Vad har hänt

Tjaa.. Inte så mycket skulle jag väl påstå. Kan inte sova på nätterna, var ut en sväng igår, först mat med Kaisa och Maria, och sen for jag och Maria vidare. Trevligt! ;)
Idag ha både Cherokee och Rocky varit tokiga. Cherokee stod bara på två ben när Wilma skulle försöka gå några steg, och Rocky bara bockade när jag for ut o red :p Speciellt i galoppen, håhå! Har alltså fixat allt åt Rocky idag+motionen, och fixat stallet hemma, och kollade hur Ch var. Han är inte helt 100. Så vi har inte ridit nu :/ Jäkla skit! Blir så trött när dom inte ska få va helt friska. 
Han blir förretsen 20 år på söndag :) Världens finaste kille! <3
Nu är jag hemma, väntar på att Maria ska sluta, och sen blir det gymmet. Är inte så taggad. Helt färdig. Sov mellan 12 och 2 idag. Kan man inte sova på nätterna, så till slut sover jag på dagarna istället. Tur att jag inte ska upp så jätte tidigt imorgon.
Men gissa vem som är HELT ledig imorgon då?! :D:D Woho! Kanske man drar en riktiger en, och hälsar på Sten ;) hehe sen jobbar jag nyårsafton.
Vi får sii :) Kommer över lite folk imorgon iaf :) Trevligt!
Nu ska ja ta o få nå mat i mig, och sen tror jag ja tar en promenad i väntan på att Maria slutar.
Puss o kram

john-blund!

FÖRBANNADE JOHN-BLUND!!! KOM HIT NU! BLIR LITE TRÖTT PÅ DET HÄR NU...

Långpromenad

Var en sväng till gymmet. Skönt! Sen va jag ut på nästan 1½ timmes promenad. Ännu skönare! Skönt med frisk luft. Nästan lite väl frisk luft :p Blåste rätt bra!
Imorgon är det praktik 8-17. Låååång dag -.- Menmen.. Det måste bli gjort. Måste få den här terminen klar iaf. Sen får vi se..
Hörrni nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det lite mys innan jag har date med John-Blund!
Puss o kram

Drömmar

Inatt drömde jag nå helt konstigt. Fatta ingenting.

Först att kantorn mejlar mig på FB att jag ska komma ihåg Mini-mässan jag ska vara med på imorgon. Eh att vadå? Och det stod att det var från Osto osto. Och det heter han verkligen inte :p
Sen att vi for till Egypten, och det va STORM där! Regna och va svinkallt!

Blubb

Igår hade vi ju konsert. Hela dagen gick åt skogen! GIck riktigt skit när jag övade, och hela dagen kändes bara blä. Kunde inte äta, för att jag var för trött. O då blev ju humöret där efter. Lät falskt, ja missade massor, och det lät bara hemskt tyckte jag.
Men sen jäklar när det var dags. Gick skitbra! Är supernöjd! :) Plötsligt händer det! Och mycket publik fick vi också, kul! ALla var superduktiga! Riktigt fin konsert :)

Efter konserten plockade jag upp Maria, och vi for till stan. For via Dinos och satt där en stund.
Sen blev det myys (:

Imorse steg ja visst upp lite sent. Men det va skönt o få vila ut. Ha varit ledig idag :) Ha inte gjort så mycket. Jag och Maria har fixat lite :) hihi tycker hennes mamma är lite frän ;)

Snart ska jag dra mig till gymmet. Beach 2012 eller va va det? Nej, 2015 var det ju! ;) lääänge till dess! hehe

Sen får vi se va kvällen har att erbjuda ;)

