Fredag

Fredag redan! 
Jag har ju varit borta från jobbet 2 dar den här veckan. Men den har ändå gått fort.
 
Imorgon ska vi med jobbet på Birka kryssning. Så jag hoppas jag är i ordentligt skick :)
Känner mig mycket bättre idag! Har inte lika ont, och ingen feber. Skönt!
 
Va ska jag göra idag då? Ingen aning... Trött på o se dom här vita väggarna i lägenheten...O ingenting kommer det på tvn. Tråkigt!!!
 
Inget mera nytt idag!
 
Puss o kram

Budapest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budapest

 
 
Vårt hotell
 
 
 
Donau
 
 

Sjuk, igen...

Jag är sjuk igen... Börjar bli trött på allt skit man får. Nu är det magont, feber och illamående. Var till sjukan i förrgår och igår o tog prover o fick träffa en läkare. Proverna visade inget. Hade så ont när hon tryckte på en punkt att ja hade kunnat flyga ur stolen. Hem o äta burana. 
Fick feber igår kväll, och illamående. Ringde dit imorse, fortsätt är burana och panadol, och drick salt/socker vatten. Happ! Tydligen inte så viktigt o se vad som gör så fruktansvärt ont i magen.
Har återbesök på tisdag, får väl lov o klara mig till dess då. 
Underbara hälsocentralen..............
 
Så idag ligger jag hemma och tycker synd om mig själv. Har just på 37 grader nu. Mår fortf illa och har ont i magen. TJoho....
 
Häromdagen va jag duktig och bakade bröd. Som blev riktigt gott :)
 
Var på bootcamp pass i måndags också. TUNGT!! Men roligt :) Hade sand precis överallt efter det passet. Precis innan passet började jag få känningar i magen. När vi skulle köra dom sista sit ups, så kom jag knappt upp för att jag hade så ont!! Trodde först det va blindtarmen. Men nä. 
 
Igår va jag, Andy och Jade till Park med mormor och morfar och åt. Trevligt!
 
Kanske man skulle masa sig upp o försöka äta lite frukost. Och dricka mitt salt/socker vatten. Usch...
 
Varför är man inte rik.... Finns så mycket jag vill köpa till lägenheten. Eller ja, ja vill ju ha hus. Trivs inte i lägenhet. Sen vill jag ut o resa. Skulle bra kunna va borta ett tag härirån. 
Det är mycket man vill i min ålder...
 
Puss o kram
 

Bootcamp och sång

Medans jag var i Budapest, ringde mamma och anmälde mig till Avancias bootcamp. Både ridlärar Mia och Miia P hade anmält sig, så vafan... Jag måste väl också då :p HELT totalt otränad!
6 veckor, 3 ggr i veckan. Fredagar (min lediga dag) 06.15 på morgonen!!
 
Första passet var i måndags. Det var fystest. 
Först jogga från avancia till WHA.
Under en minut skulle vi göra sit ups, en minut armhävningar, en minut rygglyft, och en minut ben...black out vad det heter... Vi skulle göra så många som möjligt. Sen ska vi se efter 6 veckor hur mycket vi har förbättrat oss. Sen springa 4 varv runt WHA. Ja trodde jag skulle dö efter 1,6 km... Sprang alldeles för snabbt... 
Sen jogga tillbaka till Avancia.
Hade sån fruktansvärd träningsvärk på tisdagen och onsdagen. Eller jag har det ännu :p
 
I onsdags var andra passet. Hade sån träningsvärk, att jag inte kunde gå i trappor ordentligt, inte ta mig upp och ner på huk, och ta mig upp från soffa och toastol utan o ta i mig. Men med tiden så gick det bättre o springa. Vi kravla i leran, hoppa hit o dit, upp o ner.... TUNGT!!! MEN, jag gjorde det :)
 
Imorse var 3e passet. Jag vågade inte va med, för hela dagen igår hade jag stegring. Hade 37,6 på morgonen, och kände mig dåsig hela dagen. Varmt, kallt, varmt kallt. Så hellre vila idag, än o bli borta hela nästa vecka. 
På måndag är jag fit for fight igen! :)
 
Igår då. Var det dags för min första sångkonsert! Först bytte jag jobbtid, så jag fick stängning. Vi skulle samlas på Önningebymuseet 18.15. Jag jobbar ju ute i Saltvik, så det tar sin tid o ta sig till stan. 17.15 kom jag därifrån. Måttligt glad... Panik in till stan, slänga i sig mat, klä om o fixa mig snabbt. Hjärtat i halsgropen, och ändå var jag lite sen. O stegring till på det. Bra uppvärmning.
Vi sjöng upp, och körde dom gemensamma låtarna. 
Vi tjejer sjöng utan dina andetag. Jag spelade fiol sen på killarnas låt Rör vid min själv. Det kom vi på lite för 7 igår kväll :p Sen sjöng jag Aldrig ska jag sluta älska dig. Jag var nervös!! Men nöjd efteråt :) 
Sen sjöng jag Jar of hearts. DEN har jag kämpat med! Jag är jätte nöjd!! Sista höga tonen, kunde vart bättre, äh, den va inte helt åt skogen :) 
Sen spelade jag på Miinas låt. Som var jätte vacker!
 
