-

 Här va det längesen man va....
 
Ha inte ens skrivit om Thailand. Det kanske jag skulle kunna göra någon dag jo. 
Nästa vecka åker jag till Belgrad med fiolen. Ska bli skönt o komma bort igen. Det man längtar efter är när man ska få åka bort igen. Spara pengar så jag får åka. Så tänker jag hela tiden. Borde man kanske flytta? Jeo. Och jag borde passa på nu. Jag är ju ung, och har hela livet framför mig. 
 
Idag har jag varit fiollärare. Gick bra! Är dock väldigt trött. Ovanligt.. Jag är alltid trött nu. Är redo för sängen vid 9 på kvällarna. Men har hållit mig vaken till 10. Usch. O vaknar vid 6-7 på morgnarna. 
Vi spelade igenom låtarna vi ska spela i Belgrad. Och det kommer nog bli bra :)
Vi ska alltså dit och träffa en orkester som vi ska spela tillsammans med. Öva och sen göra en konsert.
 
Så det blir jobb månd-onsd för min del. Skönt med kort vecka när man jobbat 6 dar den här veckan. Det känns. Jag tycker om mitt jobb, båda jobben, men ibland behöver man ledigt också. Det tar på o jobba med barn, fast jag älskar det! 
 
Känner mig som värsta gnällkärringen. Men just nu känns allt lite tungt. Jag vet inte vad det är. Vårkänslor. 
Jag skulle vilja ha lite egen tid. Ensam hemma en hel dag. Från morgon till kväll. O bara göra det som faller mig in. Jag bestämmer. Jag har varit ensam idag, men jag har ju varit på jobb. Men en sån dag saknar jag. Där jag inte behöver passa upp på nån, känna att jag måste vara alla till lags, inga måsten. 
Medan Andy är helt tvärtom. Iofs ha han ju varit hemma några veckor nu, så det är väl inte så konstigt. 
Nå, det börjar väl kännas bättre när det blir ljust nu, och lite varmare.
 
Jag har börjat rida en häst lite nu och då också. En stor kamel! Men det är roligt, och jag tycker om han :) Fast jag ser ut som en myra.
 
Nu ska jag ta en promenad. Det va längesen! Julia försöker peppa med mig på fotbollsträningarna så måste väl börja röra på mig. Mitt nya liv skulle ju börja efter Thailand....hmm...vad hände....Ingenting....
Skulle vilja börja gymma igen också. Men ja vet inte vart inspirationen har tagit vägen...
 
 
 
 
 

RSS 2.0