Puss o kram


Julens tid är här

Har dock ingen julkänsla, tråkigt...
Julafton var mysigt. Blev lite annorlunda julafton för oss. Men det gick bra dt me. Alla var samlade, och var friska. Så bra som man kan iaf. Tidig middag, och tidigt öppnade klappar. Men det gick bra det me :)
Vet inte om jag tänker skriva vad jag fick i julklapp. Kanske gör det en annan dag.
Sen for jag och min favorit Andreas i vår julkyrka. Så mysigt! Sen vår årliga runda ;) Fasiken va jag saknat han!
Hemma just efter 1, och sov sen som en stock.
Igår tog jag, mamma, pappa, Wilma, Basil och Lisa en långpromenad. Riktigt skönt! Åt lite julmat, och sen åkte jag o Rasmus till stan. Plockade upp Maria. JUst det, tog ett vaaarmt bad innan vi åkte till stan. Så skönt :)
Städade lite när ja kom till stan, och sen blev det myyys ;)
Sen blev det jobb 20-05. En riktig skitkväll... Det var ju bra med folk, och vi sålde slut alla biljetter. Menmen... Blir väl bättre nästa gång.
Snart ska jag åka till Finströms kyrka. Ska öva inför konserten ikväll. Har konsert i Finströms kyrka kl 19. Vi i södra Finströms spelmanslag. Känner mig inte riktigt på G. Än. Men blir väl förhoppningsvis :)
Sen ikväll tänker jag inte göra mycket. Kanske blir bara mys och ta det lugnt. Skulle borda träna. Men känner att jag har ont i mina vader idag. Inte så konstigt! För endel krokar är HÖGT upp i garderoben, så måste använda pall. Och dom där ALLA raderna var SMOCKfulla igår, så det blev o stiga upp o ner ett X antal gånger igår -.- Lovely! Jaah, lite gratis träning! ;)
Nej hörrni nu måste jag fixa mig!
Puss o kram

-

 VILKEN NATT...

julafton

GOD JUL ALLA! ÖNSKAR ER EN RIKTIGT FIN JUL! <3

-

IBLAND FUNDERAR MAN HUR MAN EGENTLIGEN TÄNKTE... TÄNKTE MAN ALLS? OM MAN INTE VET OM MAN GÖR RÄTT ELLER FEL, HUR SKA MAN DÅ GÖRA OCH VETA? IBLAND SNURRAR DET BARA SÅ MYCKET ATT JAG VET KNAPPT UT ELLER IN. FÖRSTÅR INGENTING.. MEN DET ÄR VÄL INGE OVANLIGT. OM MAN SKULLE SLUTA FUNDERA, LEVA I NUET, OCH BARA LEVA LIVET? IBLAND ÄR DET BARA INTE SÅ LÄTT... HATAR O VA EN SÅN FUNDERARE.. GODNATT...

Bild

Jag är ju ingen sån här som tycker om o synas överallt, och har bra självförtroende.
Men tänkte lägga upp en bild vad träningen gett för resultat på mina axlar. Tyvärr har jag ju ingen före bild, så det är lite svårt o jämföra. FÖR DET HAR HÄNT MYCKET.
Jag har ju "livslång" rehabilitering för axeln. Så därför är jag hård med att ha dom i skick. O nu börjar det kännas riktigt bra :)

Hit och dit

Vaknade efter allt för få timmars sömn. Skjutsade hem lite fyllon igår.
Åkte ut efter Elina, och så for vi till Finströms kyrka, och övade med J-A :) Gick riktigt bra! Övade nästan 2 timmar, o sen for ja via Bström. Åkte vidare till Djurvik och mockade och Rocky gulle :) O gav han en puss!
Vidare till stan, bytte om, for via mormor o morfar o kopierade noter, och åkte till museumet. Stor uppslutning idag! Det glädje mig! :) Bara två som inte kom! Som hade meddelat. Vi spelade igenom, och sen körde vi vårt program för en helt okej stor publik. Och det gick jätte bra!! Lät jätte fint! Tack alla! :)
Sen att man fick höra att föreningen inte skulle klara sig utan mig, och att jag gör ett fantastiskt jobb, värmde otroligt! <3 Det gör att man blir mera peppad, och verkligen vill, o vill bli bättre. Tack, jag gör mitt bästa! :)
Sen ha ja diskat -.- träffat Hanna, o vi for till Dinos, o prata massa strunt :) Saknat henne <3 Men nu är hon här hela jullovet, yeey :)
Nu ska ja hoppa i duschen, o åka till en av mina favoriter. Skulle fått trevligt sällskap, o mys hit till mig, meeen... Hmm... Ibland vet jag inte hur jag tänker.. :p inte alls antar jag. Håhå inga lätt det här livet.
Imorgon LEDIG på dagen. Jobb natt... Hela dagen full rulle :)
Puss o kram

Hehe

Hehe, ups ;)
Puss o kram

VAKNA!

