så det är klart man tror på det.
Tack till alla som verkligen vill förstå, och lyssnar, och ger BRA råd. Inte bara: jo det ordnar sig, det blir bättre.. HUR? NÄR? Men det finns dom som verkligen bryr sig, vill, har medkänsla för andra människor, och ställer upp. NI är guldvärda! Tyvärr ha ni blivit rätt få. Vet inte var resten står?
Har varit på praktik som vanligt idag. Var en bra dag. Underbart gäng! NI är guldvärda!
Skulle vart o spelat med Kalle idag, men han mådde inge bra :/ Han lät inge pigg faktiskt. Bara det inte är nå allvarligt.
Sen va ja o Maria o handlade. Skulle handla lite mat, men kom hem med dubbelt så mycket, men inte bara mat :p Gjorde världens godaste, men fulaste, våfflor. Sen somnade jag i hennes stoooora säng. Vaknade sen, o for till gymmet. Bra pass idag!
Ska försöka motivera mig till skoluppgifter. Godkänd i alla jag lämnat in. O en jag tyckte va jätte svår, o tänkte att det här blir jag aldrig godkänd i. Men fick till o med bra vitsord :) Det va det där med att nedvärdera sig själv...
Ska hoppa i duschen snabbt.
Praktik 8-15.30 som vanligt imorgon. Sen borde hästen motioneras, och jag. Uppgifter göras, fiolen övas, städa... O ringa min andra praktikplats.
Puss o kram
Man hade inte så stora bekymmer när man var barn

snark

Är nästan lite trött. Kanske man får sova inatt då.
Ridit o gymmat idag. Skönt!
Imorgon är det praktik 8-15.30. Sen får vi se. Har kvällsöppet, och vi har ridhuset bokat...
Puss o kram

Godkänd

Godkänd ännu i en uppgift! Fick t.o.m G :)
Bara resten kvar...
Puss o kram

-

Praktiken flyter väl på som vanligt. Ska dit 8 imorgon bitti igen. HATAR o stiga upp tidigt!! O inte kan jag sova nu. Vaknade halv 11 imorse. På dåligt humör. O så har dagen fortsatt.
Vart på middag till mamma o pappa idag. Orkade inte med nån fiol ikväll.
Nu ska bittra inåtvända jag försöka sova. Va astrött tidigare, men nu kan jag inte sova...
Puss o kram
Ibland är man inte så stark som man tror

Varför förstår ingen??

-

Finns ingenting att skriva just nu. Är helt tom. Vet varken upp eller ner.

-

Jobb inatt, 23-04.30. Garderoben som gäller ikväll.
Annars är väl livet som vanligt, upp och ner.
Varit på lillajulmarknad med Maria o Kaisa idag <3
O middag hos mormor o morfar.
Puss o kram

Ännu mera fy

Nu är jag nog riktigt dålig hörrni.

Händer rätt mycket i mitt liv nu. Har inte ork, lust eller tid o skriva.

Men liteha hänt.

-Jobbarnatt helger som vanligt. Sitter numera i insläppet(ibland garderob)
-Rider inte lika mycket
-Ramlat av Cherokee=blå hand , och blå blödande OND stortå=kryckor med skor. Men inte nu längre.
-Jag är på praktik på Pelaren
-Har inte tränat så mycket
-Varit till läkare o tagit massa prover, som inte visade något. Alltså var kroppen bara nära o lägga av...
-Spelar massa fiol. Spelat två konserter som gick superbra! Övar massor själv
-Varit och övat med min favorit Kalle :)
-Umgåtts med mina fina vänner <3
-Planerar resa. Men när? Nyår eller sportlov.
-Haft besök till Pelaren från Bryssel. Lite coolt!
-Massa jobb framför mig

Det är väl lite va som hänt.

Ska hoppa i duschen nu o gå å sova.

Förresten fick jag godkänt av ena min lärare! :D NAjs! Bara 3 kvar... När internet inte funkar som det ska så går det ju så trögt med dom.

Imorgon åker jag hem till finaste hästen, o sen ska jag umgås med Mariiiiia :) I like!

Puss o kram

Fyfy

Har snart inte uppdaterat på en hel vecka! :O Usch, skämmas borde man.

Puss o kram

Överlevde!

Hosch, överlevde blodproven. Usch va ja hatar nålar! Sen gjorde jag även ett EKG. Nu är det bara o vänta till måndag, då jag har telefontid med läkaren.
Sen var jag via mormor o morfar en sväng. For o handlade lite, o pratade.