Aldrig trodde jag väl att jag skulle vara med på något sådant! Jag som knappt vågade ta en ton för 1,5 år sen! Jag är stolt och nöjd! Och fortsätta sjunga kommer jag göra :)
 
Puss o kram

Budapest

Förra helgen gjorde jag och Andy en resa till Budapest. Den va helt perfekt! :) Vilken underbart vacker stad! Vi bodde på ett femstjärnigt hotell. Vi visste att det var lite lyxigt, men när vi kom dit, så va det visst ännu lyxigare än vad vi hade förväntat oss :p Vi hade tydligen tagit nå finare rum. Privat in-ut checkning, egen receptionist, och egen frukostsal. Och ett stort och fint rum!! Stoor dusch, OCH badkar. På dagarna städade dom som vanligt, och sen mot kvällen, kom dom och bäddade upp ;) 
Eget spa hade dom. En pool, bubbelpooler, och flera olika bastun. Mys!
Otroligt trevlig och serviceminded personal. Artiga och alltid ett leende. Rekommenderar Corinthia hotel! Va tydligen Budapest populäraste.
 
Vi åkte runt med hop on hop off buss. Det va väldigt bra! For runt och kollade, fotade, shoppade, åt... Vi shoppade 8 par skor! Hehe 3 par åt mig, 2 par åt Wilma, 1 par åt Natti, 1 par åt Jade, och 1 par åt Andy. Andra tjejer shoppar massa högklackat, men jag shoppade converse ;) Köpte likadana åt mig, Wilma och Natti. Sen såg vi att dom kommit hit till Åland också. Vi köpte dom för hälften billigare ;) 
 
Vi var på zoo, besökte Europas största shoppingcenter med 600 butiker, vi var till terrormuseet, bla. Blev lurad av en väldigt trevlig och kunnig taxichaufför. Det var en intressant taxitur iaf :p
 
Älskling hade hand om kartor, och jag hade hand om tiden. Han är inte duktig på att ha koll på tiden, och jag har noll lokalsinne :p
 
Att flyget gick hem 06.05 va ingen höjdare. Men det gick!
 
Orkar inte skriva allt vi gjorde. Dagarna bara flög förbi!
 
När vi kom hem gick inte bilen o öppna med "blipblip" grejen :p efter mycket om och men lyckades Andy få upp den på nå vänster. Ja, då va bilen stendöd! Fanns ingen ström i den. Där stod vi, på Skavsta parkering, 08.30. Heeelt tomt på folk. Fick inte upp flera bildörrar. 
Lyckades sen haffa två jätte snälla karlar. Vi knuffade bilen, och sen fick vi ström. Dom sa, att dom tyckte väl att vi va ålänningar, det såg dom på leendet! :) 
Bilen startade, och vi skulle köra ut. Satte in bankkortet, ej accepterat. Vafan!! Nä, då kom vi inte ut från parkeringen heller! Fick sen prata med nån, och vi fick köra till flygplatsen och gå in o betala. SEN va vi påväg. Va nog inte meningen att vi skulle komma hem! :)
 
Det var en underbar resa. Innan man kommit hem, ville vi åka på nytt. Så nu är det bara o spara till nästa resa. Vi kommer åka till Budapest igen, för vi hann inte se allt. Det är för kort för o göra det på en weekend. Finns såå mycket o se!
Får se vart nästa resa går :) Och hoppas det är snart!
 
Jag älskar dig, Andrew <3
 

April

Herregud det är redan april! Vart har tiden tagit vägen??
Det är april, det är massa snö kvar, och det är iskallt. När ska det bli vår? I maj? Sommarn kommer väl i augusti/september då kanske?
 
Hela den här veckan har Natti varit här. Och Jade. Ikväll ska vi fara hem med Natti. Sen blir vi i Sverige inatt, och åker hem sen imorgon med 15 båten. Imorrn blir det en sväng till Ikea :) Yey!
 
Igår va jag o Jade ut o red. Va ut på en längre tur. Apan gick så fint! Tills hon fick ett sånt ryck igen, och gjorde världens bocksprång! Tur att hon gör det rakt upp, så man landar i sadeln igen. Och inte som Basil gjorde o vred sig, så det fanns inte en chans att man höll sig på :p
Sen åkte Jade i backen! Det va rätt sött :p Det va lite mycket snö så Lisa gick igenom, o Jade åkte fram sittandes på halsen, o sen dimpa hon i snön. Ingen skada skedd! Såg lite roligt ut :)
 
Jobbet då. Ja där går det väl som vanligt :) Har varit en kort, men intensiv vecka. Varit rätt trött i huvvet :p
 
I torsdags hade jag en 3 timmar lång sånglektion. Först en egen lektion med Åsa, sen en timme med tjejerna som ska vara med på konserten, och sen en egen igen. Gick riktigt bra! :) Är så roligt o sjunga! Men snart är det sista lektionen :( Sen börjar det först i september. Va ska man göra fram till dess då?? 
 
Nästa vecka har jag en kort arbetsvecka igen. Varför? Ja det berättar jag först på onsdag eller torsdag ;)
 
Nu ska ja fortsätta leka hemmafru, och fixa lunch åt älsklingen som kommer hem från jobb om...10-15 min :) <3 
 
Puss o kram
 

RSS 2.0