Neej vill inte! Tog en powernap på nästan 2 timmar, o fy sjutton va skönt! Hade bra kunnat sova för natten. Har nog lite sömn o ta igen.
Men nu är det bara o ta på sig arbetskläderna o far iväg på jobb. Vetesjutton var jag har satt min skjorta??! :O Hallå personalen?! Tur att jag har fleecen :)
Måste sätta fart nu!
Sov gott, alla ni som får sova.
Puss o kram

Rida x2

Va hände med mitt förra inlägg? Haha skulle ju inte sluta där :p Tror jag somnade bort lite :p Ups. Lite trött..
Steg ju upp just efter 9, och for till gymmet med Maria. Träningsvärk, och skittrött. Men det gick bra :) Det är det där att komma iväg. Sen går det bra!
Va o kollade till museumet där vi ska spela imorgon. Nu har jag nog allt under kontroll :) Tror jag.. Men eftersom det är jag som leder spelningen...så måste jag presentera allt?? I hope not... Men antagligen.
Kl 18 imorgon alltså! :)
Har varit och skötit om Rocky också. Vi for ut på en ridtur. Nååån hade överskottsenergi :p haha satt bara o skrattade, och försökte hålla han nere på jorden, vilket inte va helt lätt. Hihi lilla skrutten! Mockade, fixade maten och vattnet. Imorgon samma procedur :) Fast inte rida. Det hinner jag nog inte.
Sen åkte jag till Bström o for ut med Cherokee, Basil och Wilma. O den där dumma hunden på släp. Fick DRA han genom skogen. Jäkla lata hundskrälle. Och det där med o gå på andra sidan trädet än jag och hästen gick?? Suck :p Nå väl framme vid banan, så upptäcker vi att största delen av banan är...hård. Great. Än en gång, JÄKLA SKITÅRSTID!!!! Cherokee är jätte öm i hovarna nu :s Vet inte vad det är. Hoppas Kjell kommer imorgon. Han vill inte alls gå på hårt underlag. Så det lilla vi red, så gick det nog bra :) O Basil va pigg, Wilma longerade han lite.
Sen fixade jag middag hos mams o paps. O spelade lite piano.
Nu tror jag jag ska ta en powernap. Först en dusch. För sen är det jobb 23-04.30. Och imorgon ska jag vara i kyrkan kl 13 för att öva med Elina och kantorn :) Namnam ;) hehe o sen har vi spelning på kvällen då. O så ska jag mocka åt Rocky innan det. Där for den dagen också!
Igår fyllde bästaste Alex år! <3 :)
Och idag fyller finaste Maria! :) <3
Puss o kram

Konstigt väder

Alltså varför blir det inte mellanrum när man skriver? Allt blir ju ihoptryckt.
Funderar på att starta en ny blogg. Men inte på blogg.se.
Vaknade mitt i natten (Just efter 9) o drog iväg till gymmet. Trött och träningsvärk.
Puss o kram

-

You made my day!

Hörrni, nu ska ja sluta va bitter, packa träningskläderna, o dra iväg till en av mina favoriter :) Myspys!
Puss o kram

Denna sk underbara vinter

Riktigt på riktigt alla ni som sååå älskar vinter.. Hallå?! Vem älskar det här vädret? Jag ser absolut inge bra med det. Det är kallt, blött, bara regnar, lerigt, blåsigt, halt, hårt, allmänt pissväder och grått. Hur kul är det på en skala? Oj, idag kom det 7 snöflingor. Var bara 4 kvar ikväll. Woho va kul.
När ja va ut o red idag, så kände jag bara jävla skitväder. På endel ställen var det alldeles för lerigt och geggigt. Och på endel var det STENhårt. Sen började det blåsa, och det blev SKITkallt! Ena dagen kommer man knappt fram med hästarna och bilen, för att det är stenhårt och halt. O andra dagen är det så jäkla lerigt att man bara slirar och blir skitig.
Så tummen ner för denna äckliga årstid!!! Försvinn nu!
Sen den otroligt tröga kassörskan idag. Ja men herregud! Stod närmare en kvart i kö för o köpa tvättmedel och sköljmedel. Tog den kö som såg kortast ut. Men förbanna vilken tid det tog. Tanten hade ju ingen fart överhuvudtaget!! Dom hade typ 4-5 kassor öppna, o lång kö vid alla. O hon bara tar det vääääldigt lugnt. Dricker lite, kollar runt, pratar med han som jobba bakom henne.. Jamen herregud! Höll ju på å fick spader. Kunde inte hon gått o plockat upp varor, städat, suttit kafferummet, eller va som helst, än att sitta där!!
När jag väl kom därifrån, så va hamnar jag då bakom. Jo en gubbe som sitter o kör 60(!) på 90 väg!!! O det kommer bilar i möte hela tiden, o när det inte gör det, så är det heldragen linje, o korsningar så jag inte kan köra om. Det var ju inte ens dåligt väglag idag!! Hallåååå?!! Kör åt sidan då! 
Sådär. Nu har ja fått ut min irritation idag. Av mamma fick jag bara höra: "Luugn nu, andas Jennifer!"
O till på det, så gick Cherokee som en stolpe. Något är fel...
Vet inte vad jag se för positivt med det här. Man ska ju alltid ta fram det positiva ur det negativa. Men jag ser absolut inge positivt :p
Puss o kram