Var till skolan sen o pratade med en av mina lärare. Vi diskuterade lite, o så fick jag uppgifter.

Nu är jag hemma. Försöker me lite skoluppgifter. Väntar på att mamma ska komma till stan, så ska vi ut o gå.

Puss o kram


-

Tog cykeln och cyklade till Daniel och vattnade blommorna. Som RASMUS skulle gjort igår -.- hmmm.. Dom levde iaf :p mestadels..
Var väldigt jobbigt o cykla :s Dels har jag ingen ork, och dels så ligger bromsarna på i uppförsbacke(!) :s fattar inte! Hoppas Brian kan kolla på min cykel också imorgon när han ska kolla på Rasmus.
Vattnade blommorna, hämtade skolpapper, och lånade två filmer av han.

Så nu ha ja bäddat ner mig i soffan med film, te med honung och kiwi. Det får bli mitt avslut på den här dagen. Imorgon är en ny dag! Nya möjligheter. Eller nått sånt va?
Känner bara att jag är så trött på allting! Vill bara bli klar i den här förbenade skolan, o få ett jobb så jag inte behöver oroa mig över ekonomin varenda dag. Vet ni hur stressande det är o veta att man har 8e på kontot och ska leva en månad på det? Högen med räkningar bara växer. O ja skojar inte när ja säger 8e. Sen ska hyran betalas, alla räkningar, försäkringar, el, telefon... Sen kanske man måste äta, ibland iaf. Bilen ska tankas...

Slut gnällt nu. Ville bara berätta hur det är med min ekonomi. Helt åt helvete rent ut sagt. Ursäkta språket. På fredag får jag ju lite studiestöd iaf. Eller inte så lite heller. För 3 månader!

Imorgon bitti ska jag till labben o ta alla blodprover.
Sen får vi se hur läget är..
Har mejlat med min lärare, och ska dit o prata lite imorgon.

Ska förresten skicka in en uppgift nu. Bra att ja kommerihåg det....

Puss o kram


Saknar dig världens finaste <3

Blodprov x100

Var till världens bästa läkare idag tror ja bestämt. Gillar henne starkt!
Iaf, så berättade jag om "mitt liv". Så skrev hon ner, fråga en massa, o ja fick en liten "aha", när jag såg hur många bollar jag har i luften hela tiden. Imorgon ska ja o ta en massa blodprover. Hon kryssa i hur många som helst! Kommer ju svimma! Husch. Vi ska se vad blodproven visar, o sen gå vidare.

Har inte gjort nånting idag. Ringde AMS, och JAG får STUDIESTÖD på FREDAG! :O Ja men hör och häpna! Gud va pengar det kommer rulla in! FÖr idag kom det nog inte mycket. Hälften gick direkt till lånet -.-

Kollar på resor varje dag. Just nu är resan långt borta :( Jag vill jag vill jag vill! Måste komma bort till värmen!

Funderar om ja sku ta o gå ut en sväng ikväll. Få lite frisk luft.

Puss o kram

Friskförklarad!

Gud va glad jag är! Axeln är friskförklarad nu! :D Erkki var jätte nöjd över resultatet, och av mitt tränande. "Bra jobbat, Jennifer" :D
Har inte fullrörlighet, men det gör inget. Det kommer med tiden. O sen har han spänt främre ledbandet så pass, att det ska va stramt vid endel rörelser. Jag får helt enkelt tänka en gång extra när det kommer till dom rörelserna.
Sen frågade han om jag skulle göra om operationen, om jag skulle ha problem med vänster axeln? Jag sa, absolut, helt klart! Det var verkligen värt det. Då log han stort :)
Ha nog aldrig sett han skratta så mycket som han gjorde idag. Kanske var för att jag hade mungiporna upp till öronen :p Iih är så glad! Nu är det bara o tuta o köra med allt. (Utom serveringsjobb) T.o.m boxercise får jag köra :D woho!

Nu ska ja bara vänta till klockan blir 13. Är lite nervös. Men läkaren ja ska träffa gillar jag nog. Iaf förra gången ja var dit. Tyckte hon va bra. O förra söndagen när ja va till Dan och spelade, så satt hon där :p hon är med o spelar nyckelharpa med oss. Hihi Åland är verkligen litet.

SKa se om ja sku få nå mataktigt i mig.

