Snart bär det av

Idag skulle jag ha varit och jobbat på dagiset här istan. Kom dit, o så såg vi att vi har så några barn, så jag sa att det gjorde inget om dom vill skicka hem mig. Ser inte så bra ut om man är många personal på plats, dessutom inringd vikarie, o lite barn. Jag har ändå skoluppgifter att göra. Och packa. Så för mig gjorde det inget. Visst missa jag lite pengar där, men just nu är mina skoluppgifter prio 1! Jag MÅSTE bli klar innan jag åker!!
Jag fick nyss veta att jag är godkänd i den förra uppgiften! :D YES!
 
Jag har även börjat packa lite. Vi ska inte ha med oss nå mycket kläder, för det har vi tänkt köpa där. MASSOR! ;) 
Imorgon måste jag ha precis allt packat. För på onsdag åker vi :) Jag jobbar till kl 14, och sen hade vi tänkt ta Grace, som går halv 3....Det blir speed på då!
 
Skulle vart på fiol ikväll, men måste bli hemma och få uppgifterna klara och packningen. Håhå. Va skönt det ska bli med semester! Bara jag och mannen :) <3 
 
Igår städade vi hela lägenheten. Så nu är det fint och rent tills man kommer hem. Ska byta sängkläder imorgon också bara. Tömma kylen och soporna.
 
Var via o gav hästarna mat, och for då via mitt dagis och sa hej och hejdå. Jag saknar nog dom rätt mycket faktiskt! Ska bli skönt o komma tillbaka dit sen efter resan. Då blir jag där sen :) Hur länge vet jag inte... Det återstår o se :) iaf över sommaren. 
 
Vad har jag annars o berätta då? Jag håller på å stickar för fullt. Snart är ena sockan klar! Jag måste säga att jag är lite imponerad över mig själv. Snygg socka, och inga hål. Bättre än mammas första socka ;) Ska väl inte säga så mycket ännu, jag har ju en kvar....
 
Imorgon ska jag jobba på dagiset här i stan 8-16, sen blir det och färdigställa allt. Uppgifterna, och packningen. Jag har sån resfeber så jag kan inte riktigt koncentrera mig :p usch!
 
Nu måste jag skriva lite till, sen fara efter mannen, och sen laga middag. Sen fortsätta med skolan....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0