Blibb

Hemkommen från gymmet. Varför är jag så trött konstant? Trött i kropp och huvud. 
Tror jag måste börja minska ner vikterna på axlar o armar. Testade en tröja jag inte haft på ett tag. Ehm. Alltså typ runt magen o kärlekshandtagen, så satt den fortfarande bra. Men axlarna! Jisses va spänd den va! Ups. O så råkade jag ju ta lite mera på en grej jag körde. Men det kändes jäkla bra! Kanske fokus på ben och rumpa imorgon?
Imorgon bitti ska jag o Maria till gymmet igen. Sen ska jag till Ålands museum. För vi ska ha en spelning där på torsdag, kl 18! Välkomna ;) Tar 15 min typ. Så jag ska dit o kolla läget. Eftersom det är jag som ska leda den. Sen måste ja via Arken, via AMS, till Rocky o mocka o rida, till mina egna o mocka o rida, öva fiol... O sen blir det jobb på arken 23-04.30. Vet ni, imorgon skulle ja bra gärna kunna dra en jäkla fylla! Såå.. Vilken tur att jag jobbar. Sku bli en jäkla snefylla känner jag. En riktig karatefylla. Ha inte druckit sen 15 oktober? Tror ja. Och innan det var det också ett tag sen. Sommaren dock, den ska vi inte prata om :p
Har inte tid o dricka när man jobba varje helg! :O
Jaha, så nog får jag ju dagen o gå imorgon också.
Var förresten med Emilia till hennes stall ikväll, så jag vet var allt är å så. Så mockade jag också.
Ska hoppa i duschen snabbt nu, o hänga upp tvätten också.
Puss o kram

Blabb

Kommer komma ett klagoinlägg senare ikväll :p Har varit lite bitter idag. Hehe.
Nu ska ja dra iväg till gymmet iaf. Ska dricka sjuttiotvå liter vatten först.
Puss o kram

Blubb

Fick sova liiite tidigare än vanligt. Men inte mycket. O vad resulterar det i? Jo, SKIT trött på morgonen -.- Underbart.
Telefonen har ringt STUPikvarten, hela morgonen. Blir man galen eller galen. Då är morgon innan kl 12.
Idag ska hästarna motioneras, gymmet besökas, och julklappar slås in. Ska försöka städa och tvätta lite till också. Måste ju försöka julstäda. Även fast jag inte kommer va här nästan alls över julhelgen. Är antingen på jobb, eller hos mamma o pappa. Kanske lite trevligare sen när ja väl är hemma igen med städad lägenhet :)
Puss o kram

Ey yo

Förbannade John-Blund. Ha bara gått o gäspat hela dagen, o när det väl blir kväller o natt, nej då ska man inte få sova. Jävla skit! Ursäkta språket. Men blir man trött eller blir man trött.
Ja ska ju liksom orka imorgon. Ska till klienternas arbetsplats, så det är helt nytt ställe för mig.
Men nu ska ja försöka stänga fast ögonen. Hade nyss sjukt ont i magen, igen. Det är bara fosterställning o vänta ut det så länge.
Godnatt! Hoppas ni alla andra får sova gott iaf!
Puss o kram