Puss o kram


Vad är felet?

Vågade mig sen ner på stan o hämta cykeln. Men när jag hade cyklat ca 100 m, så satte jag ner benen, och dom bara vek sig. Sen bara skakade dom :s så jäkla obehagligt. Fick leda cykeln bra långt innan jag kunde cykla vidare hem. Sen va jag helt kallsvettig när ja kom hem.
Sen ringde mamma, och hon kom efter mig. Så jag inte behövde va själv på natten. Va lite småyr hela kvällen.
Vi kollade tv, o sen gick ja o sova. Hade lite svårt o sova.
Sen ringde <3, o han hade det nog bra. Han kommer hem till helgen.

Steg upp halv 8 imorse o for med pappa in till stan. Är i lägenheten nu, o väntar på att klockan ska bli 10.10. Då ska jag till Medimar o Erkki, för slutkontroll för axeln :) Det ser jag framemot! Ha fyllt i ett papper där jag sagt hur axeln känns nu. Så ska bli roligt o se va han ha kommit fram till från det.

Sen klockan 13 ska jag till ÅHS för o kolla upp hur jag egentligen mår. Skulle inte förvåna mig om hon bara sjukskriver mig o säger att ja ska vila. Ja tror inte det är bara det... Jag vill inte vila. Känner mig inte trött så. Äh jag vet inte.
Jag åker ju ingenstans idag iaf.

Ska se om ja sku få i mig nått o äta eller dricka nu.

Puss o kram


-

Ha inte vågat gå ner på stan efter cykeln ännu. Mår fortfarande lite konstigt :s Yr, och ibland känns det som om vänster hand håller på å domnar bort.

Tänkte ju gymma idag. Hmm. O så är det ju zumba ikväll. Men det blir det inge av..

Puss o kram

Svimfärdig

Så jäkla asigt idag. Det svartnade för ögonen, blev helt svimfärdig, börja må illa och skaka, och blev helt kallsvettig. Det har hänt förut. Det är så jäkla asigt! :(
Kanske man skulle ta tag i sitt liv??
Tycker ändå jag har ätit och sovit ordentligt nu. Undrar om det är all stress. Vet inte...

Ska se om ja vågar gå ner till stan nu efter min cykel. Är fortfarande yr, och hjärtat slår i 340 :s

Puss o kram

-

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13926998.ab

alltså helt sjukt! man blir så arg o upprörd o läsa att sånt här verkligen händer. Såna borde inte få jobba med människor! som inte bryr sig

-



Förresten ha ja fått glasögonen nu :) Kanske kommer nån bild någon dag

Puss o kram

Inte tid o bli förkyld

Faktiskt! Så slut upp med det! Jäkla förkylning!

Jag hade klockan på ringning halv 1 idag. Så när den ringde, snoozade jag några gånger, o sen så stängde ja av o tänkte, bara vila lite o morna mig. Hmm... Sen vaknade jag halv 3. Ups.. Hur ska ja nu kunna sova ikväll? Är inte det minsta trött.
Ska kolla Beck nu. men vet inte om ja vågar kolla själv. Kommer inte kunna sova sen kanske. Buhu! Hoppas nån kommer o räddar mig sen?!

Daniel ha åkt till Finland o blir borta nästan en vecka <3.
 Ikväll ha ja o Rasmus vart hem till mamma o pappa på farsdagsmiddag. Sen kollade lite Twillight, o dregglat lite ;) mums!

Nu är jag hemma, kollar Beck, o svarar på lite mejl.
Ska koka lite te, o hoppas att ja inte blir mera förkyld!!

Puss o kram


Raggningsrepliker

Ja vettni, man får nog höra allt när man jobbar på en krog :p håhå ibland är det riktigt bra raggningsrepliker, o ibland så börjar man nog undra... Håhå tur att man blir underhållen ;)
Va helt okej på jobbet inatt. Var lite trött bara.
Dagens har spenderats med Rasmus. Vi va o fixa farsdagspresent, o sen på polisauktion. Missade Markoolio :( Sen kom Hanna hit :) Mys!
Hann med en powernap också.
Jobbade 20.30-04 på arken.
Nu ska ja snabbt i duschen, om ja orkar, o sen soooova.
Puss o kram

Jobba

Var helt okej på jobbet igår! Rätt lugnt. Men tydligen bättre än Kino! :) Var fasiken är alla människor?? Det var tydligen dött överallt.

Somna som en stock när ja kom hem sen.

