Röster för Östersjön

Igår fick jag först god middag av Emilia :) Sen var jag och Dexter ut och gick lite, medans hon duschade.
När jag gick på en grusväg där, det var lite skog runt om, och nå bostadshus. Så mitt i allt ser jag något vitt skymta i skogen. Sen ser jag att det är en lös hund. Dexter brydde sig inte först. Men så börjar den där hunden komma mot oss, skälla och börjar hoppa och kaxa! Jag vart skitnervös!! Va fan skulle jag göra om den kommer på Dexter??!
Den kom bara närmare, skällde som bara den, hoppa hela tiden som en jäkla gummiboll.
Var va ägaren??
Vi överlevde iaf. Dexter var duktig, lyssnade, så vi gick fort hem!!

Sen for vi till mig en sväng, fixade oss, och drog ner på stan. Var och lyssnade på Markoolio! <3 Jag har alltid varit lite småkär i han ;) hihi stod långt fram med alla småbarnen :) hihi

Träffade mamma, pappa och WIlma efter det, så gick vi och lyssnade på Röster för Östersjön. Det var riktigt bra! Men jag tycker nästan det var lite bättre förra året. Men har fortfarande min favorit, Mikael Fagerholm. OMG vilken röst!! Fick gåshud bara när jag läste vad han skulle sjunga. Han sjöng bla you raise me up. Första tonen så hade jag gåshud från topp till tå. Underbart!!

Sen träffade jag Emilia, Hanna och Maria. Var till casino o prata strunt med Rasmus och Daniel.
Och där fortsatte kvällen sen :) En helt okej kväll.
Fick med mig Maria hem sen (:

Idag ha jag inte gjort så mycket. Skulle ju och kolla på hopptävlingarna på travbanan, Wilma var med. Men jag stängde av väckarklockan i sömnen, så jag missade ju det -.- great! Men hon meddelade att det inte va något att se. Det gick alltså inte så bra för dom.. Tråkigt!

Har varit med Emilia och Maria idag. Trevligt!
Jag och Emilia har diskuterat mycket idag. Vad har vi kommit fram till då. Att jag är för förvirrad. Vet inte vad jag vill. Och att jag är alldeles för snäll.

Imorgon är det back to reality. Typ. Ska till gymmet iaf. Sen är det fiol som gäller. Är gruppspel. Sen har vi styrelsemöte också.

Nu ska jag hänga tvätt. Måste diska också och reda upp lite...

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0