-

Nu ha ja varit dålig på att uppdatera igen.
Men dagarna går så fort, och jag har fullt upp hela tiden.
Men inte skulle ja väl påstå att det hänt så jätte mycket intressant.
Förutom att tydligen allt jag gör är fel. Spelar ingen roll vad man gör, för alla kommer inte va nöjda. Men börjar förstå att det är MIG det handlar om, och inte bara alla andra.
Jobbade hela helgen som vanligt. Alla har fått jullov, men inte jag. Var på praktik idag 8-17. Somnade vid 2? inatt.
Imorgon är det praktik igen 9-ca 15. Sen direkt till Bström o fara ut o rida.
Jullovet består av praktik, jobb, och fiolspelningar+lektion. Hejdå jullovet!
Nu ska jag dra till gymmet. Ha lyckats hålla mig vaken.
Ha varit med Maria på stan tidigare :) O nu drar vi till gymmet!
Puss o kram
Det man inte vet, lider man inte av

Snart helg igen

Alltså snart är helgen här igen.. Fasiken va veckorna går fort! Det va ju nyss helg? Eller?
Imorse steg ja upp tiiiidigt. För vår räddande ängel, snällaste, raraste Kaisa, kom och skodde våra <3. Tusen miljoner tack gulle!! <3 Vår hovslagare är inte i skick...
Sen for vi till stan, gick på stan en sväng, o sen åkte ja direkt på praktik. Var på praktik 15-20 idag. Sen va läraren dit idag också. Gick väl bra! :) Har iaf berättat hur läget är nu för henne.. Får se hur allt blir.
Var till gymmet direkt när ja slutade, med Maria (: Sen for vi till Park en sväng. Nu tänker jag försöka sova. Är sjuuukt trött. Fick ju inte sova inatt igen.. Somnade nått efter 3.
Puss o kram

Lön

Hörrni förresten, det är LÖN imorgon! :D jäklar va najs! Men måste lägga undan en större del. För dom kanske spenderas alldeles snart! ;)
Köpa några julklappar, o sen går resten till räkningar. Great. Det va den lönen...
Om man skulle krypa ner i sängen. Slå på en film. O hoppas ja får sova. Har haft som magkramper, magknip. Vet inte varför...
Nåja. Livet är inte lätt hörrni.
Imorgon ska jag ut och pussa på världens underbaraste <3
Puss o kram

-

Världens finaste kille <3

Kul i jul

Nä inte vet jag om jag har något roligt o intressant att skriva idag. Är väldigt trött, som vanligt. Eftersom jag inte sovit tillräckligt många timmar. Igen.. Suck. Men en eller två timmar mer än förra natten.

Varit på praktik 8-17 idag. Går bättre o bättre :)
Imorgon kommer läraren dit. Det blir som det blir. Satsar som sagt inte på högsta betyg. Min handledare tycker det inte är rättvist mot mig det här. O det är det ju inte heller. Alla andra har ju varit 5 veckor på ett o samma ställe. Ja har varit nåra dar här o där. Men som sagt. Bara det är godkänt.
Imorgon kommer världens bästa, räddande ängel Kaisa hit o skor våra troll! <3 Kl 10 är hon här, sen tänker jag nog fara ut med min älskling, o sen har jag praktik 15-20. Sen blir det gymmet. För ikväll blev det inget. Somnade sittandes i soffan. Bra där..
Var o träffade Jennifer och Therese en sväng ikväll :) Trevligt!!
Puss o kram

Tröttare än tröttast

Kul, fick inte sova inatt igen... Var upp o vankade vid 3 sen. Då vart jag så irriterad. Fick sova sen halv 4-4 nånting. O vaknade kl 10. Nu är jag trött... Fan va irriterande. Börjar bli trött på det här nu. När ska det vända?? Inge kul o känna o må så här...
Ska på praktik 15-20. Är inge pepp på det.. Är inte pepp på nånting just nu. Får se om ja drar till gymmet ikväll. Får se. Knappast. Kanske en promenad skulle vara något?
Ihelgen, eller torsdag hoppas jag det händer något roligt iaf. Så jag har NÅNTING o se framemot! Det ska alltså hända något, men vet inte vilken dag. Det är något jag längtar efter hela tiden!
Nu ska ja duscha, o sen få hjärtklappningen o lugna ner sig. Sen dra iväg på praktik. Ska mejla min lärare också.
Puss o kram