Imorse vakna ja tidigt, pga herrn breve mig -.- men somna snabbt om sen. Sov till typ halv 12. Skönt! Låg o drog mig sen ett tag i sängen! :)

Nu ska ja på polisauktion, o sen ska ja träffa Hanna! :) Kanske jag hinner se Markoolio också ;) Raow!

Kanske blir en sväng till gymmet, vi får se.

Jobb sen 20.30-ca 04

Puss o kram

dålig

NU ÄR JAG FRUKTANSVÄRT DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA. MEN INTERNET BARA KÄPPAR. IDAG HA JA RIDIT VÄRLDENS FINASTE  CHEROKEE. HAN VA HELT UNDERBAR IDAG! <3 SEN HAR JAG TRÄFFAT MIN FAVORIT HANNA :) <3 SPELAT FIOLLEKTION 17-19.30. SEN VA DET MENINGEN ATT JA  SKULLE VART MED KLASSEN TILL IDA, MEN JAG MÅSTE JOBBA :( JA HATAR NÄR DET BLIR SÅ. NÄR JA VERKLIGEN PLANERAT NÅGOT, O SÅ BLIR DET INTE. JAG HADE SÅ SETT FRAMEMOT DEN HÄR KVÄLLEN. MEN KLART MAN STÄLLER UPP. PLUS ATT JAG VERKLIGEN BEHÖVER PENGARNA.. SNART SKA JA GÅ TILL JOBBET.  PUSS O KRAM

Ta mig tillbaka till värmen! <3










Inget internet eller telefon

Känner mig helt hjälplös. Ha inte haft internet eller telefon. Nu har jag min telefon öppnad igen, men inget internet. Sitter hos Rasmus nu. Väntar på att han skakomma o hjälpa mig med Ipoden, eftersom jag är så oteknisk.

Men jag har ingen lust o blogga faktiskt. Det kommer bara gnäll ändå :p Nänå, inte bara. Men är rätt mycket nu som stressar mig.

Puss o kram

Redan slut på helgen

Vart tog helgen vägen ?? Hallå?

Men vet ni? Det är bara en vecka kvar i skolan! :D Sen går vi ut på praktik! Fan va skönt! Slippa skolan tills januari. Sen är det bara 2-2½ månad o sen går vi på nästa praktik. Den jag absolut inte vill gå på.... Men det får väl gå. Sen får vi sommarlov i april nångång. Så skönt! Sen är grundstudierna slut. Sen är det bara ett år kvar, o då hade jag tänkt välja barn och unga. För jag känner att det är mitt! :)

Igår gick det bra på jobbet. Satt i insläppet igen. Var en helt bra kväll!

Vaknade för tidigt idag. Är jätte trött. O det första jag får höra från alla håll är nojjs. Hade tror ja 5 mess när ja vaknade. Bra morgon! Jo, hej underbara morgonhumör. O förkylningen sitter fortfarande i kroppen :s

Ska åka hem till mamma o pappa nu. Där släkten är.
Sen ikväll ska ja spela fiol hos Dan.

Puss o kram

Helg

Igår då...
Vaknade kl 9, åt en banan, vaknade lite till, sen åkte jag o hämtade Rasmus och vi drog till Avancia. Blev impad att han faktiskt kom med! :) Körde närmare en timme. Skönt!
Sen åkte jag ner på stan och gjorde stan med Marielle och Jim. Trevligt värre! Sen åt vi den äckligaste "schnitzeln" på länge! HUr stavar man det.... Hmm.. Skit samma.. Råka köpa en väst, för 9(!) euro, och ett par gråa jeans för 6e!!  VIlka fynd! :D Najs!

Sen åkte jag till Bjärström, fixade stallet, o sen åkte jag ut med finaste Cherokee. O den jäkeln va på sånt därnt konstigt vanligt humör :p Allt va läskigt. Så han tvärnitade en gång när vi galopperade på en grusväg. Jäkla skithäst :p haha Men jag satt kvar! Sen bytte han galopp som om han aldrig gjort annat. Knashäst... Men världens finaste <3 Ha jag sagt att han är mitt allt, och jag älskar han mest av allt i hela världen? Så är det iaf <3

Efter det åkte jag till stan igen, fixade mig, åkte efter Marielle och Jim, o färgade melles hår. Plockade upp Emilia och Daniel på vägen. O åkte till Julia och Victor. Jätte gott bjöd hon på, och det var en riktigt trevlig kväll med jätte trevligt folk! O Petra och Susanne var också där, som jag inte träffat på väldigt länge. SKitroligt! :) Mycket gott o äta o dricka! Sen drog vi till stan o så vart det Arken. Det va väl lite blandade känslor där. Men det är väl som det ska va. Jag tar ingen skit mera av dig.

