Snart bär det av

Idag skulle jag ha varit och jobbat på dagiset här istan. Kom dit, o så såg vi att vi har så några barn, så jag sa att det gjorde inget om dom vill skicka hem mig. Ser inte så bra ut om man är många personal på plats, dessutom inringd vikarie, o lite barn. Jag har ändå skoluppgifter att göra. Och packa. Så för mig gjorde det inget. Visst missa jag lite pengar där, men just nu är mina skoluppgifter prio 1! Jag MÅSTE bli klar innan jag åker!!
Jag fick nyss veta att jag är godkänd i den förra uppgiften! :D YES!
 
Jag har även börjat packa lite. Vi ska inte ha med oss nå mycket kläder, för det har vi tänkt köpa där. MASSOR! ;) 
Imorgon måste jag ha precis allt packat. För på onsdag åker vi :) Jag jobbar till kl 14, och sen hade vi tänkt ta Grace, som går halv 3....Det blir speed på då!
 
Skulle vart på fiol ikväll, men måste bli hemma och få uppgifterna klara och packningen. Håhå. Va skönt det ska bli med semester! Bara jag och mannen :) <3 
 
Igår städade vi hela lägenheten. Så nu är det fint och rent tills man kommer hem. Ska byta sängkläder imorgon också bara. Tömma kylen och soporna.
 
Var via o gav hästarna mat, och for då via mitt dagis och sa hej och hejdå. Jag saknar nog dom rätt mycket faktiskt! Ska bli skönt o komma tillbaka dit sen efter resan. Då blir jag där sen :) Hur länge vet jag inte... Det återstår o se :) iaf över sommaren. 
 
Vad har jag annars o berätta då? Jag håller på å stickar för fullt. Snart är ena sockan klar! Jag måste säga att jag är lite imponerad över mig själv. Snygg socka, och inga hål. Bättre än mammas första socka ;) Ska väl inte säga så mycket ännu, jag har ju en kvar....
 
Imorgon ska jag jobba på dagiset här i stan 8-16, sen blir det och färdigställa allt. Uppgifterna, och packningen. Jag har sån resfeber så jag kan inte riktigt koncentrera mig :p usch!
 
Nu måste jag skriva lite till, sen fara efter mannen, och sen laga middag. Sen fortsätta med skolan....
 
 

Äntligen frisk!

Peppar peppar! Har hållit mig frisk nu snart en vecka. Typ. Förkylningen har också gett med sig. Äntligen!

Förra veckan jobbade jag på dagiset här i stan. Bytte avdelning till den äldre. Det gick bra o det va kul :)
I lördags var jag och höll fiollektioner. Inte så lätt när man inte vet hur alla ligger till, men det gick bra. Bara komma in i det, så går det nog bra sen :) Nu är jag ju borta dom två inkommande helgerna det är lektioner. Så det blir rätt långt uppehåll för mig. Även med sången. Men jag får ta igen allt sen när jag kommer hem.
 
Det är bara 9 dagar kvar till Thailand nu! Herregud va tiden har gått fort! Jag är ledig idag och imorgon (skööönt!), sen jobbar jag i saltvik (andra sidan) onsd-torsd, och sen ledig på fredag igen. Mina lediga dagar så måste jag PLUGGA! Jag som skulle göra klart och försöka ligga lite före nu när jag ha varit "arbetslös". Hmm, jag ligger snart efter!! Har haft så mycket jobb. Sång, fiol, sjuk.... Nå nu har jag åtm 3 dagar som jag kan köra hårt. 
 
Nästa vecka är jag bokad till det här dagiset i stan igen. Månd, tisd och onsd. Sen på onsdag åker vi till Swe med sista båten :D ahh! Det är nära nu!
Måste säga att jag saknar "mitt" dagis lite faktiskt. Hoppas jag sku hinna dit innan jag åker iväg :)
 
Jade är här även den här veckan, så måste försöka hitta på något med henne också nu när hon har sportlov. Vi både har suttit framför skärmarna hela morgonen så dags o göra något annat! 
Min akupunktör ringde nyss, och jag ska dit nu idag. Eksemen ser hemska ut, och allt är nästan tillbaka! :( Jag hoppas det kommer hjälpa, för jag håller på å kliar ihjäl mig.
 
Sen ikväll ska jag o spela med Spelevinkarna. Kul! :)
 
Igår stod jag kl 9 på morgonen och kockade lunch åt min kära mor och Sussi. Och imorse kockade jag åt min kära sambo som var på jobb. Snäll och duktig känner jag mig ;) + i kanten!
 
Nu tror jag vi ska åka o handla. Sen måste jag börja med skoluppgifterna!
 
 
 
 

Butter

Nu har jag nog en down period. Vet inte varför jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Har inte lust med nånting och är bara så less på allting. Alla sjukdomar hit o dit har lite nog tagit kol på mig tror jag.
inget är kul, o jag har ingen energi annat än till nästan en full arbetsdag. Försöka göra nått åt det? Det är inte så lätt när man inte har nå krafter kvar. Ingen energi kvar.
det är ganska exakt två veckor kvar tills vi åker till Thailand. herregud va skönt det ska bli! Bort från den här kobben.
 
så, nu ha jag varit neggo. Nått positivt då? hmm... Jag ha blivit frågad om mera jobb. Dock måsta jag säga nej, för då är jag i Thailand. 
Igår hade vi genrep till sångkonserten. en låt gick bra, o en gick helt åt skogen! En "fiollåt" gick bra, o en lite mindre bra. Har sånglektion ikväll, så ikväll hoppas jag allt sitter. För imorgon är det konsert.
 
hästarna som mamma o Wilma va o kollade på så blev det inget av. fina va dom, men nä.
 
ha inte ridit på väldigt länge så hoppas jag kan åka nu nån dag. Brunt står som sällskap till apan nu.

magsjuka

Det är 3e gången på mindre än en månad nu jag har fått magsjuka. O varför just igår??! Trodde först det va nått ja ätit men jennifer o en till från samma avdelning på jobbet har också fått :/ 
Jag som skulle med mamma, wilma och rasmus till swe idag för o kolla på hästar! Så igår va ja så ledsen o frustrerad att det måste komma just nu :( ja ville ju me! Men dom filmar o fotar o jag får rapporter.  
 
Varför är det alltid jag som blir sjuk?  Måste ha fruktansvärt dåligt immunförsvar. Tycker man skulle bli rätt härdad när man jobbar på dagis.  Tydligen inte... 
 
Ligger i sängen nu o har ont i kroppen. Väntar på att min älskade ska komma hem <3
 
Väntar med spänning på att dom ska ringa o rapportera från sverige om den andra hästen!

RSS 2.0