Blubb

Håller på och kliar sönder mig!! Aah! Blir galen!
Jag skulle va duktig o laga mat ikväll. Men det kunde ju kik sig. Alltså varför är jag så jäkla värdelös på att laga mat? Det går ju inte ens att äta!! Jag är ju fortfarande hungrig. Skit!
Imorgon ska ja nånstans kl 10.30. Sen ska ja till mormor o morfar en sväng. Kanske far o tränar sen, om ja åker till Bström på kvällen. Annars blir det på kvällen. Har praktik 15-20. Sen sku ja borda åka via Pelaren o säga hej, o hämta mina yllesockor.
Ska se va ja skulle kunna äta nu... Hmm.. Risifrutti kanske.. Mmh mättande.. -.-
Hänga tvätt o duscha nu.
Puss o kram

Världens finaste

Ingen mening

Vad ska man göra när man inte börjar se någon mening med saker?
Typ imorse såg jag absolut ingen mening med att stiga upp. Va skulle det göra för skillnad om jag låg kvar i sängen hela dagen, eller steg upp? Varför?
Nu ikväll har jag varit på AS möte. Va väl inge speciellt. Jag ska få lite lön utbetald. Sen var jag till gymmet med Maria. Men jag orkade ju ingenting... Sen började händerna bara skaka.
Förlåt att det inte kommer nå positiva inlägg nu. Men jag har ingenting positivt att skriva nu...
Puss o kram

-

Allt går bara som en berg och dahl bana nu



mest ner..

-

Vet inte om jag ska skratta eller gråta

Slut på helg

Hallå, vart tog helgen vägen?? Den har ju liksom inte börjat ännu?? Tusan..
Blev ingen praktik igår. Jag var totalt färdig. Vaknade klockan 3. For efter Wilma VIola, kollade film med Maria, och sen sov jag en stund, o sen var det iväg på jobb. JObbade 20.30-04.30.
Tjänade förresten 85e i bensinpengar också ;) Najs!
Direkt när jag vaknade åkte jag till Finströms kyrka o övade inför annandag jul. Gick nog helt bra! :)
Fick middag sen hos mamma o pappa.
Nu e ja i stan igen. Har ont i magen, o hjärtklappning, o känner mig stressad :s Varför??
Jäkla skit..
Imorgon är det praktik 8-17. Sjukt långa dagar har jag ibland :s Sen är det AS möte kl 19, och efter det blir det gymmet. Sen lovar jag att det är nattinatti!
Tisdag får jag sovmorgon! Skönt! Dock ska jag nånstans 10.30. Men sovmorgon ändå :)
Nu ska jag duscha, sen slå fast ögonen. Ser hemsk ut. Ser ut som ja inte sovit på en vecka. Duktigt mörka ringar under ögonen, sniiiggt..
Puss o kram

Håret ha växt lite granna

Skönt med helg. Eller?

Nja, är ingen ordning i mitt liv om det är helg eller inte.
Låg och myste med finaste hunden hela morgonen. Skulle bara vila ögonen från kl 10, o vakna sen 12. Ojdå. Lite trött, jo.
Sen har jag fixat stallet, varit ut med hunden, såga träd. Det hade fallit ett träd från hagen, över tråden, över vägen breve oss, och ini skogen. Nå, eftersom jag var ensam i huset, o mamma o pappa kommer hem först imorgon kväll, så var det bara o ta motorsågen o börja såga. Tog fram min manliga sida, igen ;) Det där med o såga, hugga, byta däck. Sånt kan jag bra göra själv :) Finns dom av mina kompisar, har knappt hållit i en yxa, o aldrig bytt ett däck. Hallå liksom, om man får punktering då?? Hur klarar man sig då? Ringer mamma eller pappa kanske :p
Har varit och övat fiol med Elina. Kollade låtar vi ska spela på annandagen i kyrkan. Sen åkte jag efter Wilma och Viola till Jomala kyrka. O nu är jag hemma. Ska försöka äta något, o sen hoppa i duschen, o sen på jobb, 21.30-04.30. Sen ska jag på praktik kl 12 imorgon. Hoppas jag kommer upp. Sen ska ja direkt o skjutsa Wilma o Viola till stan. O sen är det jobb igen..
What a life..
Måste fixa nu.
Puss o kram
Värme tack <3

-

Som sagt...

Jag är inte så stark som jag tror...