Imorse vaknade jag med en jäkla huvudvärk! Trodde huvudet skulle sprängas. Tyckte inte alls ja drack så mycket? :s Tycker jag va rätt städad och lugn. Blev lite dyster där på slutet bara. Tankarna bara for runt, och jag blev bara nere. Blä..

Idag ha ja varit o ätit med Sanna o pratat strunt :) Trevligt!

Ha övat lite fiol, pratat med Daniel, och vilat.

Ska småningon på jobb till arken. Börjar 20.30. Sen slutar jag väl allt mellan 03.30-04.30. Ska nog bli skoj o jobba :) Ska sitta i insläppet igen. Där trivs jag bra! :)

IDag fyller världens bästa pappa år! Grattis! <3 Imorgon ska ja dit på kaffe, och tårta, hoppas jag! ;)
Sen blir det fiol hos Dan på kvällen.

Måste hoppa i duschen nu, o sen fixa mig. Öva lite fiol om ja orkar.

Ha en bra kväll alla!

Puss o kram


Va gör jag vaken?

Kl 9 på min lediga dag??! :O Iofs så gick jag under täcket kl 22 igår. För jag mådde så sjukt äckligt illa. Helt sjukt! Trodde flera gånger det skulle komma upp, förlåt alla känsliga.. Skitasigt! Trodde ja skulle få magsjuka. Men låg o tänkte att jag har inte tid med det! :p Så somnade jag sen till slut.

O så vaknade jag 9 imorse! :O VArt är världen på väg? O pigg o utvilad är jag. Sjukt hungrig bara. O det är också väldigt ovanligt. Jag är aldrig jätte hungrig på morgnarna. Hmm.

Ska småningom dra till gymmet med bror min. Hör o häpna! Ja man ska inte hurra förrens jag verkligen ser han på gymmet. Kan fara o hämta han bara han kommer me! Jäkla latmask :p Igår skulle han vart med, men han fick "andra planer"... -.-
Var till gymmet igår med Emilia. Körde rätt hårt. Känns inte så mycket idag. FAST jag råkade ta lite mer vikter... EHm.. Ups. Men det är ju så lätt! Tänkte ta död på armarna och magen idag ordentligt ;) Sen ska benen på sig en liten omgång också. Men dom behöver jag ha ikväll och imorgon :p

Var förresten o testade på BodyJam här om dagen. O det va verkligen inget för mig. Jag hängde med bra, men det va skittråkigt! :s Inga roliga steg, ingen bra musik... Nätack! Visst blev man svettig, men nä. INge kul. Då vet jag det :)

Sen halv 12 ska jag träffa Marielle :) Yey!
Sen ska jag åka till Bjärström o rida efter det. Äta något lite, öva lite fiol om jag hinner, o sen åker jag till Julia ikväll, med massa underbara människor, som jag inte träffat på jätte länge!!! <3 Bla Julia och Marielle. Minns inte ens sist jag träffade dom. Skäms! Ska bli bättre.

Imorgon då. Ska jobba från 20.30 iaf. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Skoluppgifter?....

Puss o kram



Ibland skulle jag bara vilja dra tillbaka klockan lite, och få uppleva allt igen

Dum dummare Jennifer

Trodde jag hade sovmorgon när jag vaknade imorse... Tusan... Så var ju förstås inte fallet. Befann mig 8.05 i skolan, ups... Men ja råka vakna lite senare än det va tänkt. Har en tendens o stiga upp lite sent.
Idag ha varit en helt okej dag i skolan. Vi har haft mycket praktiskt. Förflyttningar har vi tränat på. Rätt kul! Sen ha vi skrattat sjukt mycket idag! Märks att det börjar bli helg ;) hihi underbar klass! 
Har träffat våra handledare idag också. Blir nog bra det där. Men inte det jag önskade.. Men det kommer nog bli bra ändå :)

Ikvälll blir det gymmet med Emilia och Rasmus. Sku villa åka o simma också. O zumba. Hmm.. Hur ska jag hinna med allt det då... Sen ska jag göra lite skoluppgifter också. Och tvätta. O försöka städa lite.

