Bollnäs dag 2

Jah, överlevt dag 2.
Imorse var det tidig uppstigning. Sen var det massa information igen.. Suck.. Gick in, o ut lika snabbt igen. Är så mkt information på en o samma gång.
Sen var det lite mer prat, o sen var det fotografering. Sen gick jag, natalie o karin till det som jag kallade 100 dollar :p men det hette dollar store tror ja ^^ hehe typ apbilligt. Kanske inte riktigt lysande kvalitet men.. Köpte lite städgrejjs, tvättmedel å sånt. Sen har vi övat idag, inför fredagens konsert. Gick riktigt bra sen på slutet :)
Sen övade vi lite till efter maten, o sen har vi varit ut o gått :) E så fint, skolan är precis vid en sjö. Så man kan gå runt sjön. Idag berättade rekorn om en man som går runt i en typ..plåthatt på huvve, o nät för ansiktet, o typ 10 plastkassar i händerna. Han lät skrämmande. O när vi gick runt sjön, vem möter vi inte på då, om inte han!!! Shit va rädda vi vart!

Imorgon vet vi inte riktigt vad som händer. Blir nog nå övning av nå slag. Sen ska vi väl bege oss in mot staden o kolla lite. Tror bestämt vi har sovmorgon också. Ska börja spela först kl 11 (Y) Me like!

Ne om man sku ta o göra nått nu. Vad man nu hittar på..hmm...




Kommentarer
Postat av: sanna

du skulle ju motionera ^^ men du får passa dig för plåtmannen bara ^^ puss o kram gumman

2009-08-25 @ 21:29:54
URL: http://stayupsliv.blogg.se/
Postat av: henrika

det låter ju riktigt trevligt där, men somsagt se upp för plåtmannen ;P

kram

2009-08-27 @ 11:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0