Budapest

Förra helgen gjorde jag och Andy en resa till Budapest. Den va helt perfekt! :) Vilken underbart vacker stad! Vi bodde på ett femstjärnigt hotell. Vi visste att det var lite lyxigt, men när vi kom dit, så va det visst ännu lyxigare än vad vi hade förväntat oss :p Vi hade tydligen tagit nå finare rum. Privat in-ut checkning, egen receptionist, och egen frukostsal. Och ett stort och fint rum!! Stoor dusch, OCH badkar. På dagarna städade dom som vanligt, och sen mot kvällen, kom dom och bäddade upp ;) 
Eget spa hade dom. En pool, bubbelpooler, och flera olika bastun. Mys!
Otroligt trevlig och serviceminded personal. Artiga och alltid ett leende. Rekommenderar Corinthia hotel! Va tydligen Budapest populäraste.
 
Vi åkte runt med hop on hop off buss. Det va väldigt bra! For runt och kollade, fotade, shoppade, åt... Vi shoppade 8 par skor! Hehe 3 par åt mig, 2 par åt Wilma, 1 par åt Natti, 1 par åt Jade, och 1 par åt Andy. Andra tjejer shoppar massa högklackat, men jag shoppade converse ;) Köpte likadana åt mig, Wilma och Natti. Sen såg vi att dom kommit hit till Åland också. Vi köpte dom för hälften billigare ;) 
 
Vi var på zoo, besökte Europas största shoppingcenter med 600 butiker, vi var till terrormuseet, bla. Blev lurad av en väldigt trevlig och kunnig taxichaufför. Det var en intressant taxitur iaf :p
 
Älskling hade hand om kartor, och jag hade hand om tiden. Han är inte duktig på att ha koll på tiden, och jag har noll lokalsinne :p
 
Att flyget gick hem 06.05 va ingen höjdare. Men det gick!
 
Orkar inte skriva allt vi gjorde. Dagarna bara flög förbi!
 
När vi kom hem gick inte bilen o öppna med "blipblip" grejen :p efter mycket om och men lyckades Andy få upp den på nå vänster. Ja, då va bilen stendöd! Fanns ingen ström i den. Där stod vi, på Skavsta parkering, 08.30. Heeelt tomt på folk. Fick inte upp flera bildörrar. 
Lyckades sen haffa två jätte snälla karlar. Vi knuffade bilen, och sen fick vi ström. Dom sa, att dom tyckte väl att vi va ålänningar, det såg dom på leendet! :) 
Bilen startade, och vi skulle köra ut. Satte in bankkortet, ej accepterat. Vafan!! Nä, då kom vi inte ut från parkeringen heller! Fick sen prata med nån, och vi fick köra till flygplatsen och gå in o betala. SEN va vi påväg. Va nog inte meningen att vi skulle komma hem! :)
 
Det var en underbar resa. Innan man kommit hem, ville vi åka på nytt. Så nu är det bara o spara till nästa resa. Vi kommer åka till Budapest igen, för vi hann inte se allt. Det är för kort för o göra det på en weekend. Finns såå mycket o se!
Får se vart nästa resa går :) Och hoppas det är snart!
 
Jag älskar dig, Andrew <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0