Imorgon är vi lediga! :D

Puss o kram

Avslutning på kvällen

Tjejen ställde sin cykel intill en husvägg. Den välte. En kille som sett det hela log o sa:-Den svimmade visst...
Tjejen svarade:-Det hade du oxå gjort efter två timmar mellan mina ben..;)

Smutsgris

Det är Grållan det! Hon va mer svart än vit/grå.
Vi var ut på en mysig barbackatur i skogen :) Travade och galopperade också. Hon va väldigt pigg o glad. Det smittade av sig lite (:
Men sen blir jag påmind av allt igen, och hjärnan går på högvarv...

Ska fortsätta med mina jäkla noter nu.

Puss o kram


-

VArit ut med min unghäst, som blir 20 om två månader :p Håhå min tönt <3
Ska småningom åka till Grållan o ta ut henne en sväng :)

Ha diskat o rett upp i köket här hos mamma o pappa. Ringt Wickströms, och varit ut med Acke gulle.

När ja vart till Grållan ska ja börja reda upp med noterna igen, o sen ta ut Acke på en promenad.

Ikväll ska jag träna. Har lite ont i kroppen. Hmm.
Måste messa ÅSe också! Den 15e ska jag på slutkontroll till Erkki. Sen ska jag va friskförklarad :)

Humöret går ännu i vågor. Beror nog på allt som stressar runt mig. Och sen är ju vädret bara grått och tråkigt. Måste verkligen åka bort i vinter en vecka! Helst en månad...

Puss o kram



Tänk att jag sett ut så där...
Där va man liten o hade inga så stora bekymmer ännu...

Mannen i mitt liv

For o löshoppade med finaste Cherokee och Lisa. Dom va jätte duktiga! Eller ja, Lisa hade väl sina egna "regler" först... Men sen jäklar! Lisa hoppade i slutet 85 cm, och Cherokee 1,10. Så duktiga! Sen körde jag lite eget med Cherokee, o han va jätte duktig! Mestadels :) Jag blir bara mer o mer förälskad i den där hästen. Han är mannen i mitt liv! <3 Gud va jag älskar han!
Emilia kom dit o kollade och hjälpte till också :)

Nu ikväll har jag spelat lite fiol, som jag även gjorde innan vi for till ridhuset. Sen har jag börjat reda upp alla mina noter. O det är inte bara en eller två. Är bra några hundra! Sjukt sjukt mycket noter! Jag fattar inte var alla kommer ifrån. O att ja spelat alla dom.
Har ont i ryggen o rumpan nu, efter jag suttit på hårda golvet nån timme. Höll på nån timme, men ha inte ens kommit...ja ja vet inte. Har massor massor kvar!! Ska ju försöka sortera dom på något vis.

Ska hoppa i duschen nu, o sen lägga mig med Mikael. Hehe det är alltså boken vi läser ;)

Imorgon är jag ledig. Så då ska ja fortsätta med mina noter, och sen fara ut med Cherokee, och Grållan :)

Puss o kram



En gammal bild på världens finaste kille <3

Skärpning

Tycker det varit lite mycket negativt i den här bloggen nu på senaste tiden. Borde nog rycka upp mig o skärpa mig.

Sovmorgon hade jag idag. Lyx! Och behövligt! Igår trodde ja klockan var minst 12, men den va bara halv 10, och jag höll på å slocknade.
Hade lång skoldag, tandläkare, tandvärk=huvudvärk.
Tänk va zumba, gym, och världens finaste häst kan göra <3

Imorgon är vi lediga från skolan. Skönt! Men ska läsa ut en bok, och göra bokrecension. Tror jag blir i Bström inatt, o sen far ja o rider imorgon. Kanske tar både Ch och Grållan :) Sen blir det gym imorgon också.

Ska åka till Bström nu. Ska ta fiolen med mig, öva, reda upp noter, och sen åka till ridhuset med finaste Cherokee och Lisa <3 Ska löshoppa ikväll! :D Jätte längesen vi gjorde det. Ska se om ja får kameran med mig. Dåligt ljus där inne så brukar inte bli så bra bilder dock.

Fått veta att jag får jobba på lördag också! :) Vet inte ännu med fredag. Annars tänker jag nog va lite onykter på fredag ;)

Ska försöka rycka upp mig lite nu.
O skitväder är det också!!
Sorry...

Puss o kram


RSS 2.0