Ingen rubrik

Jaa.. Va ska jag skriva..
Går väl helt ok på praktiken. Men är inte den ultimata platsen, på så kort tid. Kommer inte va klar o göra ET efter dom här få dagarna. Men vet ni, det får bli som det blir. Får göra det bästa av situationen bara.
Och jag som aldrig jobbat med utvecklingsstörda, har ju noll koll. Menmen.. Det blir va det blir! Har inte höga krav när det gäller skolan.

Annars då. Tjaa.. Inte vet jag. Är full fart hela tiden. Var till gymmet med Maria ikväll, och körde ett HIT pass. Va första gången. Det va tungt! O dålig musik... Bra träning, men inte så "peppande". Ska testa med nån annan instruktör.
Nu är det träningsfri helg! Skönt!

Imorgon är jag ledig från praktiken. Skönt! Jag har hela huset i Bström o ha hand om, o alla djuren, och min syster. Sen ska ja öva med Elina, skjutsa syster, o sen nattjobb 21.30-04.30.

Är lite trött faktiskt. Hade lite svårt o hålla ögonen öppna idag. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon.

Ska ta o se om ja har nånstans o sova inatt. Just det, jag är i Bjärström nu. Så slipper dom skjutsa hunden hit o dit, o ja behöver inte stressa hit.¨

Ska försöka sova nu. O börja läsa boken jag lånat av Miina. Kanske man får nån ordning på sig själv...

Puss o kram


Ibland funkar det bara inte..
</3

Långsamt

Alltså va jag är trög. Kom precis ur duschen. O tvätten är inte upphängd.. Har bara legat på soffan o varit skittrött... Blä...
Fastna framför Sex and the city nu. Massa snygga karlar ;) dreggel
Men på riktigt. Nu MÅSTE jag hänga upp tvätten, kolla kläder till imorgon (annars blir ja bara så frusterad imorgon när ja ska ta på mig något), borsta tänderna, o sen stänga ögonen. Sover på soffan inatt igen.
Puss o kram

O Skalman han e tlöööööött

Jäkla Bamsesång... :p
Jobbade som sagt inatt. Var en...rolig natt :p Va ju folk ute! Tur att jag fick jobba med mina favoriter :)
O när man vaknade imorse, så fick man frukost på sängen! Vilken lyx! :D Men fy bubblan va trött jag var.
ÅKte sen ner på stan med Maria o kollade läget. Och till Tillfället.
Sen åkte jag till Hammarland och fixade med Kaisas Vento :) Hoppas jag fick godkänt ;)
Vidare till Bjärström o prata lite med mamma, o sen for vi till ridhuset. Och så har vi hämtat hem Basil. Så nu är han hemma igen! Cherokee och Basil fick komma med till ridhuset. Mamma longerade Basil, och jag och Wilma red Cherokee. Hoppade lite, och det gick...bra! :) Finaste killen! <3
Är i stan nu igen. Ska hänga tvätt, duscha, fixa lite, o sen sooova.
Trodde jag hade sovmorgon imorgon. För har praktik 15-20. Meeen, sen kom jag på att det är 7e imorgon, och då ska jag till dagiset och öva inför julfesten, 9.30. Så liite sovmorgon iaf.
Får se sen va ja gör däremellan. Ska gymma med Maria efter praktiken. 
Måste lugna ner mig med vikterna för armar och axlar :p Blir löpning och rygg och mage imorgon!
Nä, ska sätta igång nu så jag får sova sen -.-
Puss o kram

Monsterpass

Jisses vilka monsterpass det kommer bli den närmsta veckan. Skulle jag inte säga nej till söndagen, skulle jag jobba 29 timmar på raken, med sömn mellan 05-08 på morgonen. O nä, jag vet nu att jag inte är någon superkvinna... Tyvärr.. Men det blir långa dagar... Jag jobbar ju som sagt alla helger + lite till på arken.
Men praktik 12-20, jobb 20.30-04.30, praktik 9-17. Hmm.. Nä.. Sen en lååång vecka framför mig. Man måste veta när det håller på å tar stopp. Jag håller på å repar mig nu, så jag ska inte måsta börja om igen... Fast jag egentligen inte vill säga nej...
Förresten så har jag ju sagt att jag ska komma o spela på dagisets julfest på torsdag. Så vi ska öva på onsdag. Sen ska jag leda spelningen på levande julkalendern med Alandia Strings. Kanske spela lite fiol på lucia. Jobba alla helger+ 21 dec, 23 dec, 25 dec. Spela konsert i Finströms kyrka 26 dec.
Kan inte påstå att jag inte har något att göra i december. But I like it! :) Bara roliga saker ju! 
Sen ska man ju hinna träna, rida, umgås..
Puss o kram

