Mindre än en vecka kvar

Nu är det nära! Idag är det söndag, på lördag dag tar vi båten över till svealandet, för att bli där över natten. Söndag dag lyfter flyget mot Thailand! Gud va jag har längtat. Nu är det inte ens en vecka kvar :)
 
Va ha hänt annars då. Jobbade sista lördagen på ett bra tag nu igår. Faktiskt väldigt skönt. Det är kul det jag gör, men jag är trött. Riktigt trött. Så nästa gång blir i slutet på april.
 
Sångkonserten jag var med i gick riktigt bra. Jag har nog aldrig varit så nöjd efter en konsert :) Jag blev så glad också för att jag fick höra massor av fina kommentarer. Både från nära o kära, och helt okända. Det värmde massor :)
 
Vi har varit och provridit häst. 1½ kan man säga. Var till Swe o den var halt, så Wilma bara travade runt några varv. Sen en här på Åland. Mig kvittar det egentligen vad och vem det blir :) Så länge den inte är stygg med Asta, och inte galen o rida ut på själv... O ingen ullsocka.. Det är inga fel på ullsockor, men det är inte den typ av häst jag vill åka runt på :p
 
Vi har flyttat till Eckerö. Övergett lägenheten och staden, och flyttat ut på landet. Här hyr vi ett stort hus. Det är totalt kaos här inne, jag hittar inte ens ett par rena sockor... Men det är mitt nästa projekt här nu ikväll, hitta rena kläder tills imorgon. Har plockat lite hela dagen, men känns inte som det händer nått ändå... Suck. Vi har burit grejer varje kväll den här veckan. Jag är så slut!! Ner från 3e o 4e våningen. Undras hur många gånger man sprungit upp o o ner för dom där trapporna.
TUSEN TACK till mamma, pappa, Rasmus, Ronja och Ika som har hjälpt till med flytten. Ni är GULDVÄRDA! <3
 
Vi har liksom bara 5 dagar på oss nu att försöka få ordning på kaoset. Vill inte komma tillbaka till det här när vi kommer hem från Thailand. Andy jobbar som tur att bara 2 kvällar nästa vecka. Går snabbare när man är 2. 
 
Ikväll jobbar han, som vanligt. Det viner o knakar i huset, så nu har jag krypit ner under filten o ska se om jag vågar mig fram en stund till :p Sen blir det duschen o börja krypa till sängs. Har varit färdig för sängen kl 9 varje kväll. 
Har ju haft ungar här nu 3 veckor i rad, så nu ska det bli skönt med helt barnfritt i några veckor! Inga nå dagisbarn heller. 
Många som frågar om hur det är att bo med andras barn, o hur det känns o hur det funkar. Jag ska skriva om det någon dag. Jag kan säga att så som Andys "schema" är upplagt nu, så tycker jag inte om. Men det är bara att gilla läget tyvärr.
 
Så det ska bli så förbannat skönt o komma bort, bara han och jag. Egentid. Något sånt existerar knappt just nu. 
 
Imorgon är det måndag igen. Jobb 8.30-16, sen blir det väl hem o fortsätta plocka. Får se om jag åker på fiol på kvällen. 
Funderar på att åka och köpa en ny telefon i veckan också. Men vet inte vad ännu...
 
Måste väl försöka ta mig upp ur soffan nu då o få nått gjort. Suck. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0