Friskförklarad!

Gud va glad jag är! Axeln är friskförklarad nu! :D Erkki var jätte nöjd över resultatet, och av mitt tränande. "Bra jobbat, Jennifer" :D
Har inte fullrörlighet, men det gör inget. Det kommer med tiden. O sen har han spänt främre ledbandet så pass, att det ska va stramt vid endel rörelser. Jag får helt enkelt tänka en gång extra när det kommer till dom rörelserna.
Sen frågade han om jag skulle göra om operationen, om jag skulle ha problem med vänster axeln? Jag sa, absolut, helt klart! Det var verkligen värt det. Då log han stort :)
Ha nog aldrig sett han skratta så mycket som han gjorde idag. Kanske var för att jag hade mungiporna upp till öronen :p Iih är så glad! Nu är det bara o tuta o köra med allt. (Utom serveringsjobb) T.o.m boxercise får jag köra :D woho!

Nu ska ja bara vänta till klockan blir 13. Är lite nervös. Men läkaren ja ska träffa gillar jag nog. Iaf förra gången ja var dit. Tyckte hon va bra. O förra söndagen när ja va till Dan och spelade, så satt hon där :p hon är med o spelar nyckelharpa med oss. Hihi Åland är verkligen litet.

SKa se om ja sku få nå mataktigt i mig.

Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0