Problem

Som vanligt. Strul med praktiken igen. Snark. Nå, förr eller senare får jag väl flytta ställe.
Fick iaf jätte bra betyg idag av min handledare :) Min lärare såg lite förvånad ut tycker jag... :p Tror inte jag är någon favorit direkt :p Jag är jätte nöjd över dom orden jag fick! Tack! Jag gör mitt bästa!
Slutade redan kl 14 idag. Skönt! För ja va jäääätte trött imorse!! Helt sjukt trött. Vaknade på soffan.
Sen for jag med en medlem till marknaden en sväng på torget, och sen hem o rida.
Men det va förbanna STENhårt överallt! JÄkla skitårstid! Kan vi inte bara hoppa över den här äckliga, mörka, hemska årstid??! Gick inte o rida alls ju. Jo jag är bitter! Tänkte ta nästa flyg till Sri Lanka eller nå liknande.
Är hemma nu i stan igen. Ska försöka laga lite mat, o sen vila. Är bussigt trött. Sen blir det gym, med Maria hoppas jag :)
Sen vila lite till, och sen jobb på arken 23-04.30. Jag, och 3 karlar på jobb.. Hmm... Ja lär överleva ;)
Ska se om ja får nå ätbart nu.
Puss o kram

Jobbjobbjobb

En vanlig helg alltså, bestående av jobb. En helt okej helg ändå. Men kändes som ja vaknade med världens krappola o lördags morse. My god! Kände mig så jäkla sliten. Stora svarta påsar under ögonen. Jisses. Vacker som en sommardag! :)
Har haft sovsällskap hela helgen också. Vem det är får ni fundera på ;) haha svårt o gissa...
Ikväll har jag haft kvalitetstid med Kaisa <3 Mycket trevligt! Film och mys.
Imorgon blir det lång dag. Först praktik på Pelaren 8-14. Sen till Bström o rida Cherokee. Till gymmet med Maria, och sen blir det jobb på arken 23-04.30. Lååång dag. Men sen är jag ledig på tisdag. Skönt!!
Imorgon kommer min lärare till Pelaren också. Är troligen sista dagen där :/ Nå, det blir nog bra.
Måste nog försöka sova nu. Är trött, men inte så trött... Blir tungt imorgon annars.. Får se om ja orkar flytta mig till sängen. Tror inte...
Sov gott alla!
Natti!
Puss o kram

Gym

Var till gymmet med Maria ikväll. Skönt var det! Men trött i kroppen.
Imorgon blir det nog inge gym. Ska på praktik på dagen, o sen nattjobb. Tänkte försöka fara hem o rida imorgon.
Sen är det jobb 21.30-04.
Troligen är det näst sista dagen på Pelaren också.
Puss o kram

Morfar

Grattis morfar på födelsedagen <3

Nunna

Ja det har man ju funderat på många gånger att bli. När kärlek bara känns så kasst och värdelöst.
Sitter o kollar på Oprah nu, där unga tjejer väljer att bli nunna. O aldrig i livet att jag skulle göra något sånt! Dom får inte ha nån kontakt överhuvudtaget med sin familj, nära och kära. Ingen telefon, dator, smink eller nått får dom ha med sig. Dom kommer aldrig ha någon kontakt med en man. Gifter sig med Jesus. Umgås bara med alla andra nunnor. Ja herregud!
Nejtack!
Ska nog sluta säga att jag vill bli nunna när kärlek o karlar känns tungt. Hemskt ju!
Då är man nog hellre bara själv.
Inte kan man leva med karlar, och inte kan man leva utan dom.
Puss o kram

Ordspråk

Framgång ger vänner, motgång prövar dem.

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

Hjälp andra, men när du gör det, glöm inte dig själv.

Vi tänker sällan på vad vi har, man alltid på vad vi saknar.

Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha.

Stirra dig inte blind på en stängd dörr. Det kan finnas en öppen bredvid.







RSS 2.0