Helgen är här!

Gudars va skönt det är med helg nu! Ha öppnat sen i onsdags, alltså ha ja varit på jobb just innan 7. Inte riktigt min tid.... Men rätt skönt med lite ombyte. 
Idag ha varit en väldans upp och ner dag. Barnen har spelat på bra, så idag är man rätt trött :p SKönt o få sluta tidigt!
 
Vet inte vad jag ska hitta på ihelgen. Imorgon ska vi fira morfar som fyller 80 år på söndag. Annars inget planerat. RÄtt skönt. A jobbar imorrn, så jag får ta o hitta på nått själv. 
 
Nu ska jag kolla Walking dead. Förbaskade serie! :p Jag som aldrig skulle börja se någon serie. Och speciellt inte om zombies... Mardrömmar lite nu som då :p O Blacklist och vikings har jag också följt. Håhå.
 
 

Sjukling och jubileum

Det känns som att jag är sjuk jämt :s Ha fått en megaförkylning. Ha varit småförkyld flera veckor, och nu har den brutit ut ordentligt. 
Åkte på jobb igår, och trodde jag skulle orka. Men nä. Va bara o åka hem igen och krypa ner under täcket. Såg på en film, och sen var det nattinatti resten av dagen. Sov som en stock inatt, vaknade jätte täppt vid 6 tiden, och sen sov jag till halv 11. Helt slut! Nässpray, te, sniffa typ eukalytus (stavning?) o rensa huvud och näsa. 
 
Helgen som var, så var det fiollektion. Den gick väl helt okej. Hade mina nybörjare också. Dom är duktiga! Om två veckor har vi avsl konsert. Ska bli spännande :)
På lördagen var jag på spelmansgilles 60 års jubileum. Dit kom också Marita och Alice. Marita hade med sitt spelmanslag. Det va såå roligt o träffa dom igen! Dom har varit efterlängtade! :) <3 Marita har varit min fiollärare, den som lärde mig att spela fiol. Hon är min förebild! Så duktig lärare, helt underbar med barn, och en duktig spelman :) hela hon är go! Sen hennes dotter Alice. Lika störd som mig! ;) Har alltid så roligt med henne. Man kan inte vara på dåligt humör i hennes sällskap. Också en duktig spelman! Fast hon själv inte alltid tycker så ;)
 
Först hade vi allspel. Sååå roligt!! Olika spelmanslag från Sverige va dit, man fick önska låtar och hänga på bara. Det va fioler, nyckelharpor, dragspel, gitarr och bas. Nya låtar lärde jag mig också. Jag har den "gåvan", att jag kan lyssna på en låt en eller två gånger, sen hänger jag med. Skitkul!
Sen var det uppträdanden. Vi var 4 st från Alandia Strings som uppträdde. Det gick helt ok :) Sen lyssnade vi på alla andra. Gud va mycket fina låtar det finns! Det var bara folkmusik. Jag älskar folkmusik! Jätte roligt att spela. 
 
Sen senare var det dags för dans. Då fick jag vara med o spela med Maritas spelmanslag :) SKITKUL!
Sen svängde jag och Alice våra lurviga till vals och schottis ;) Svängde så mycket att till och med hennes kjol gick sönder! 
En rolig, lärorik och lyckad dag! :)
 
Nu ska jag ta o sätta igång lite walking dead. Och skrämma upp mig själv! Tur att A kommer hem om typ 3 timmar :p
 
 

RSS 2.0